Fluturasi de martie-aprilie 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu stiu o tipa la bruxelles, careia i se oprise sarcina in evolutie la 11-12 saptamani si i-au dat pastile sa elimine fatul acasa

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hm, ce liniste. Se vede ca e sambata, ca e cald afara si ca sunt reduceri in magazine

MaryB85, cand primesti coletul de la Natracare, te rog sa imi spui si mie daca intr-adevar la suprafata au ceva asemanator cu tifonul pt ca nu vreau sa fie ceva care sa aiba plastic cum sunt always. Ca nu prea le suport.

Mamutz, imi pare rau, dar habar nu am ce sa iti spun referitor la problema ta...

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

MaryB85 ti-am pus DN in listuta

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

va pup

bun venit noilor gravidute si felicitari fetelor pentru rezultatele bune la eco

am fost si noi pe la cumparaturi, am luat ultimile lucruri pentru bagaj inclusiv pampersi in weekendul asta ma apuc sa-l fac sa scap de o grija

mada asa zici ca in auchan era plina parcarea waw!! nici la subteran nu ati gasit loc? noi am fost ieri si era ok dar stiu ca sambata e intr-adevar mai full azi au inceput si reducerile am vazut in pliante ca la real sunt preturi ff mici de ex body-uri la 5lei si la cora cosmonaut la 25lei salopetici la 15lei!!

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

buna!
nu stiu cine intreba de perna tip potcoava. eu mi-am luat una www.babycomfort.ro/produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale---inele-gingivale/1390-perna-alaptare---relaxare-husa-bumbac-granule-naturale.html" target="_blank">perna de la un targ pt bebe. suntt multumita de ea, dar te poti descurca si fara. voi vedeea daca este buna si la alaptat. atentie: perna asta este unpluta cu un fel de grau (cereale naturale) si e cam grea, are 5 kg . cand am luat-o a fost sora mea cu mine. eu doar am platit-o si nu stiam ca e umpluta cu grau sau ca e asa de grea . intr-un fel e bine ca e grea, ca nu aluneca de pe pat cand ma sprijin de ea. e foarte buna sa stau cu spatele pe ea, cand dorm.
nu mi-ati spus ce parere aveti despre cercei fetite. credeti ca or fi buni? me imi plac ca sunt micuti
week-end placut
anaxena, este f frumos caruciorul

27+

Mergi la inceput

foarte draguti cercelusii dar sistemul de inchidere nu-l deranjeaza pe bb la spate?

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hellloo

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

multumesc dorinut@

27sp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Mie imi plac cei in forma de fluturasi emailati si perlele cu mamarute. Oare au ceva protectie in spate la surub? (daca sunt cu surub)

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

buna lavi ce faci?

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput