Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna
Imi spuneti si mie va rog , din ce data o putem gasi pe dr U la spital ?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Miki multumesc pentru raspuns.
Am sa fac de doua ori cate 0,4. Dar eu intrebam in ideea ca nu demult erau niste discutii ca parca la clenanul de 0,4 se platea mai multa diferenta si la cea de 0,6 mai putina sau deloc, nu mai stiu.
Si in ideea asta intrebam daca nu o fi mai ieftin la pret ceea de 0,8 dat fiind ca eu deocamdata ma sa o iau cu 50%

Legat de vise, chiar daca am zis ca e superstitie din pct meu de vedere, si nu prea le dau atentie, ma gandesc retro si sincera am inceput sa visez si eu te miri ce ca apoi sa aflu ca nu mai imi crestea beta.
Deci o fi ceva, dar pur stiintific se zice ca nu se odiheste creierul e supra stresat si de aceea intervin visurile si is de doua feluri , una in toiul notpii si celalat spre dimineata.

pt toate

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

dangabriela felicitari ! sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos

miki eu nu am visat ca tine, dar cand m-am dus la eco eram convinsa 90% ca ceva nu e in regula. ii tot spusesem sotului vreo 4 zile ca mi-a frica de sarcina oprita in evolutie (cu toate ca nu patisem niciodata asa ceva). si asa a fost.

magduta eu am avut acum endometru de 8.8 (in z14 la 1 luna de la chiuretaj), dr care mi-a facut eco in acea zis ca ar fi fost bine sa fie peste 1 cm, dar ca e ok si asa. tu cat il ai ?

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sincer, incerc sa obtin indicatia pentru Clexane de la ginecolog, inainte sa ajung la Uscatescu...Eu zic ca imi va da Clexane, Aspenter, Medyn si alte vitamine...sa vad cum fac sa obtin Medynul, inteleg ca nu se poate comanda in Romania si ca se gaseste doar in Germania. Daca aveti vreo idee, vreun pont, spuneti-mi, va rog, as vrea sa incep cat mai repede tratamentul cu Medyn.
Multumesc mult pentru raspunsuri, cred ca voi face si sindromul antifosfolipidic si Factorul XIII, asta de teama ca nu cumva sa am nevoie de Clexane 0.6 si sa imi dea 0.4 (nici nu ma gandesc la varianta fara Clexane sau cu concentratie 0.2)...Inteleg ca la alegerea concentratiei conteaza si greutatea si eu am 77 kg...vreuna dintre voi era in situatia asta inainte de sarcina?
QiaoBing, endometrul trebuie sa aiba cel putin 8 mm la ovulatie. Ia vitamina E, laptisor de matca si polen in pana la ovulatie, in caz ca nu ramai luna asta .

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant slab pozitiv, Gena MTHFR, Mutatia C677T, genotip heterozigot, Gena PAI, polimorfism 675 4G/5G - risc trombofilie
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mealex, eu ajung Sambata viitoare in Germania si pot sa iti caut o cutie de Medyn la farmaciile din aeroport - eu de acolo am luat in Decembrie (nu iti promit ca o sa am timp sa iti caut si in oras).
Daca te decizi ca vrei, zi-mi si il pun pe sot sa se intereseze dinainte daca il au si il rezerv.

Mergi la inceput

QiaoBing sincera nu prea am fost cu intebari , am lasat dr s aisi faca treaba ca pana la urma si-a facut-o cum trebuie. Treaba cu Clexanul este alta mancare de peste.
Dar stiu ca la 5sapt5zile cand a inceput avortul la eco aveam endometrul de8,9. Si mie m-i se pare ca e putina, dar poate mi-a fost asa deja din cauza avortului si inainte s fi fost mai mare.
Dar data viitoare il intreb.
Desi mi-a zis ca chiar daca exista teoria ca Clostilbegytul subtiaza endometrul , la urma urmei si aceasta tb face comenzi asupra hipotalamusului sa secrete Fsh...si dca am reusit....inseamna ca a fost bine.

MeALex eu am avut 55kg si am laut Clexane 0,4. Se pare ca a fost insuficient. Acuma la aceas kg imi da 2x0,4 din cauza mutatiilor pe care le am si mi-a zis dr hematolog ca fara probleme , nu e doza mare.
Dar stiu ca peste 60kg se da de 0,6.
Poate te sfatuiesc si fetele care is mai in tema.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex ahaaa, deci cu cei 8.8 mm ai mei stau bine.
o sa incerc luna viitoare cu naturiste. anul trecut am luat in vara 2 luni macca si napraznic si atunci am avut cm la 28 de zile. altfel a variat de la 18 la 31 de zile. eu m-am dereglat din oct 2009 dupa un an f greu in care a murit mama dupa 3 luni de suferinta in care am stat cu ea in spital, m-am maritat intre 2 sedinte ale comitetului de criza (cladirea in care avem sediul luase foc in noaptea dinainte) si am mai amenajat si casa. si pt ca atunci cand e sa fie, se aduna toate, cu 2 sapt inainte de nunta mi-a iesit papanicolau cu suspiciune de hpv, de mi-a picat parul 3 luni pana am facut si refacut toate testele si au iesit bine - de cred ca nici nu era rezultatul meu.
asa ca anul asta sper sa fie mai linitit, ca mare nevoie am

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Buna
Imi spuneti si mie va rog , din ce data o putem gasi pe dr U la spital ?
Merci

Din cate am inteles este in concediu pana la sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Balanta, multumesc mult pentru ajutor. As vrea sa imi iei o cutie, sa imi spui cum iti trimit banii, e OK prin virament in cont, in euro sau in lei? Spune-mi cum e mai bine si asa facem.
Iti multumesc mult din suflet pentru ajutor, ieri cand am aflat ma simteam pierduta, nu stiam de unde sa o apuc, am avut si un atac de panica...
Mi-e teama ca dr. Uscatescu nu imi ia in seama prea serios mutatiile si imi da prea putin Clexane...nu stiu la ce hematolog as putea merge in Bucuresti, sunt demoralizata pt ca am fost la un medic care isi da doctoratul pe tema trombofilia in sarcina si mi-a prezentat dezavantajele Clexanului, cum o sa fac eu osteoporoza si ca nu imi garanteaza nimeni ca tin sarcina si ca mutatiile sunt cauza (atunci nu stiam ce am si vroiam sa aflu ce ar trebui sa analizez). As merge sa ii dau in cap cu rezultatele.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant slab pozitiv, Gena MTHFR, Mutatia C677T, genotip heterozigot, Gena PAI, polimorfism 675 4G/5G - risc trombofilie
pentru

Mergi la inceput

MeAlex iinteresant ca de osteoporoza mi-a zis si mie dr ginecolog ca as putea face sub clexane in sarcina, si de aceea nu a fost prea de acord de la bun inceput ,mai ales ca nu aveam nici antecedent mai ''gros'' sa zic asa. Si mi-a mai zis ca atunci ar fi ok sa iau calciu , dar nu stiu cat de ok e pe sarcina.

Mergi la inceput