Copilasi de Iulie - August 2004 * 64

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

mi-e cumva sa va intreb ceva, dar, ma bate un gand....sa fac un curs de hairstylist, imi place sa tund, coafez, impletesc plete, aranjez, de mica imi tundeam papusile si le vopseam cu acuarele....cred ca am luat-o pe aratura rau, io-s de profesie asistent social si uite la ce ma gandesc, dar va zic si de ce...mi-as dori sa nu mai lucrez la stat, sau la privat, sa am un job stil freelancer, si desi sunt pasionata de asistenta sociala trebuie sa recunosc ca nu poti profesa freelancer in social work. asta cred ca mi-ar placea, pe langa gatit. si cum n-am deocamdata bani de deschis bistroul ala de care va povesteam....wow, nu-mi vine sa cred ce idee mi-a venit...oare de la lipsa dulciurilor din alimentatie mi se trag ideile astea "avangardiste"?

noapte buna

E o meserie frumoasa. Si eu coafez daca imi pun in gand (imi reuseste , dar nu pot sa realizez tunsori moderne, n-am invatat niciodata). Imi reuseste si vopsitul daca am vopsea buna. Daca decizi sa faci curs, fa-l la o academie profesionala cum este wella sau keune de exemplu, in felul asta vei avea acces la produsele lor profesionale. Ca freelancer trebuie sa poti propune clientei vopseluri si substante pe care nu si le poate cumpara singura din carefour, in felul asta vei castiga cliente. Eu de exemplu la ultima "suvitare" m-am grabit si cum coafeza mea nu era disponibila am acceptat sa ma duc la alta, care nu avea wella profesional si m-am oxigenat cu altceva... ei bine se cunosate diferenta. Acum am grija sa-mi fac programarile din timp.

Andries

hello

aici la noi in oras se fac multe cursuri prin diverse saloane, pe niveluri, insa nu stiu ce sa aleg, de academii profesionale nu am citit/auzit, de Reflexovital am auzit mai multe lucruri bune de ex. Nu ar fi recomandabil sa ma inscriu la un curs pe oriunde, trebuie sa am certitudinea ca se face treaba ca lumea, de costat costa in jur a 1000 $ curs de 6 luni...

felicitari Stefanut pt dintisor!

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Fac ce-am invatat... chimie + material science. Am avut noroc sa primesc job la o companie implicata in ambele domenii. Si uite asa s-a spulberat visul meu cu bucatareala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Fac ce-am invatat... chimie + material science. Am avut noroc sa primesc job la o companie implicata in ambele domenii. Si uite asa s-a spulberat visul meu cu bucatareala...

foarte tare
cum am patit eu cand vroiam se emigrez... m-a cerut barbatu' de nevasta

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:
citat din mesajul lui corianai

foarte tare
cum am patit eu cand vroiam se emigrez... m-a cerut barbatu' de nevasta
Andries

Buna comparatie!! Auzi, tu erai datoare cu niste poze de la casa...le-am scapat?

Luna asta (adica fact pe dec) m-a "ars" rau de tot factura la gaze...asta apropos de partile mai "negre" ale statului la casa...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu le-ai scapat, nu le-am pus eu ca sunt foarte mari si nu aveam proxy bun la birou, iar acasa atat imi trebuie sa ma apropii de PC ca-mi sar copiii in cap. Acu' daca m-am efortat sa pun pozele cu actiunea cu copiii de la Ialoveni, o sa pun si poze de la casa mea, cam haotice ele, dar sa va faceti o idee.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Andries - !

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Andries, ai fost tare cu emigrarea si cerutul de nevasta

Eu sunt euforica, a nascut sotia sefului meu (cezariana) un baiat si o fata.
La 5 m-a sunat pe mine (ea) sa imi spuna ca i s-a rupt apa iar el sa inchida telefonul si sa fuga acasa, la 18.50 s-a nascut baiatul,3 kg, dupa 5 minute fata, 2.65 kg :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi
Lia, daca tu ai chef, eu zic ca merita un curs Eu daca as avea oaresce talente mi-ar placea sa le aduc un asemenea bonus, pacat ca n-am
Leeloo, supr pozele super baietii
Corina, ce mi-a placut descrierea fetelor
Giulik e linistita, singura Daca iezte turma, se pierde-n ea imdiat
Roberta, stiu ca e scumpa treaba dar am zis ca merita.
Am gasit si penar echipat, tot Herlitz, cu 1 fermoar si 4 chestii la 40 lei

Pe mine m-a apucat disperarea
Cumparai Giuliei nejte blugi mijjjjto MarkSpencer (stiti voi, sursele mele SH dp net, dar asta fu` noua-noua) e skiny cum se poarta si scrie pe eticheta 9 ani. Am zis ca va fi ok la scoala. Si-i incercam azi. Totusi, daca i-am cumparat, sa vad cum se aseaza.
Mai tre` sa zic ca ii vin la fix Cracii in lungime la fix-fix, sus un pic larguti dar ok.
Luai si-o geaca bengoasa HSM, am zis pt la toamna pe care scrie 9-10 si ii e fixa

Ziceti-mi sa-mi treaca dracii ca de fapt etichetele sunt egale cu zero ca si voi luati haine pt 9-10 ani.

Merg sa termin prajitura.
Si sa meditez la garderoba fie`mi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

yup, pt Dea cumpar haine de 6-7 ani si pt Danu cumpar haine de 9-10 ani, clar. nu ma iau dupa etichete, cumpar ochiometric totul, eu ii stiu cum sunt si-mi pot imagina cand vad un pantalon sau geaca cum le-ar veni daca li s-ar potrivi. la pantofi mergem numai pe probatelea ca trebuie sa simta ei confortul dinauntru si sa zica daca se simt bine in ei.

ma, eu una inca raman la convingerea ca pe lumea asta exista oameni in a caror companie, prezentza, reusesti sa scoti din tine tot ce e mai rau in materie de nervi si irational. stiu ca e ca nuca-n perete ce zic eu aici si ca nu ma intelegeti, nu stiti la cine ma refer, insa va asigur ca nu e vb de cineva de pe DC, e vb de oamenii din viata mea de aici, asta e nasol. Ceva de genul ca toate-s bune si frumoase, copiii la locul lor, cu mintile si cu atitudinile potrivite varstei lor si cum vin anumite persoane cum se schimba toata treaba, de ma apuca pe loc pandaliile cand vad ce atitudine scot la iveala copiii si cum simt cum imi creste mie exponential tensiunea cand aud niste chestii, ma nervozez pe loc pur si simplu si devine un exercitiu de maxima dificultate sa-mi tin gura si sa nu ajung sa nedreptatesc bietii copii sau pe altii care nu merita saracii nervii mei care o iau la vale declansati de anumiti oameni

ooof, noapte buna, ma duc sa mai citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Daria, exact, si noi luam aici lucruri pentru 10-12, iar din Romania pentru 10 si 11 ani.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput