Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Fetele, voi de unde luati biscuiti fra gluten???

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

PAULA draguta, eu am scris ca raspuns la mes tau intamplator,de fapt ca sa se vada la ce tema ma refer.
BTZ,cuburi de unde iei,de care?plastic,lemn?
Rody,ai dreptate

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Fetele, voi de unde luati biscuiti fra gluten???

cristina, eu stiam ca dupa 6 luni poti sa-i dai normali, cu gluten... deci, daca nu gasesti fara nu cred ca e o problema, oricum va apropiati de 6 luni repede-repede

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, nu cred ca gresesti. Si eu ma chinui cu legumele la Raul. Mananca caine caineste, stam tare mult , pana molfaie o lingurita. Ins chimb al fructe e primul...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, nu cred ca gresesti. Si eu ma chinui cu legumele la Raul. Mananca caine caineste, stam tare mult , pana molfaie o lingurita. Ins chimb al fructe e primul...

pana si la noi legumele merg mai greu pe gat... acum ca stiu care-i plac mai mult, le combim pe alea (dovleac, dovlecel...) cu cele mai nasoale (morcov, pastai, mazare...). daca pun unt sau ulei de masline, parca merge mai bine. azi am pus si 1/4 galbenus in pireu, mie mi se pare ca nu se simte la gust. dar cred ca ideea e sa nu faca alergie, nu sa ii placa de-acuma... sau nu?!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

PAULA draguta, eu am scris ca raspuns la mes tau intamplator,de fapt ca sa se vada la ce tema ma refer.
BTZ,cuburi de unde iei,de care?plastic,lemn?
Rody,ai dreptate

Denisa,inca nu am cautat insa dupa cum le-am auzit,cuburile kinetoterapeutei erau din lemn.
Nu mi-a spus unde sa caut si cat costa.
Aaa si inca ceva.
Deci el trb sa le tina f bine in maini,sa le paseze dintr-o mana in alta si sa le ciocaneasca.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna!
Acum am aterizat si noi de la plimbare. Incepuse copilul sa oracaie in parc, am luat carutul si am plecat, cu chiu cu vai l-am potolit pana acasa, cand am intrat pe usa surpriza, copilul dormea si inca mai doarme. I-am pus repede supita la foc.
Paula, si noi de azi incepem cu ousorul, putin la inceput, si mie mi-e teama de alergie, sper sa nu faca
Denisa, cateodata ii dau multe fructe in piure, cateodata putine, depinde ce am prin casa, nu ii dau la fel mereu, cateodata ii fac cu branzica, coapte sau cu cereale.
Am vazut ca vb de premergatoare, eu i-am luat lui Tudor, e tare vesel in el, dar inca nu-l punem. Pe el scrie ca trebuie pus copilu cand da sa paseasca pana at nu. Noi mai asteptam. Eu nu sunt impotriva premergatoarelor.
Cristina_serban, eu ii dau biscuiti populari, nu stiu daca au sau nu gluten, dar fara gluten poti incerca la farmacii sigur gasesti, dar sunt cu zahar, cel putin eu asa am gasit.
Btz, tare ok rochita, dar eu ca si crispro, nu cred ca am sa port ca-s garsuna. Azi o sa incep sa merg la sala, ast sa vina sotul acasa sa-l las cu bebe si eu ma duc sa dau suncile si burtoiul jos ca nu se mai poate.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Fetele eu am pus rochita mai mult pt site.
Se poate face comanda,produsele sunt 100% Victoria Secret.
Am luat si eu acum 2 ani de acolo 2 rochite de vara,calitatea este exceptionala pt pretul lor,insa din pacate le-am trimis acasa din lipsa de spatiu si mama le-a dus la tara :)))

Poate vreti sa faceti comanda!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Multumesc fetele pentru urari

Cit timp bona a plimbat copiii in parc ,eu am facut ASTA ,pentru Victor sa o mincam noi

Victor avea aseara 7,600g,a luat 700 grame intr-o luna,alaptat exclusiv,fara program.E innebunit sa-l ridici de minute in fundulet, dar el o ia in sus pina ajunge pe virfuri..Adora sa-l las in pielea goala inainte de baita o ora isi face gimnastica singurel, se misca ca o rima in sensul acelor de ceasornic,ridica fundul sus,sus,toti murim de ris linga el.Incepe sa-i cada parul,e chel pe lateral, i-a ramas doar o coama in crestet ca militarilor americani.Se gidila mai nou cind il pup la git si subrat,ride in hohote,ne topim,l-am inregistrat pe telefon ca ton de apel.
Baita ii fac la doua zile,tot in baliuta pe cada.Ai mei baieti abia asteapta sa faca baita cu el in cada,in suportul de baie,sunt sigura ca si el e nerabdator pentru asa distractie(nu pot sa va descriu cum arata o seara de baie la noi,cu spuma ,luminari parfumate,,si muuulta apa pe jos si pe pereti
Cu somnul stam bine,dar dupa alt fus orar,culcatul la 12 seara si trezitul la 11 dimineata(cu 2 treziri de tzitzi la 5 si 8).Nu ma deranjeaza ora de culcare,sunt multumita,asa doarme de la 3 zile.Inca dormim impreuna in pat,la al treilea copil lasi balta toate regulile din carti si toate sfaturile din stinga si dreapta,si faci cum simti si cum iti doreste inima pentru ca realizezi ca nu va fi pentru mult timp aceasta legatura ,timpul zboara,si-mi va fi dor de momentele astea de bebeluseala,sa-l simt,sa-l miros,il adulmec ca un catel toata ziua si noaptea.Las patutul si camera lui pentru mai tirziu,poate si de aceea e linistit si cuminte,probabil ca simte ca sunt linga el permanent.Ce sa fac ,savurez clipele astea, si nu am sfaturi pentru plins sau nedormit

Am zimbit cind te-am citit Cristina ca te-ai saturat si n-o sa mai faci alt copil,sa stii ca toate am trecut prin asta la primul,e o stare normala,tu trebuie sa faci ceva, sa iesi din casa,cu copil,fara, nici socializarea asta virtuala nu inlocuieste pe cea normala,cheama prietene la tine, sau du-tee tu in vizita,nu stiu trebuie sa fii mai optimista si bucuroasa pentru ca ai de ce

Despre premergator,eu am experimentat ambele variante si "fara" si "cu",la ambii copii, concluzia :nici o problema de dezvoltare fizica sau altfel.In schimb se pot produce accidente:Catalin a cazut cu el,s-a impins cu viteza intr-un prag de usa,a fost nasol), La Robert nu am folosit,a mers muuuult de-a busilea si a fost mai bine asa.Nici lui Victor nu-i cumpar,lui ii iau bicicleta,sa dea la pedale.

Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Kata m-ai omorat cu tarta ta cu fructe de padure.Reteta te rog!!! ai folosit fructe congelate nu?

Crispro de fapt e cam acelasi lucru.Eu ii spun premergator la www.google.ro/imgres?imgurl=http://images.lady4ever.ro/280x380/premergator-primii-pasi--p25914.jpg&imgrefurl=http://www.lady4ever.ro/premergator-primii-pasi--p25914.html&h=380&w=280&sz=17&tbnid=-gBdcC5Xg-YLwM:&tbnh=123&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dpremergator&zoom=1&q=premergator&usg=L6cKUeJ6pMzfWtlW6EoLmYZTbPc=&sa=X&ei=6lU0TZHDCsOFhQf32MSVCw&ved=0CDMQ9QEwBQ" target="_blank">asta si rotobil la www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.bebebliss.ro/images/Premergator_Nurse_Auto_0.jpg&imgrefurl=http://www.bebebliss.ro/nurse-premergator-auto-p-2931.html&h=339&w=400&sz=39&tbnid=hT2bj6_P9d9FoM:&tbnh=105&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dpremergator&zoom=1&q=premergator&usg=P1nLInxi_0IR_n4uGgsCrXv1yls=&sa=X&ei=yFY0TZPAB8G0hAfc8YDTCw&ved=0CDAQ9QEwAw" target="_blank">asta.Eu am 2 premergatoare cu care probabil nu le dau ci se vor juca pe la 7-8 luni cand stau bine in fundulet si se joaca cu butoanele.Cu rotobilul nu prea sunt de acord.

Mergi la inceput