Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 9
gabitza35 spune:
Am prestat si eu cu Eva,cat am stat la Craiova (3 sapt) un soi de leganat cu perna pusa pe genunchi pt somnul de peste zi...uneori mergea si statea, alteori se incorda toata si urla, o puneam in patut si imediat era cu fundul in sus (pozitia ei de somn).
De cand am venit in Buc,am mai incercat de vreo cateva ori treaba asta,fara succes,pur si simplu nu mai vrea leganata,prefera sa se foiasca si sa viermuiasca prin patut.Asa ca , este posibil sa fie si la voi decat o faza,sa renunte de la sine la adormit prin leganare .... Lyly,la voi cam greu cu renuntatul
Pupam s iAlexul cucuiat,am vazut si pozele cu Bobo,frumos copil ai Laura...ma bag sa mai vad si altele
Flavours, felicitari pentru dintoc...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lumi_calin spune:
Buna ziua!
Vad ca se ingroasa randul aspirantelor la bb2. Felicitari Ramonika ptr. decizie si spor la lucru...
Steph ma bucur ca te-am 'vazut'
Monis succes in continuare cu metoda de somn'tati'. Al meu nu vrea sa adoarma cu altcineva, nici macar cu bunica (care il mai adormea in trecut), dar macar nu ma chinui prea tare cu adormitul. Al meu adoarme langa mine pe pat, ma ia de gat si adoarme(asta e conditia -sa fiu acolo langa el), uneori mai repede, alteori nu....
Laurairina super martisoarele-TOATE
Lyly pup cucuiatul. Si al meu aseara a prestat 2 dintr-un foc- sa ma bati daca stiu cum a reusit.A venit cu capul de usa, in cadere.
La mancare sunt in pana de ideiiii, parca m-am cam saturat de aceleasi mancaruri...
lumi_calin spune:
Flaours chiar ma gandeam la voi cu dintii. De acum apar si restul. Calin are 4 , dar se vad pe drum inca vreo 4.pup
Cory vad ca au reusit fetele sa iti raspunda. pup grasu'
Ralu spor la lucru. Ma bucur sa s-au descurcat baietii singuri.
DianaRspor la invatat.
floricik spune:
Lyly vreau sa te mai intreb cevalegat de perioada cu bube : cat timp a stat Alex in casa si daca refuza solidele cum face Ema. Face foamea pana vine laptele...
Ramonika, go go cu bb2.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
many_bani spune:
Salutare,
Ancutzule, asa este,cuscrela ma salveaza ca este saritoare motiv ptr. care o iubesc si mai mult.Referitor la patut, noi avem unul de la Ikea care se poate face si junior, adica se dau pe o parte zabrelele ale jos si se monteaza o protectie. Il pun acolo adormit si doarme asa frumos 15 min. dupa care se da jos si este peste noi in pat. Ziua se joaca in patut, isi cara jucariile acolo dar doar atat.De leganat pe picioare a incercat si mama, care nu stia ce sa-i mai faca numai sa stea si cu ea, la inceput statea si cand zicea mama ca doarme, hop era in fundulet, apoi nu mai vroia se incorda si plangea, am renuntat. Eu zic, ca si Diana ca tot invatul are si dezvat.
Tina, accidente cu scutece am mai avut si noi dar rar
Ramonik, deci drumul este liber. Spor la treaba
Raluci pe unde esti? Hai mai baga nasucul si pe aici, ai fost cu Bucu la Rin?
Lyly, cum este cucuiul azi?
Floricik, ai un mare , sper ca sunteti pe drumul cel bun.
Noi azi am fost in parc, fara Liloase si mi s-a parut pustiu. Vlad a alergat dupa o mingie cu un baietel mai mare si evident ca a picat, are pometul tumefiat, cand am ajuns acasa s-a zburlit ta-su la mine ca nu sunt atenta, m-am enervat teribil.
Maine mergem la analize si cica sa nu-i dau lapticul inainte de recoltare ceea ce ma face sa ne ducem cu noaptea in cap acolo.
Ar mai fii multe de spus dar ma bag la
mami de Vlad (29.10.2009)
gabitza35 spune:
Am fost si noi la plimbare de la 11...pe la 12/12.30 le cam vine somnul si evident ca a inceput Dragos spre final o smiorcaiala.Am ajuns la masina,i-am pus in scaunele cat sa pun caruciorul in portbagaj..pai cand l-am dat pe Dragos jos din scaun,s-a pus pe un urlat...el se pregatea de somn acolo si eu aveam pretentia sa mearga pe jos pana acasa. Nu a fost chip sa taca cu frumosul, s-a intepenit pe picioare si nu a vrut sa faca niciun pas...decat urlete. Asa ca l-am luat cumva in brate,de o mana pesor'sa si usurel spre casa. Cum incercam sa-l pun jos, sa urcam niste trepte,sa chemam liftul....urlete si lacrimi siroaie. Acasa totulok,odata pus in patut,a inceput harjoneala cu Eva, parca nu era el ala somnorosul de pana atunci. Au adormit totusi imediat amandoipe la 13,ii astept sa se trezeasca sa le dau ceva sa pape si apoi joaca in casa ca nu cred ca mai bagam inca o tura de plimbare.
Si legat de plimbare...Ava, bubulacii ce mai fac,cam pe la ce ora iesiti voi la plimbare... v-ati apucat de bb 3?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Lyly vreau sa te mai intreb cevalegat de perioada cu bube : cat timp a stat Alex in casa si daca refuza solidele cum face Ema. Face foamea pana vine laptele... Ramonika, go go cu bb2. Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
a fost mofturos dar nu iesit din comun, plus ca eram pe la inceputul diversificarii.
in casa l-am tinut doar 3-4 zile
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Pinky ma calareste de cand vin pana seara tarziu. Nu ma pot duce la baie sau la bucatarie fara sa fiu urmarita in 4 labute. |
Pinky nu te lasa, fuga-fuguta dupa mami !
Mie imi este foarte drag sa il vad pe Rares, in sfarsit, "vitezoman" in patru labute !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
lylyana.ion spune:
Many, cucuiul este verde astazi
Lidia, Dankutza, i-am dat cu gel cu Arnica de la Boiron, la recomandarea dr am sa notez si Tamus pt data viitoare, care sper sa nu mai fie
eu incerc sa gasesc solutii ca sunt presata de serviciu sa ma intorc