Fluturasi de martie-aprilie 2011 (122)
Raspunsuri - Pagina 11
giuliaa spune:
Salteluta din cocos trebuie sa fie mai tare. Daca e moale poate nu e numai din cocos. Ce e drept eu am cumparat-o de aproape 2 ani, deci poate preturile difera acum la ele
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
26s+
catank spune:
Ce imi place simonacipcind cei mici se joaca impreuna!
Vreau si eu inca unu...sa vad cum va fi cu Ioana ...si in ciuda virstei as mai aincerca odata...ca tare bine mi-a mai priit.![]()
Da, si la servici e agitatie, dar si sa te ocupi de treburile casei, ..mai ales cu esti tu cu noua casuta mi se pare f greu...plus copii...sotul etc. Eu ma stiu pe mine cind ma zugravit, ..parca nici acum nu sunt toate puse la locul lor...dar le-o veni si lor rindul.
Am de doua zile o durere de spate de imi vine sa urlu, ..am un junghi care nu imi da pace...stau si cam mult in picioare, imi revin cint stau la orizontala...dar cind ma ridic oauuuuu. Magdutzaparca ea se vaita, ...uffff e tare rau. Sper sa treaca
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
29+
giuliaa spune:
Voi cat de des stiti ca trebuie facuta baita la bebe? Cu spalat caput si tot
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
26s+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Ce imi place simonacipcind cei mici se joaca impreuna! Vreau si eu inca unu...sa vad cum va fi cu Ioana ...si in ciuda virstei as mai aincerca odata...ca tare bine mi-a mai priit. Da, si la servici e agitatie, dar si sa te ocupi de treburile casei, ..mai ales cu esti tu cu noua casuta mi se pare f greu...plus copii...sotul etc. Eu ma stiu pe mine cind ma zugravit, ..parca nici acum nu sunt toate puse la locul lor...dar le-o veni si lor rindul. Am de doua zile o durere de spate de imi vine sa urlu, ..am un junghi care nu imi da pace...stau si cam mult in picioare, imi revin cint stau la orizontala...dar cind ma ridic oauuuuu. Magdutzaparca ea se vaita, ...uffff e tare rau. Sper sa treaca ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+ |
Ce varsta mamica frumoasa???Nici nu ma intereseaza cati ani ai atata vreme cat te vad cum arati

Si eu sufar cu spatele asta...Ma termina, mai ales dupa ce smotruim dincolo si stau mai aplecata ..e groaznic
. Pana nu nasc nu scap de le, stiu de la sarcinile trecute. Hai c amult nu mai e...Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| citat din mesajul lui giuliaa Voi cat de des stiti ca trebuie facuta baita la bebe? Cu spalat caput si tot Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+ |
Ei-am spalat zilnic (dorm mai bine si-s mai linistiti), dar pe cap la 2-3 zile.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina.n spune:
| citat din mesajul lui roxy_s fetelor , pentru ce trebuie perie de par pentru bebe? pai ce par are bebe de sa-l perii cu peria? ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 34+![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
Ohoo inca ce plete a avut Naty!!

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+AMR 3 saptamani!!!
simonacip spune:
merg sa-i culc, deja e tarziu pt ei, dar fiind weekend, i-am tinut mai mult
Pup fetele.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina.n spune:
| citat din mesajul lui giuliaa Voi cat de des stiti ca trebuie facuta baita la bebe? Cu spalat caput si tot Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+ |
Eu in primul an si jumatate am facut zilnic baie la bb.

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+AMR 3 saptamani!!!
alina.n spune:
Cu durerile de spate si eu ma chinui tare mult, sunt cele mai cumplite si mai ales cele din zona bazinului/pe sold!!!!

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+
AMR 3 saptamani!!!
scrish spune:
ailed, asa este cu copii si exercitiile pe care le fac, modul in care le dezvolta creativitatea si gandirea

madutza

lauriciu, caci stiu ca pt mine este mesajul, eu cred ca tu nu ai inteles ce spuneam eu acolo...mi-ar face placere sa iti lamuresc indoiala daca doar mi-ai arata unde anume am scris eu ca ce e natural nu e bun
pentru ca pana una alta, vad ca ce citesti pe siteurile din spania despre alaptat si deodorant in sarcina coincide cu ce spuneam eu! deci...nu stiu exact de unde confuzia!
eu am fost sa cumpar o gramada de chestii pentru bebe, i-am luat cam tot ce e nevoie in prima faza pentru imbracat asa ca m-am linistit! am cumparat si o paturica, si pompa manuala, si borcanele de depozitare si pernutele de la chicco care imita bataile inimii, intre care se sprijina copilul sa nu se rasuceasca....
referitor la pompele manuale avent, eu am avut o surpriza destul de mare. in excelul meu initial pt bebe, pusesem pretul din sensiblu, 317 lei. ei bine, astazi am gasit-o in miniblu cu 215 lei. mi s-a parut o diferenta importanta si v-am impartasit-o si voua, celor care sunteti interesate de ea!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

34+