Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
avea si eric obiceiul asta...ioi ce ma enerva...mi se ridica parul pe mine...se pare ca a renuntat la asta in timp... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Si io faceam cand eram in facultate, acum mi-a trecut. Dar face sotul de mi se ridica freza... in somn.. asa ca poarta noaptea proteza. Dar cand nu scrasneste, sforaie... deci tot nu mi se arata sa dorm...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
bambo..na..la voi nu stiu cum e..pana la urma la noi asta a fost ccl, ca transaminazele au crescut datorita faptului ca el suferea cumva de foame...intrasem intr-un cerc vicios..plangea..la san..nu manca, ca dormea..pus jos nu mai dormea..plangea..probabil nici lapte nu era cu caru..nu stiu..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Mai vroiam sa va zic ca asa mi se pare de greu cu copil... dar greu de tot... mai ales cand e asa marait, plange, nu doarme, maraie... of! si ca nu am pe nimeni sa ma ajute macar o ora, doua...nU mai fac altul, clar! O sa imi so notez starile astea de acum undeva, ca sa nu le uit!!! sa le pot citi peste cativa ani cand poate imi trece prin cap un alt bebe... azi am vb cu mama si am intrebat-o cand vine acasa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ramonavlas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mai vroiam sa va zic ca asa mi se pare de greu cu copil... dar greu de tot... mai ales cand e asa marait, plange, nu doarme, maraie... of! si ca nu am pe nimeni sa ma ajute macar o ora, doua...nU mai fac altul, clar! O sa imi so notez starile astea de acum undeva, ca sa nu le uit!!! sa le pot citi peste cativa ani cand poate imi trece prin cap un alt bebe... azi am vb cu mama si am intrebat-o cand vine acasa... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Sunt perfect de acord cu tine. Si eu tot asa zic ca altu' nu mai fac. Da cica o sa ne treaca.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas
Sunt perfect de acord cu tine. Si eu tot asa zic ca altu' nu mai fac. Da cica o sa ne treaca. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
ioiiiiiiii...sunteti asa mortale, dragele de voi...asa e la primul...cu toate am trecut prin stari din astea...dar la al doilea e mai bine, trust me...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
citat din mesajul lui racusor2010
multumim mult de link si noi vrem un carut sport la vara, mai light, si tot auzim de mclaren. dar daca nu gasesc sa il iau din uk la un pret mai bun, inglesina ala suna f bine!! ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
chiar acum sunt reduceri la mothercare pt maclaren,uite-te pe site-ul lor.Eu m-am decis pt www.mothercare.com/Maclaren-Quest-Sport-Stroller-Red/dp/B001TJAJE8/sr=1-6/qid=1295116878/ref=sr_1_6/278-7606411-9272162?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44333031&mcb=core" target="_blank">asta
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
Diana_Eva spune:
www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Stroller-Coffee/dp/B003XRAZNO/sr=1-3/qid=1295122198/ref=sr_1_3/277-9965230-1814703?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44346031&mcb=core" target="_blank">eu l-am luat pe asta si sunt ffffffffffff multumita
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
a si mothercare nu mai vrea sa livreze decat in UK din pacate
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Apar si eu in ceas tarziu de noapte
Multumesc fetelor pt urarile de an nou. Ufff, am obosit de atata sarbatorit.
LML Leti si Radu!!!
Bamboleta, ce sperietura. Ma bucur ca sunteti bine acum.
Off, si Raducu de Tina e bolnavior. sa treaca repede. Tina, felicitari pt 'marea miscare'. Sa fie intr-un ceas bun.
Ochidut, vacanta frumoasa in continuare!
Carmen, multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta cu concediul in trei.
Anul asta cred ca ne rezumam la litoralul romanesc sau cel mult in Spania la sora mea. Poate inchiriem impreuna cu ea o vila pe costa del sol (Ochidut multumim de site). Altfel te descurci cu cineva de prin partea locului si vorbitor de limba bastinasa.
Crispro, felicitari pt victorie. pt Vladut, sa se faca baietel cuminte.
Eladea, ma bucur ca sunteti cu totii bine. Ti-am simtit lipsa de pe DC.
Oana, si eu sunt curioasa cam cat costa un sejur la hotelul cu pricina.
Hai ca am mai vrut sa zic cate ceva, dar nu mai stiu...
Legat de diversificarea noastra
Piureul de dovleac i-a placut mai mult decat cel de radacinoase. Eu am considerat dovleacul ca leguma, din ce-am citit la unele dintre voi il dati la masa de fructe??? Mai avem o saptamana de legume, dupa care bagam si masa de fructe pana la pranz.
Katalina ce documentata esti, nic nu zici ca esti la al treielea bebe. Si eu aveam toate informatiile postate de tine, dar le-am citit atunci cand au fost postate. Acum am retinut alimentele interzise si regulile generale, in rest imaginatie si rabdare. Nici 'reteta mea' de dive primite de la pediatru n-o respect
De lapte, stiam si eu ca se introduce treptat, amestecat cu cel vechi, care se inlocuieste.
Eladea, si noi ce mai papam. Eu sunt mare fan lapte. Chiar acum am savurat o cana fierbunte de lapte cu miere.
Si eu m-am uitat un pic la carucioare sport usoar ept calatorii. Imi plac cele inglesina trip. Si maclarenu-l postat de Kata e super, dar e cam scuuuuump...
Racusor, felicitari lui Andrei.
hai ca am mai scris, ce mi-am mai adus aminte
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bamboletta spune:
citat din mesajul lui ramonavlas
Sunt perfect de acord cu tine. Si eu tot asa zic ca altu' nu mai fac. Da cica o sa ne treaca. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
stiu ca e greu si eu am zis ca nu mai fac si uite-ma la al doilea...David e un ingeras deci floare la ureche cu al doilea