Prietene la bine si la greu - 99

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna gagix,

Asa mi-e un dor de voiii..abia astept sa ajung acasa seara sa va citesc.
SUntem bine, Matei nu face nazuri la programul meu, nici nu plange cand plec dimineata, il abureste taica-su ca merge la buni sa se joace sau dupa caz ca vine matusa mea la noi si toata ziua se vor juca etc..iar seara cand ajung nu il dau pe spate deasemenea.

La munca inca e infernal..dar mi-am achizitionat bici si m-am pus pe ei ca nu se mai poate.

Fetele am un baiat fascinat ca ma trage de par, nu mai pot continua acum, dar diseara dupa ce il adorm, incerc si eu un mesaj mai de doamne ajuta!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Mami de toddler nazbatios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, bafta la recoltat pipi! eu m-am lasat pagubasa dupa 2 zile
sper sa reusiti cumva si voi cu bb 2
da, am ganduri de reintoarcere, mai repede decat m-as fi asteptat. se fac niste modificari la serviciu si mi-e ca pierd trenul si raman pe jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

www.trombon.ro/sci-tech/a-aparut-prima-aplicatie-de-facut-cruce-pe-telefonul-mobil" target="_blank">de seara

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

www.trombon.ro/sci-tech/a-aparut-prima-aplicatie-de-facut-cruce-pe-telefonul-mobil" target="_blank">de seara

Bei la ce-i mai duce mintea pe unii... Uite-asa o sa ajungem sa faca telefonul cruce in locul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

In seara asta m-am chinuit 50 de minute sa-l adorm pe Timi. Eram singura cu el acasa, si simteam ca cedez nervos. Nici nu mancasem nimic de la ora 1 la amiaza, si m-a luat cu ameteli si tremurat. Dupa ce l-am "biruit" , mi-am adus farfuria la computer, sa va citesc in timp ce mananc, si apoi sa ma bag la nani.

Acum mi se innoada lacrimile sub barba citind postarile si explicatiile lui many. Sunt inca atat de proaspete amintirile monitorizarilor si nenumaratelor vizite la medic pt nemernicii aia de foliculi, stimulari, prestat la comanda, etc, etc. Mi se parea atunci ca nu voi mai ajunge vreodata sa tin si eu un bebe in brate - bebele meu. Si iata... acum doarme ca un ingeras in patut si al doilea e in burtica.
Parca am uitat deja ce nervi aveam putin mai inainte , si m-as duce sa-l iau la o tura de pupaturi si sa mi-l strang tare in brate, comoara mea pretioasa.

Ma duc sa-i spun totusi ca il iubesc pana la cer si-napoi.

Noapte buna, fetelor!

PS: "Probabil ca sigur" (vorba cuiva ) sunt hormonii gravidoseniei de vina pt starea asta. Ma scuzati, va rog.

Mami de Timi nazdravan si 12+ cu Fantomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna seara!
Corynu stiu daca e ceva natural 100% ptr. cresterea imunitatii. Eu tot de siropuri stiu si de aceasta echinacee. Eu personal i-am dat broncho-vaxom- un vaccin oral-ceva mai medicamentos din motivul ca de la 6 luni pana la 10 luni mi-a facut rosu in gat in fiecare luna si chiar de 2 ori pe luna, iar febra lui ajunge fff usor la 40.
Monis chiar e real
Smaranditza lasa ca trece si perioada asta grea pentru tine si pentru Timi. Pup pe amandoi
Raluciimi pare rau de vesti. Sigur va fi bine la urmatorul control.
Many se vede ca ai trecut prin multe la cat de informata esti. Succes si pentru tura asta sa fie din prima. Pup Firicelul faultat.
Floricik cred ca era super fericita Zburly
Magda ma bucur ca sunteti bine si poate scapati de aspenter.Am vazut copii sunt niste scumpei si ma bucur de progresele Pufului
Rgagapie imi pare rau ca alaptatul a devenit o neplacere ptr. tine. Nici Calin nu mai papa tzatzi din decembrie, dar la noi a fost lent procesul si din 'cauza' lui mai mult. In final nu a mai vrut. Si noi eram pe mixt. Eu zic ca ar trebui sa nu mai dormi tu cu ea vreo 2 nopti, iar cine doarme cu ea sa ii dea bibe.Succes!
Lyly sa inteleg ca a picat faza cu serviciul???
Simina ce mai face ranjita? e mai bine cu kk???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor !

Am si eu o intrebare, laptele praf tot in sticla cu biberon il dati sau ati schimbat pe canita cu cioc? Ca eu apa ii dau tot din sticluta cu biberon sau dintr-o canita mica de portelan.

Si inca o intrebare doctorita a zis ca ii pot da si apa plata la lapte dar sa o incalzesc sau asa cum e la temperatura camerei ca si apa, acum intrebarea mea e ce marca de apa plata cumparati? Ca cea de la robinet a inceput sa miroase parca.

In rest Mihai este bine ne chinuie maselutele care nu vor sa iasa odata , roadem tot deja margina patului de lemn e tot cu gauri, si-a dat drumul la o mana ne mai tinem doar de o mana, intr-o zi chiar a mers singur 5 pasi si apoi s-a intors repede sa vada daa sunt acolo si m-a prins iarasi de maini. Daca il scot afara la plimbare numai de o mana ii trebuie sa mearga nu de amandoua. Papam tot nu facem nazuri inca stau sa ma gandesc ce sa ii mai fac si altceva ca sunt in pana de idei.
Iar eu daca imi solicit mult spatele cu Mihai in brate am dureri. Parca nu se mai gata odata cand spatele cand fierea tot intr-o veselie o tin.

Ok va las ma duc in pat sa ma intind ca ma doare un pic spatele.

Na ca am scris si eu ditamai placinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Hello hello, a venit chinezu de pe plantatia de crosetei
Azi sunt in mare verva caci curg comenzile de crosetat de nu le mai dovedesc, si uite asa imi ocup starile de bortoshenie naspa..

Monis, m-am hlizit de numa, mai urmeaza sa facem semnu crucii la telefon sa nu se deoache si sa mearga muult

Raluci, tin pumnii sa iasa cum vreti voi mai repejor, sa nu trebuiasca sa ajungeti la AC, caci asta presupune amanare pt cateva luni pt bb2
Vad ca Many si Smara stiu despre ce e vorba si cate si mai cate proceduri, sper sa nu mai fie nevoie pentru nimeni sa treaca prin atatea pt un bebe.

Floricik, mi-o imaginez pe Zburly extaziata in carut dupa atatea zile de consemn la domiciliu.

Monica, pm back

RamoniXX pupici la soricel, ce mai zici, merge laptopu? Cum papa Dominic? si-a mai revenit la sentimentele bune?

Ramonika, alunga gandurile rele si puneti-va pe treaba..De fapt ce zic, ca si noi tot asa eram in balanta, sa facem, sa nu facem , sa facem sa nu facem..Nah ca pana la urma ne-am urnit la treaba..sper maine sa vaz si rezultatu la eco

Ali, eu apa plata Dorna am folosit pana acu vro luna cand ramasesem fara apa in casa pt ea, acum ii dau apa plata de la bidon de 6 l, nu mai stiu ce sursa..Covansna..bla bla Dar rechinasa papa doar cereale cu lp, nu si lp simplu. Si cand ii prepar pt cereale apa o incalzesc mai mult spre fierbinte, nu o dau in fiert.

Ralu, Cory, Danku servicii usoare va doresc, mai ales Dankutzei care maine are ora aia deschisa, sa iti iasa super, si sa primesti cele mai bune calificative, as usual

Pup si nb la feti, mai bag o croseta pe plantatie. Pana cad lata pe langa..de oboseala

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Una calda, alta rece de la noi. Mai da sa iasa si maseluta pe diagonala cu cea care iese acum. Si azi am simtit o chestie care m-a cam speriat: i s-a inflamat un ganglion sub urechiusa (chiar pe partea cu prima maseluta buclucasa ) cam de marimea unei alune. Am vorbit cu pedi si a zis sa monitorizam, ca ar putea fi doar o reactie la racelile pe care le-a avut.
Oricum, maine mergem la analize.
Many, dr mea zicea ca se poate recolta sange si la 2-3 ore de la laptic, ca doar glicemia va fi usor influentata. Citindu-va pe voi ce-ati patit cu pipi ma gandesc ce distractie va fi maine dimi cand voi incerca sa-l colectez si eu .
Floricik, am notat si eu siropelul, ca si pe mine ma intereseaza, ca vaz ca oscillo nu prea face fata.
In rest, crestem si noi, azi am fost prieteni cu papa (dar nu foarte buni), sa speram ca asa ramanem. Am mai pus si noi cateva poze cu cretulina-manechina noastra (la asa greutate, deh).
Pup fetele
Ana cretzulina

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna seara,
am intrat sa va arat ceva tragi-comic www.yourfunnystuff.com/wp-content/uploads/2009/12/For-A-Better-Start-In-Life-Start-COLA-Earlier1.jpg" target="_blank">http://www.yourfunnystuff.com/wp-content/uploads/2009/12/For-A-Better-Start-In-Life-Start-COLA-Earlier1.jpg
sunt curioasa peste ceva timp de ce vor rade astia mici...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput