Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (17)
Raspunsuri - Pagina 17
alex25 spune:
Mai, sunteti dementiale, am ras de ma doare burta....stiti ca eu nu am glumele in program, dar citesc si eu, ca e la liber, nu?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica eu m-am saturat de armasar. as vrea sa mai vad si un ponei --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza N-am fugit, nu va speriati, sunt inca pe baricade! Ma ajuta Luto sa-mi fac bagajele, imi da indicatii. Misto cu caii, si eu as vrea un armasar. Gasesc oare in ingland? Pentru puiul tau |
da, numai ca acolo sa ceri hors (o e nazal asa ..iti arata luto)
uka, pretena lu epi
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Fragutza N-am fugit, nu va speriati, sunt inca pe baricade! Ma ajuta Luto sa-mi fac bagajele, imi da indicatii. Misto cu caii, si eu as vrea un armasar. Gasesc oare in ingland? Pentru puiul tau |
pe ce culoare preferi ?
Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Mai, sunteti dementiale, am ras de ma doare burta....stiti ca eu nu am glumele in program, dar citesc si eu, ca e la liber, nu? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! |
nu e liber, e cu abonament
uka, pretena lu epi
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
da, numai ca acolo sa ceri hors (o e nazal asa ..iti arata luto) uka, pretena lu epi |
Pentru puiul tau
hepilica spune:
fram, vezi ca in ingland gasesti rase bune de cai. sunt renumite rasele englezesti de cai. da' cica-s numai de parada. adica sa iesi la mall.... nu baga vreu galop care sa te impresioneze.
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pe ce culoare preferi ? Sarbatori fericite tuturor dovleceilor si parintilor lor !!!! |
Alb, alb, cu aptitudini de negru!
Pentru puiul tau
lutoniana spune:
Alex eu nu am abonament dar m-au primit ca am semnatura de anu' trecut si nu pot sa o schimb.
Oare daca fac reclamatie primesc ceva la schimb ?
lutoniana spune:
citat din mesajul lui hepilica fram, vezi ca in ingland gasesti rase bune de cai. sunt renumite rasele englezesti de cai. da' cica-s numai de parada. adica sa iesi la mall.... nu baga vreu galop care sa te impresioneze. --- Multumesc lui DD! epi pretena lu' uka. punct. |
pai si mie de ce nu mi-ai spus asta pana acum ?