Copilasi de Iulie - August 2004 * 64

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, f frumoase pozele si pare ca baietii s-au descurcat f bine cu skiurile, asa-i? mie imi pare tare rau ca nu l-am dus pe Philip nici macar o data cand eram in Utah, dar el e cam fricos asa, nu voia sa mearga desi cu sania era tare incantat. poate la anul sa mergem si noi undeva prin europa si sa-l testam pe Nick. pt Tudor e prima oara? am vazut si stirbul, abia astept sa-i cada si lui Philip, dintele de rechin tot creste....
pup toata gasca
ps liliana, daria, ce gagici inalte aveti voi acolo, Philip la lungime merge la 7 ani, dar in talie ii vin pantalonii de 4 :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.

Ma bucur ca mai sunt si altii care poarta masura 134-140, sau sa nu ma bucur
Andreea, mie asa mi se pare normal cum scrii tu.
Ca sa vezi disproportie: Giulia inca isi ia bodyuri pe care scrie 4 ani, deci sus e ok, la ea membrele sunt lungi si interminabile
Scuzati daca v-am innebunit, pe mine m-a innebunit Giulik
Aseara am prestat o praji mai inventata, blat in care am pus nuca macinata si visine si deasupra crem Ole.
A declarat Giuli ca ma iubeste Ce ti-e si cu gurmanzii

Mi-e dor de SIMONA ... oare unde e, ce-i fac feciorii ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Daria, eu nu mai iau niciodata dupa ani, maria la 5 ani se imbraca de la 7-8...:))
Ma uit la inaltime, ca scrie pe ele (la Maria merge de la 128 in sus)
Acum vin la fix hainele pentru 11 ani, o cam strang pentru ca e mai grasanoasa dar ca lungime merg. Eu am o mare problema cu modele, deja la 11 ani nu mai sunt asa copilaroase cum as vrea eu sa-i cumpar...

Lia, totdeauna o sa fie astfel de persoane, n-ai ce face. Insa atata timp cat nu persista manifestarile astea dupa ce cauza dispare nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi :))) (nervii macinati nu se pun, intra in fisa postului )

Roberta, sa-i traiasca! Ce frumos, o sa-i manance urechile dar e frumos...

Ma duc sa ma masor. Maine avem vizita importanta, seful pe nanotehnologii de la NSF, il fac astia honoris causa si vine sa vaza ce facem noi acilea, John e la Viena si eu trebuie sa vorbesc cu el. O sa-mi pun hainele de nunta!
O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Philip - Stefan nu s-a descurcat pe schiuri - a mers doar o zi, nu-i place, nu e atent, dupa aia a inceput sa se plinga ca ii e frig, etc - asa ca am incheiat experimentul "schi" cu el. In schimb la Tudor e exact pe dos - de prima oara cind l-am pus i-a placut si s-a descurcat foarte bine - fara teama, cu rabdare (v-am mai spus cit sunt de diferiti ca fire, nu?) asa ca lui i-am luat curs de 5 zile si o sa continuam si la anul daca mai vrea! Iar dintele i l-am scos eu cu un prosop - a iesit imediat, asa de tare se clatina!

