Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
Hmm, Ayla, vad un fel de...aura de dezamagire/ cinism la tine...s-a intamplat ceva in ultimul timp?! Sau vorbesti la modul general...desi nu asta reiese. Asta daca te simti comfortabil sa detaliezi, desigur
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Despre relatia copilului cu cainii si pisicile. La asta pot sa spun ca-mi seamana in totalitate - si H. e de acord - deci iubire totala. Nu-i este frica, dimpotriva, vrea sa dea mancare oricarui caine intalnit in cale. Sigur, aici este si avantajul de a fi crescut alaturi de caini. Adica, no, cu caini in curte. Pana la un an nu l-am lasat sa-i smocaie, doar sa-i admire, din motive de igiena. Acum se joaca cu ei foarte frumos si-i iubeste mult. De altfel, Teti(Tessa) a fost unul dintre primele lui cuvinte. Tessa, care e un caine care ar putea fi calificat de gura lumii drept un caine rau, il lasa sa o atinga pe dinti si sa o traga de urechi. Am vazut insa ca si el a invatat( i-am tot explicat eu ca pe Tessa o doare si plange, daca el nu e bland cu ea) sa nu o bruscheze, nu o trage tare, o mangaie etc. Acum incerc sa-i explic ca nu trebuie sa se repeada asupra tuturor cateilor sa-i mangaie, dar nerecurgand la argumente de genul "e rau, te musca etc.", ci sustinand ca "acum catelul e putin obosit; tocmai mananca etc.". Vad ca functioneaza, ceea ce ma bucura foarte mult. Cu pisicile relatia e mai complicata, noi nu avem momentan, si, cand le intalneste, tinde sa le inhate si sa se joace cu ele de parca ar fi jucarii de plus. Lucram si la acest aspect.
Monnvas spune:
Pai nu tre' sa raspundem la tema mea acum, ma gandeam ca facem lista, ca datile trecute...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Multumesc anticipat!
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita
chatonel spune:
hai la chermeza, suflare de oame
sa , sa curga sampania in riuri si sa dansam pe mese!!! Sa ne dam de-a dura, sa topaim si sa ne distram!
bairamu e deschis oficial, va poftesc la chef!
chatonel spune:
ayla, ce bine imi pare sa te revad aici! ai de recuperat listute, oracole etc, n-ai tu idee ce ne-am mai destrabalat pe-aci :))
ina, cu cremele e asa: in primul rind stabilesti ce fel de ten ai si te orientezi la creme in functie de el
_ cele foarte bune ar fi gama Clarins- pe baza de plante (nu mai sint ce erau o data, dar inca-s ok)
_ mai acceptabile la pret sint Clinique, bune si ele.
_ YSL, Dior, Chanel, , bune da prea scumpe
_ de la vichy am avut anul trecut vichy neovadiol, buna crema asta.
Cremele care remodeleaza fata, adica retensioneaza pielea si redau aspectul unui chip fara piei atirnatoare fac treba destul de buna. Nu te astepta la miracole, nu exista
La bisturiu nu te sfatuiesc sa ajungi, am in jurul meu persoane care au fost si, odata ce ai facut o parte a fetei, apoi vrei alta si asa mai departe: pt ca imbatrinirea se produce peste tot si, odata cirpita o parte, ies in evidenta cele nefacute
fructele si legumele folosite in masti (ca si taritele sau alte kestii) tre sa fie BIO neaparat, altfel dai cu insecticide si pesticide pe piele
simonapro spune:
Eu am venit, tare bine imi prinde o distractie, multumim pentru tratatie
Distractie placuta
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
m_monique spune:
cu produse de ingrijire a parului amway a patit-o rau o prietana de-a mea.
pt ingrijirea tenului folosesc numai avene, la sfatul unui medic dermatolog. la orice alt produs am facut alergie.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel hai la chermeza, suflare de oame sa , sa curga sampania in riuri si sa dansam pe mese!!! Sa ne dam de-a dura, sa topaim si sa ne distram! bairamu e deschis oficial, va poftesc la chef! Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Io vin, io vin!! Io nu dansez pe mese, sa nu le crap, da' pot sa ma dau de-a dura, e suficient?
Hmmm, Ayla e tare misterioasa, vad pe feisbuc "miscari de trupe", gagiu nou, dar noua nu vrea sa ne impartaseasca nimic...ce-o fi cu Alex, ca mie imi era foarte simpatic?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever