Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 13
Lumi_Richard spune:
Flavours, felicitari pt primul dintisor!
Se intampla si la noi ceva asemanator, doar ca Annabelle reactioneaza asa la oricare dintre noi cand vrem sa iesim... ma gandeam ca e mai mult dorinta ei de a iesi afara....
Magda, ma bucur de progresele lui Rares, si sper ca toate analizele sa iasa bune, si interventia de scoatere a dispozitivului cu pricina(pe care am uitat cum il cheama ) sa fie un succes!
V-am admirat pozicile pe fb, sunt superbi copiii!
Licu-Burticu, ma gandesc mult la tine
Imi amintesc cat de greoaie si obosita eram, gafaiam la fiecare pas in timpul sarcinii(greturi nu am avut)... Sper ca al doilea trimestru sa fie mult mai usor pt tine
Lyly, eu nu rad de tine cu testul de sarcina, eu asta fac la cea mai mica intarziere- inainte sa raman, nici nu mai stiu cate teste am facut
Cum mai e Alex?
Dozz, noroc ca a venit Monis cu Iuli pe la voi, si am mai vazut-o si noi pe Ana!!!
A crescut foarte frumos, are niste bolfite de te topesti cand le vezi!
Monis, ce scump e Santi cum pune el cerculetele!
Cory, ma bucur ca te-ai acomodat la serviciu, si mai ales, ca nu iti vine atat de greu sa-l lasi pe Andrei. Asta e viata, si noi, cu mic si mare, trebuie sa-i urmam cursul
Miany,Alinush, voi ce mai faceti?
Ramonika spune:
neata, pe la pranz asa...
azi m-am trezit fara nici un chef de bebe2 am si o stare naspa din cauza rushilor, sotul e racit, sper sa nu ne molipsim si noi, mai ales Ruxi.
Magda ma bucur pt. progresele lui Rares sanatate multa
Lumi_R sa inteleg ca si voi aveti planuri de bb2?
strumfy de ce zici ca nu o sa iasa bebe asa repede?
lyly cred ca nu va fi asa greu sa mergi la munca o data ce vor trece cateva zile de acomodare. intr-un fel si eu mi-as dori sa merg la munca, mai ales daca as avea un serviciu mai interesant si daca m-ar lasa inima sa o las pe Ruxi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
lylyana.ion spune:
dau binete dupa pranz ca n-am apucat mai devreme...
cu serviciul e complicat, nu are cine sta cu Alex, iar la cresa nu il dau.
Licu', cucuiatul arata asa
Lumi, pup pisicoasa. pozici din Londra avem?
Alex testeaza prin somn salteaua proaspat achizitionata pt patul nostru, asa ca ma duc la muncile casei
pup all
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Rgagapie pai daca deja ii dai LP, pur si simplu ii dai LP si noaptea cand se trezeste. Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
Noaptea il refuza, arunca cu biberonul si vine sa ridice de tricou sa ii dau sa san.
magdaz_ina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
Noaptea il refuza, arunca cu biberonul si vine sa ridice de tricou sa ii dau sa san. |
scuze, dar imi imaginez scena...
Rares suge noaptea de 2 ori, accepta apa de 2 ori si asta la nivelul minim, daca apare ceva in plus devine foarte obositor. Nu stiu daca e o solutie pentru tine dar mie mi-a mai trecut oboseala de cand am combinat iarasi maltoferul cu elevit, ca in timpul sarcinii.
Pana la urma poate daca sacrifici cateva nopti "certandu-te" cu ea va intelege ca e gata cu tzitzi si va accepta altceva in schimb; mie mi-e teama ca mai tarziu va fi si mai greu de intarcat.
Cat despre stilul kamikaze de supt combinat cu vanatai nu stiu ce sa zic, Rares a avut de 2 ori ideea "geniala" sa ma muste si cred ori ca m-am facut inteleasa ca e inacceptabil pentru mine, ori nu a vrut el sa persiste cu aceasta activitate. L-am indepartat atunci de la san si i-am aratat ca sunt suparata si ca nu am de gand sa cedez protestelor lui, desi ma gandeam cu ingrijorare daca pentru acest lucru voi fi nevoita sa il intarc. Nu cred ca eu as putea alapta in stil lupte greco-romane.
Cred ca daca tu esti impacata cu ideea de a incheia etapa alaptatului vei reusi sa o convingi si pe ea ca este momentul pentru o altfel de relatie.
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
rgagapie spune:
magdaz_ina in plus la noi patutu este obiect de decor si doarme in pat intre noi, iar daca eu refuz sa ii dau sau o cert se mai intoarce la tac su si il cauta pe el si atunci tre sa ii dau, k saracu si asa doarme doar 3-4 ore pe noapte si merge la lucru.
raluci_b spune:
saluti,
multumesc de incurajari, am venit cam cu fata lunga de la dr, ovarele sunt tot neschimbate pline de chisturi, vineri ma mai duc odata sa vedem daca se produce ovulatia.
va pup
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
aditapop spune:
Buna, fetelor
Am intrat sa va multumesc foarte mult pentru voturile acordate baietelului meu, azi e ultima zi in care se mai poate vota, cine mai doreste are link-ul la semnatura.
Multumim
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rgagapie magdaz_ina in plus la noi patutu este obiect de decor si doarme in pat intre noi, iar daca eu refuz sa ii dau sau o cert se mai intoarce la tac su si il cauta pe el si atunci tre sa ii dau, k saracu si asa doarme doar 3-4 ore pe noapte si merge la lucru. |
Of, cred ca voi aveti nevoie de un "concediu pentru intarcat". Multa bafta, pana la urma va fi bine !
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006