medic dermatolog urgent

medic dermatolog urgent | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Buna seara. Am o mare rugaminte- cine stie un medic dermatolog bun in Bucuresti? De 2 luni mi-a aparut pe fata o excrescenta care se tot mareste, nu stiu ce e, a inceput sa ma doara si sa simt cald in acel loc.As vrea un medic bun, care sa puna un diagnostic corect. Mai am o multime de alunite pe corp si sunt cam speriata, as vrea un loc unde se pot examina aceste alunite si ce mi-a aparut mie pe fata, sa fiu convinsa ca e totul in regula. Multumesc foarte mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

ti-l recomand pe prof. dr. Calin Giurcaneanu de la Bioderm - pe noi ne-a ajutat cu multe si totul a fost foarte bine
-pt ca e destul de urgent si dl dr e destul de ocupat, ar fi bine sa ceri sa vb la telefon cu asistenta dumnealui sau macar sa spui ca e urgent
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi am colaborat de minune cu Dr Victor Clatici de la Clinica Academica. Dupa ce, anterior, am vazut vreo 5-6 care nu au dat de cap problemei.
O alta solutie este direct la spital, la Scarlat Longhin, e langa Tineretului. Eu am fost la Dr Rodica Trifu - pentru chestiuni mai complicate. Ca sa ajung la ea, m-am programat intai la clinica privata unde consulta, si m-a chemat dansa la spital, intr-o zi cand era de garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.Pentru ca sunt foarte stresata o sa merg maine dimineata la spitalul de dermato de langa Tineretului. Unde ma sfatuiti sa o gasesc pe dna dr Rodica Trifu si daca nu o gasesc sa merg la camera de garda? Alaptez inca si nu pot lipsi mult de acasa, trebuie sa merg oarecum la sigur. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Medicover Unirii (Budapesta) - tel programari 0213101599 - Dr Anca Pavelescu

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Mulrumesc din suflet tuturor pentru ajutor. Merg azi la dr Trifu, am gasit-o la policlinica Batistei. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am patit ceva similar cu ce descrii tu, culmea, tot in timpul sarcinii ... A fost un "gogoloi" de grasime, nu mai tin minte exact termenul medical, cred ca "lipom", care a colectat puroi si a trebuit pana la urma scos chirurgical. S-a rezolvat, dar probabil iti va trebui antibiotic ...

Cu medicul dermatolog nu prea pot sa te ajut, toti cei la care am fost eu nu i-as recomanda mai departe, incepand chiar cu nume mari, de la Medlife, care m-au lasat sa merg acasa cu lipomul supurand si in prag de infectie pt ca i-a fost lene sa curete ...

Chiar te rog sa ne spui cum a fost la dr. Trifu ...
Succes !

Mergi la inceput

Am fost la dna dr Trifu, foarte draguta si amabila. Are consultatii luni la Policlinica Batistei de la 14 la 16 si vineri la Clinica Diagnosis. Excrescenta de pe fata e un neg care trebuie scos si alunitele mai necesita examinare. Vreo 3 din ele am stabilit ca le scoatem curand si pentru linistea mea le face biopsie.M-a chemat la Spitalul de dermato de la Tineretului. Dau toate info poate folosesc cuiva. Sper sa fie totul ok, stau cu frica si sper sa ajung cat mai curand sa le scot sa stiu ce sunt.

Mergi la inceput