Pufii de ian-feb 2010 isi adora mamicile(202)
Raspunsuri - Pagina 10
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna ziua, buna ziua! Neaparat vroiam sa zic ca am vazut pozele noi.... Le-am vazut si pe domnisoarele din '95, tare dragute si aranjate. Sorina ce spectacol era? |
Mire..era un spectacol de caritate de Craciun, ce a avut drept beneficiar un orfelinat... de aprecieri.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Lillo spune:
Sorina
A ras piticul meu un castron maaaare de broccoli...Am modificat putin reteta in loc de lapte am pus o lingurita de smantana dar a fost excelent.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita [ |
O .."real beauty"...wow!
Are tati bazooka? Ca daca nu...ar fi cazul...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Lillo Sorina A ras piticul meu un castron maaaare de broccoli...Am modificat putin reteta in loc de lapte am pus o lingurita de smantana dar a fost excelent. |
Ce bine imi pare! Felicitari!
Si eu am zis ca era bun, da' pitica mea..n-a fost tocmai de acord.
rox_y spune:
Buna ziua si de la noi
Am ajuns acasa, am recuperat acum ne distram...
MP - Casa de Piatra si Multi Ani Fericiti de acum inainte!
Ele, Sorina am salvat retelele , abia astept sa le incerc
Miremia sa fie de bine delfitzei pt datul in masinutze
Dece multa sanatate tatalui tau
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
ioana_fota spune:
Sorina,Ruxita vazut adolescentele f frumoase sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.
Lorex nu ne mai povestesti nimic despre tine?
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Sorina,Ruxita vazut adolescentele f frumoase sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii. |
myky791 spune:
slabuta activitate pe aici.
sorina ai o fata de fapt 2frumusica foc adolescenta. sa fie sanatoasa. cred ca esti tare mandra de fetele tale.
ruxita nici ela nu e mai prejos
am vazut si poze de la motul emei. super
si o familie fericita la acte MP
decenuela imi pare bn ca tatal tau se simte mai bine. sa iasa cat mai rpd din spital.
o noapte buna va doresc.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti