Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

SORINA, sterge te rog mesajul cu linkul catre albumul meu, plz, inainte sa se inchida subiectul si sa ramana acolo pe vecie!

Done, si scuze....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ce mai ziceti, ce mai faceti???

Eu v-am tot citit, dar n-am mai apucat sa scriu nimic...

Din amintiri si pana s-o trezi pupazica:

Lillo multumim mult pentru retetele trimise pe mail ...acum le studiam ..am regasit si budincile pe care i le-am incercat eu isabelei si multe alte delicii...o sa mai incerc cu siguranta chestii de pe acolo ...si felicitari pentru bilantul de la 1 an ...si noi ne ducem maine la vaccin ...sper sa fie ok si la noi

Ruxita ...imi pare rau ca ati ajuns la injectii ..dar daca asa se va face bine.......multa sanatate!!!

Multa sanatate si Andreei de Happyela....si baietilor lui Myky..si printeselor lui Cris.d...si tuturor pufilor care mai sunt bolnaviori

Cris.d sa va fie de bine mutarea ...foarte frumos v-ati distrat voi la mot...din cate am inteles Ema s-a sarbatorit cu nasica mica...ce dragut ca ambele fete sunt de aceiasi varsta cu fetele nasilor...daca am inteles eu bine

Miremia...succes cu Monti !!!

Plateea cum a fost reintalnirea cu bbTo...nu ne spui si noua???

Lorex
bafta in sesiune!!!

Trimit ca mi-e frica sa nu raman cu mesajul in aer ca e cam pe sfarsite capitolul...

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac un capitol nou

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput