Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 19
aditapop spune:
Buna, fetelor, va multumesc tuturor celor care au acordat stelute lui Razvan, inca se mai poate vota, asa ca cine doreste poate sa intre sa mai acorde puncte. Link-ul e la semnatura.
MULTUMESC!
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
raluci_b spune:
deci, bazinul este cea mai mare distractie, a fost Renus mega incantat, avem aici cateva poze
cand am plecat din parcare deja adormise, am ajuns acasa s-a trezit si a mancat ditamai castronul de supa cu galuste si 3 perisoare de carne de curcan, plus felul 2, ardei capia copti si facuti cu branza
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flavours raluci - la ce bazin duci puiul? mamica lui Tudor (04.11.2009) |
la Hotel Rin in otopeni
raluci_b spune:
si o sfrijitura de filmuletz
monis5 spune:
citat din mesajul lui lumi_calin Monis o pauza de dat pe forum nu mai ai??? |
nu ma gandisem, dar acum ca zici... ar merge
sunt usor distrusa, ca Iulian a dormit de la 9 seara pana la... 6.10. Abia acum l-am culcat asa ca hop langa el.
sper sa intru pe seara
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
cristina_boc spune:
Buna ziua,
Culcat copil, mancare gata, deci vreme de forum. (de Everesti de haine si aspiratoare este vreme si maine).
Floricik, zburlita plimbareata dupa atata pauza. Eu sunt foarte curioasa despre parerea altor pediatrii despre imunizare . Cand am intrebat-o pe dr de la Cluj, mi-a zis sa las copilu' in pace, este o perioada in care o sa-mi raceasca si de 2 ori pe luna. Asa ca pas imunizare.
Many, eu i-am lipit punguta si i-am pus scutecelul. Am asteptat vreo doua ore, din care una a dormit, dar am reusit sa-i recoltez fara probleme. I-am dat sa bea multe lichide. Spor la treaba. Am asistat si eu la recoltari. Prima data am fost de-a dreptul socata, si mi-am revenit mai greu decat Andrei. Cica teoretic n-ar trebui sa lase mama cu copilul (asta in spital, ca la laborator e alteva).
Ralu-seby, deci nu-i asa negru dracu' pe cum pare . Eu ma gandesc cu groaza la intoarcerea la servici, desi mai e ceva timp. Felicitari pentru baietelul intelegator. Ce bine ca ai toata familia alturi de tine.
Monis, cred ca e aplicatie pentru pacatosi. Pe mine ma amuza teribil stampila pe care o are popa. Explicatie: la noi e obiceiul ca atunci cand se scoate mortul din casa (sau la pomenire, nu-s tare sigura), preotul sa faca, langa usa, semnul crucii cu ceara de la lumanare. Ei acum el s-a smecherit, si are o stampila, si o aplica rapid pe perete.
Trimitem si peste Dunare, la Smara.
ali, eu folosesc pentru Andrei apa plata Dorna. Eu ii dau apa din cana cu cioc, ii mai fac din cand in cand ceai , pe care il pun in bibe.
Trimitem si la malul marii pentru Licurici.
Iti urez spor la treaba si cat mai multe comenzi. Te astept cu vesti de la eco. Eu as zice sa incerci si cu LP (desi m-as mira sa-l accepte), dar cine stie.
Angi, Andrei e mai tot timpul cu gaglionii inflamati. Prima data s-au inflamat cand a avut herpesul. Dupa rev i-am facut si eu niste analize din cauza de ganglioni inflamati, si cum nu s-a vazut nimic in analize, pedi a zis ca s-a putea sa fie reactie la vaccin (ROR). Si de la gat rosu, raceli, se mai pot inflama.
Simina, inscrie-te repede la cursurile de alpinism sa iesi de acolo
(mi-a luat ceva timp pana am inteles ce-i cu cursurie astea si cu butoiul, dar tare mi-a placut magdaz_ina.)
rgagapie, eu iti recomand sa te mai mulgi cand se intaresc sani,. Vad ca mai ai destul lapte, dar cu timpul o sa scada. Nu goli tot sanul, doar cat sa nu te mai doara/intareasca. E bine ca Maya accepta LP. O prietena de-a mea asa a intarcat: a inceput sa-i de-a noaptea LP, si fetita sugea din ce in ce mai putin, iar ei i-a scazut laptele, pana cand nu a mai avut deloc. Asta varianta usoara. Alta varianta este cea la care ai apelat si tu: cica e suficient 2-3 nopti ca, copilul sa uite de san (mai sunt si exceptii....)
laura-andreea, aha ... deci si voi sunteti prieteni cu nenea ala. Credeam ca numai eu.
Ramonika, deci mai bine fara rusi, sa ma bucur cat mai pot. Adevarul este ca mai am ganduri ca oare nu-s gravi, de nu mai vin.
Cum esti azi: pro au contra bb 2?
Ionelamaria, pentru Mihnea, sa treaca repede mucisorii. Deci ai sot imunizat.
L-am vazut pe final si pe Remus la piscina. Cat il pot invidia!
-acesc toti fulgusorii.
Un mic cra-cra. Azi Andrei a facut cativa pasi singurel. Eu eram la aragaz, invarteam in cratita, iar el se tinea de pantalonii mei. Si-a dat drumul si a mers 2 pasi pana la scaunul de masa. Se juca pe langa frigider si l-am chemat la mine. S-a desprins de frigi si iar a facut cativa pasi.
Participam la concurs: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=2" target="_blank">cri.jpg
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
Lidia74 spune:
citat din mesajul lui cristina_boc (mi-a luat ceva timp pana am inteles ce-i cu cursurie astea si cu butoiul, dar tare mi-a placut) |
Cristina te pup
Tare faza cu popa si stampila. O sa ajungem sa faca preotii inmormantari online.
coquelicot spune:
ielou, ielou,
www.sheknows.com/parenting/surveys/2010-sheknows-best-parenting-awards/results/baby-care" target="_blank">Ca sa ma iertati pentru puseele mele interventioniste.
Eu ma simt ca la SPA prin site-ul asta.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)