Fluturasi de martie-aprilie 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna fetelor,
Am fost toata ziua la shoping (cica de reduceri). Am luat pentru cel mare una alta, dar nu pentru ca erau la reducere, ci pentru ca ii trebuiau, iar lui bb2 i-am luat 2 chestii fac poze si postez maine
Noapte buna!

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si in 27s cu Eduard Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

noapte buna si de la mine! somn pufos si neintrerupt!

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

roxy am mai zis
eu am avut si pompita
si nu mi-a folosit deloc
pt ca am si avut muci seriosi
si am batista bebelusului care e minunata
vei vedea pe pielea ta
poti lua doar pompita daca vrei pt inceput

madaaaaaaaa sa treci usor peste faza cu musafirii
si eu patesc mereu asa cu numarul lor
deci stiu ce inseamna
dar am folosit si farfurii de plastic uneori
sa ma scap de stres
mai ales ca e gratar

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna seara, fetelor. am intrat si eu un pic sa va povestesc pataniile de azi.
- a lucrat sotul pana la 15, iar eu m-am apucat sa fac niste bagaje ptr mutat la noua locatie.ma simteam foarte bine..dar de atata aplecat, stat jos, ridicat, dupa 2-3 ore eram lemn, si cand m-au apucat niste dureri centura in jurul coloanei si pelvisului..ca la ciclu - dar ala care l-am avut dupa chiuretajn-a trecut cu un no-spa, dar dupa ce am pus si uscosin, incet-incet, s-au linistit in cam 2 ore.cred ca a fost ultima experienta de genul asta- vroiam sa renunt, dar pana la urma am apelat la o prietena sa vina sa ma ajute la facut bagaje sambata viitoare.nu vroiam sa apelez dar..asta e, tot aici am ajuns.ii raman recunoscatoare, si datoare laolalta.asa voi sta mai linistita sapt asta.ca am si bocit ieri seara ca astia din familie nu se sinchisesc sa dea un teelfon, dap-oi sa vina sa ma ajute
- ralukab- ma bucur ca am pe cineva aproape.cred ca intri destul de rar, si nu ti-am vazut/ sarit peste mesajul tau.eu nu sunt obisnuita cu zona, aici aveam parcul circului care imi placea tare mult, e mai discret, mai linistit.parcul tineretului e foarte mare, si cu lume diversa, cu zone cu multi tigani, neciopliti.dar na, e foarte aproape de mine, eu stand la brancoveanu, si va treb sa ma adaptez, si sa gasec si locuri linistite. am vazut acolo, niste locuri frumos amenajate ptr copii.dar atat de pline..te calci in picioare pe bune

29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Batista bebelusului e utila cand e racit puitul. Dar pentru igiena zilnica nu merge. Voi cum curatati nasucurile? Eu am scris mai inainte ce sfat am primit si aplicat.
Noapte buna va doresc si eu

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Viss, te cred ca e necesar sa faci acum efortul asta, dar nu merita riscul. Eu in locul tau i-as suna pe cei din familie si le-as spune de la obraz ca am nevoie de ajutor.
Ai grija de tine la triplu.
Noapte buna

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

buna!
eu la ora asta (1.20) nu am somn.
am intrat doar sa le urez bun venit noilor 'forumiste' si somn usor tuturor!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Stiti ca eu duminica dimineata dau cafeluta si trezirea fiindca schimb semnatura si-s tare bucuroasa sa o etalez

Bine ati venit mamici noi!

Viss, ai mare grija cu mutarea si efortul . Matusa mea a nascut prematur cand a facut bagaje pentru o mutare (fiica ei e bine mersi acum, dar oricum...). Si noi am facut mutarea singuri, dar sotul meu a aranjat totul; eu am pus doar niste haine intr-o zi in geamantan, dar eram in luna mai mica si cu burtica mai mic decat tine care ai gemenasi. Ai mare grija de tine, apeleaza la cine poti, roaga-l si pe sot sa pregateasca in timpul petrecut acasa cutii si bagaje (cutii de mutare f bune se gasesc la IKEA).

Aseara am avut si noi musafiri de casa noua, doar o familie de prieteni, a fost tare placut. Initial am vrut sa facem o petrecere, dar timpul trece si devine din ce in ce mai complicat, asa ca ii vom invita pe rand pe prietenii nostri. Prietena mea are si ea un bebe mic de 2 luni, si mi-a mai spus clu-uri (bine, multe le stiam deja de la voi sau de pe internet, dar oricum a fost foarte de folos).

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ehh..neatza doamnelor....
m-am trezit muuult prea devreme..ca am scoala azi..:( ( 07:00) si imi pica ochii:))
sunt fericita ca de maine incep sa numar si eu invers saptamanile:)

sa aveti o zi minunata!!!

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
Pisuc, mai bine pe rand cu musafirii, poti discuta pe-ndelete cu fiecare...altfel nu mai intelegi nimic. Felicitari pentru semnatura!!!
Catank,78 ca mine!! Si chiar mai tanara ca mine, ca esti in martie... SI vrei sa spui ca la 23 de ani cat avem noi e mult??
Ailed are dreptate si eu am prietene de varsta mea care isi vad in continuare de cariera...nu stiu ce tot asteapta, mi-e ca se vor trezi la un moment dat cu regrete si neputinta...
Oricum, inceputul a fost mai greu, ai sa vezi ca bb 2 va veni imediat. Sunt sigura
Viss, daca eu ma vait atita si ma simt asa rau dupa ce fac treaba dincolo, imi dau seama cum e la tine cu 2 copilasi in burtica. E bine c-ai apelat la prietena ta.
Antguess, succes la scoala!
Alina, draga, tu chiar mai ai putinWow...Sper ca nu mai esti deprimata din cauza guvernantilor, a legilor, a indemnizatiei...Hai ca vine ea primavara, sa vezi ce roz vom vedea totul...si cu bb langa noi!
Giulia, am mai folosit si eu vata rasucita,la inceput... m-a invatat si pe mine pediata, sau chia run etisor de urechi. in orice caz nu i-am scos zilnic(la primul tin minte ca urmam fiecare pas, la al doilea l-am lasat mai liber) scoteam doar cind era nevoie, la raceala clar batista bblusului, cami are dreptate...nimic nu se compara cu ea in cazul secretiilor multe..
Lavi, CAmi, Roxy, Madutza, Scrish, Irinuca, Strumpfi si restul fetelor nu mai enumar, dar va fetele. Eu merg sa-i pregatesc de biserica, sa-i impartasesc, apoi iar drumuri, probabil intru mai pe seara

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput