Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
Multumesc fetelor de urari!
Am pus niste pulpe de curcan la cuptor si alaturi budinca de dovlecel pt bobitza!
Sper sa-i placa..cred ca ar fi mers si niste orez prefiert in compozitite..incerc data aviatoare.
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
ok, ok, te iert!
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Multumesc fetelor de urari! Am pus niste pulpe de curcan la cuptor si alaturi budinca de dovlecel pt bobitza! Sper sa-i placa..cred ca ar fi mers si niste orez prefiert in compozitite..incerc data aviatoare. |
Pofta mare la budinca bobitzei!
Musai trebuie sa cumpar si eu dovlecel, sa-i fac mofturicei budinca...dar tare mi-e teama ca iar muncesc degeaba, si ea nici n-o sa puna guritza...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Hop si noi putin pe fuga ca-s cu am2. A mea a inceput aseara cu tuse si ca o doare rau in gat, am fost la dr cica s-o tin acasa si tantum verde ptr gat. Cat a stat acasa nu s-a mai vaitat de nimic . Oricum a fost show de zile mari ca au dansat vreo 30 min am2 pe o melodie din Alba ca zapada. I-am si filmat, comedie curata . Acum dorm sa vedem cat ii tine ... Cris.d - admirat Ema. E o frumoasa si daca zici ca-i si desteapta e perfecta, asa ca mami . Multa sanatate si spor la aranjat prin noua casa. Te asteptam cu vesti bune. Ruxita - eu nu m-am mai bagat ca data trecuta in treaba asta cu febra, dar si eu ca si MP dupa trei zile de febra as fi fost pachet la spital. La urgente te primeste si cateodata e mai bine sa mergi acolo decat la MF care te imbuiba de antibiotice. Problema e ca tb sa astepti, coada, alea alea. Haircut spunea ca e mai lejer la IOMC. Nu stiu unde vine asta. Lorex - spor la invatat si la finalizat proiecte . Bea/Lucia - cum a fost la party? Asteptam poze ... |
Salutari si de la noi.
Am revenit din plimbari fara mot
Uram si noi sarbatoritiloir pe care i-am ratat.
Nu am recuperat nimic de vineri dim.
Teo a ales asa:
1. mouse
2. pensula pictura(idea am furat-o de la voi)
3. o masinuta de jucarie
Mentionez ca nu i le aratasem inainte.
el se joaca cu tastatura dar de mouse nu stie ca nu am mouse la laptop
happyella spune:
sunt nerecuperata,am vreo 2 capitole in urma... am fost tare ocupata saptamana trecuta cu organizarea petrecerii pt A... sambata ne-am strans cu familia, nasii si cativa prieteni la un mic restaurant sa-i luam motzul ... ne-am simtit super... pitica s-a comportat exemplar... n-a plans deloc (desi ma asteptam ca era lume multa, muzica tare, deh ca la petrcere), chiar a fost incantata sa fie in mijlocul celor 3 copii mai mari (de 4-5 ani), printre baloane... pe la 9 seara am trimis-o acasa cu mama ca incepuse sa dea semne de oboseala
de pe tava a ales prima data foarfeca, apoi banii, parfum... a urmat ruj, stetoscop si pieptene... oricum am inteles ca primele 3 sunt importante... asa ca am decis ca sa fie o mare creatoare de moda ... nu ar fi exclus sa aibe in gene ceva talente pt ca bunica sotului a fost toata viata croitoreasa... a murit acum 2 ani la 92 de ani si pe la 90 desi nu mai vedea bine tot mai repara cate un tiv la o rochita sau tragea la masina o fata de masa... spunea ca asta o tine in viata... a fost o super femeie
dupa bairam insa au revenit mucii ... e mai rau decat acum 2 saptamani... cateodata respira asa greu pe nas... o chinuie tare secretiile astea... nici sa manance bine nu poate mititica ca ramane fara aer si trebuie sa respire pe gura... si eu stau pe ea toata ziua sa o aspir, sa-i pun picaturi ... e mai bine un pic si peste putin timp iar aud mucii colcaind... zici ca are fabrica de produs muci
multa sanatate pufilor bolnaviori ca tare greu mai e
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
ale1212xa spune:
ca tot veni vorba de tava de la mot, eu nuam spus ce a ales Dragos, asa-i?
Ei bine, daca ma repet dati ignor. Asadar noi am ales: bani, paharul cu apa si apoi deodata, in cate o manuta cheile de la masina si telefonul si apoi ultmul lucru contorizat a fost surubelnita
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
Felicitari pufilor "motzati"...
Din cate se vede, se anunta un arhitect (desenator in CAD)-Teo de Lucia, o creatoare de moda -Andreea de Happyella, si un finantist -Dragos de Ale1212xa.
Multumim tuturor pentru comentariile la pozici!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lorex spune:
A iesit super buna budinca de dovlecel (eu am pus mozzarela ca nu am avut cascaval), yammy..mai furam si eu cate o gura
Bonus: am lasat-o sa manance singura, a bagat ambele maini in castron, nu-i venea sa creada, am filmat-o.."prima masa singura"..
mai mult a dat pe jos dar nu-i bai...a mai ramas si pe maine!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lorex A iesit super buna budinca de dovlecel (eu am pus mozzarela ca nu am avut cascaval), yammy..mai furam si eu cate o gura Bonus: am lasat-o sa manance singura, a bagat ambele maini in castron, nu-i venea sa creada, am filmat-o.."prima masa singura".. mai mult a dat pe jos dar nu-i bai...a mai ramas si pe maine! |
Wow! Bobitza rulz!..
Ruxita spune:
... eram pe punctul de a merge la spital, totusi m-am dus la pediatra lui la care am fost in ultimele 2 saptamani ca de vreo 5 ori, oricum ea il cunoaste cel mai bine si intotdeauna ne-a tratat cu maxima seriozitate... nu ne-a recomandat budimexul pentru ca de acolo sigur am fi luat un rotavirus, mi-a zis ca cel mai safe (cat poate fi de safe) e IOCM-ul de la Lacul Tei, daca vrem internare... daca nu... intramuscular acasa si sa cautam o asistenta care sa ne impunga la 12 ore... oricum la spital ne-ar fi facut acelasi lucru, branula si antibiotic... am ales varianta stam acasa si ne punem inzeeeeecttttii ... ata ete... o sa trecem si peste acesta hop... avand in vedere ca curul e teava sparta, antibioticul oral nu este eficient si trebe intravascular-intramuscular... cu medicatia schimbata SPER sa ne facem bine!
Multa sanatate pufilor bonaviori, cand va aud pe voi cu muci la greu si respiratie greoaie, parca noi suntem totusi binisor... o fi avand vreo goanga in gat care nu e eliminata de tot, la diagnostic scrie pneumopatie, dar nu prea stiu cum vine asta, pulmonar cica suntem mult mai bine de la debut...
Si copilul care a murit in SUA inecat in cada in timp ce maica-sa se dadea pe net, tot parca nu il intrece pe copilul inecat in scaldatoarea de botez din Moldova... bietul copilash...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)