La masuri Stefan e ca si Philip - lui ii iau haine de 5-6 ani pentru ca nu a mai crescut in inaltime - are 116 cm, comparindu-l cu copii de vrista lui e slab si mic de inaltime, asa mai pricajit... Nu mai zic ca de slab si desirat ce este trebuie sa-i iau numai pantaloni cu ajustare in talie, altfel nu am nicio sansa...iar lenjerie de ex, de la H&M ii iau de 1-2 ani... Acum ma bucur ca atind si el 19 kg...
Ariciul in schimb e mai "legat", doar ca si el e deocamdata mic de inaltime...
Asa ca atunci cind va aud pe voi cu inaltime de 120 - 130 - 140 cm...va dati seama...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza...meii ce ma enerfati dis de dimineatza mandra mea se incadreaza exact la ce scrie pe etichete...adik nu-i cumpar chiar de 6 ani,dar de 7 ani ii vin perffect...da' am ramas tot la 20 de kg,doar s-a mai inaltat...ma gandeam sa-i iau ceva da' nu stiu ce poate se mai ingrasa si ea un pic...
Tot la capitolul "nerfi"de dimineatza....am aflat un zvon ca invatatoarea la care am inscris-o pe mandra ar fi insarcinata...
Si ca sa fie un echilibru,ieri am terminat cele 20 de pagini de scris...azi am dus caietul ordonat fara colturi intoarse, cu o coperta misto si eticheta scrisa fain asa ca doamna educatoare a fost impresionata si i-a dat de dimineatza bulina cu excelent....io-s multumita ca mandra se descurca destul de bine si la litere de mana,eu ii explic odata si pe urma plec in treaba mea.....ieri de exemplu a facut v de mana in timp ce eu faceam pizza
In rest din februarie ma duc la sala ca mi-a murit constiinciozitatea de doua zile nu am mai facut nici un sport
Oare Roxi se intoarce la timp sa petrecem impreuna!?
Vivia ce mai faceti sunteti ok??
Andreeap io-s spun din experienta cu dintii mandrei ar trebui scos dintisorul de lapte daca creste bine cel definitiv, in spate....altfel risca sa creasca stramb.
Vad ca nu mi-ati raspuns la intrebarea de ieri legata de controlul la ochi....asa ca reformulezvreau sa stiu si io cine a fost cu cupilu la control la ochi si cum decurge o consultatie ca sa stiu sa pregatesc mandra....ca sta cam aproape de tv si caiet
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, Leeloo, dar asa mi se pare mie normal.
Si nu doar mie.
Vi-am zis ca nu ne-au luat la balet din acest motiv la grupa noastra de varsta ? Si acolo merg prietenele fie`mi.
Giulia inca nu stie ca iar a fost respinsa . N-am avut curaj sa-i zic. O porcarie oricum, asa ceva doar in Ro se poate. In fine.
O sa revenim la hip-hop si inot.

Ioana,
no iam fo` la 3 ani. Pus la aparat, pus sa arate forme pe tabeulul iluminat.
T\Revenim la vara neaparat.
La noi mai vine periodic la gradi si au fost trimisi la cabinet si sincer cei care au mers - nu la doc ce i-a verificat la gradi ci alte cabinete, intr-adevar aveau probleme. Deci presupun ca au controlat cu maxima seriozitate.
La noi si doamnele corecteaza pozitia la scris si daca e ceva in neregula, anunta parintii. Partea a doua e cea cu parintii care se oftica
Fetele, io sunt tare trista.
Doamna noastra a avut o biopsie la san si maine vine rezultatul. I-am zis ca vreau vesti bune, dar na, mi-e asa de frica, tare mult o iubim

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daca ai un dinte definitiv care creste in spatele celul de lapte, cel de lapte trebuie scos obligatoriu, asa zic ortodontii pe aici prin Bucuresti.

La oftalmo: se pune copilul la tabloul luminat, se uita cu un aparat special in ochii lor si daca e cazul se pun si picaturi. La Vic mi se pare ca i-au pus si picaturi.

Ai mei intra in marimile corespunzatoare varstei pentru manufactura Uk sau tari nordice. Pentru haine Franta, Italia sau chinezesti, etc trebuie sa iau cu 2 ani mai mari.

Andries

Mergi la inceput

Apropos de modele haine fete: am vrut si eu sa cumpar cate ceva pentru nepoatele mele care se incadreaza pe la 6-8 ani, am ramas tablou cand am vazut modelele de anul acesta: negru, kaki, bleumarin, haine tip militar, n-spe feluri de gri, verde inchis si violet inchis. Nu sunt genul sa cumpere roz-bombon, dar parca nici asa nu merge... in hainele din ziua de azi copiii arata si mai maturi decat sunt.

Andries

Mergi la inceput

Daria, bafta doamnei cu biopsia. Oricum, chiar daca e naspa, sa stii ca tumorile canceroase de san si organe genitale in ziua de astazi se trateaza cu sanse foarte mari de reusita si cu speranta de viata de peste 20 de ani (atat ca sunt operatii mutilante).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va pup dragelor,
Noi am avut un accident nasol aseara, Eva si Mara se ciondaneau pe un petec de hartie si Eva s-a agatat de piciorul Marei care a azvarlit-o cat colo si Eva a aterizat drept in dinti... i s-a umplut gura de sange instantaneu, incisivul de sus din dotare s-a pus de-a latu in gura buzele sparte si umflate, ce sa mai zic un tablou de cosmar Mara a fost certata rau desi nu era vina ei decat in parte, asa ca in final nu mai stiam pe care sa o alin, fiecare bocea la ea in camera... si e a doua oara cand Eva cade in dinti... eu nu am pomenit asa ceva!! ce naiba ne facem daca pateste la fel cand cresc aia permanenti, mi-e si groaza sa ma gandesc!

Mergi la inceput