Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 48-
Raspunsuri - Pagina 11
sunshine4ever spune:
De la avort incoace ai mereu zic ca de ce mi-e frica nu scap. Ei asa si cu medicul de familie.
Am suntat-o sa vad cand pot sa ma duc la ea sa imi dea reteta compensata pe dg de trombofilie + avort. La care imi zice ca pot oricand dar trebuie sa se uite in lista daca Clexanul este in compensat. I-am zis ca da este in lista B si pentru salariat pe dg dde trombofilie se da 50% compensat si pentru gravide se da doar gratuit cu ceva cod special si cu *. A zis ok daca eu m-am interesat dar totusi trebuie sa se uite.
Am crezut ca o strang de gat prin telefon.
Poate ma invatati voi fetele cum sa ma adresez luni ca sa fie ok si sa imi dea reteta?!
Miki durerea fizica trece. Eu in data de 1 am crezut ca nu mai apuc urmatoarea zi asa dureri crunte am avut, chiar daca al cm eu am dureri maaari de tot, astea erau neomenesc. Dar a trecut. In schimb cea psihica diin pacate se atenueaza cu timpul dar nu terce. Si cred ca nici la o noua reusita, pentru ca tot o sa te intrebi cum ar fi fost cu cei pe care i-ai pierdut. Eu 2-3 sapt am plans zi si noapte , si la lcuru ma ascundeam si trageam o ropota de plans, pur si simplu asa mi-a venit si nu m-am putu abtine. Dar la un moment dat m-a scuturat si sotu chiar daca era in aceas stare ca mine, si mi-a zis ca daca vreau sa ma distrug este alegerea mea dar atunci sa nu m aastept sa mai raman insarcianata pentru ca nu o sa fie cine. Cei drept am slabit si 2 kg.
Asa ca de o saptamana am zis GATA si ma pregatesc cu un nou plan, desi e greu ca de atatia ani m-am saturat, dar daca asta mi-e scirs nu am ce face decat sa lupt si sa lupt pentru ca vreau un copil, un copil sanatos.
Per moment am o neliniste sa imi vina cm si sa nu am intarziere prea amre, desi in zilele astea am avut glera cervicala, ii drept mai consistent si abia azi ca albusul de ou, si sper sa nu treaca mai mult de 3 sapt si sa ma apuc iar de bataie. Doar asta ma tine sa fiu optimista.
Apoi alte temeri sa fie bine stimularea, endometrul si toate cele , apoi sa se prinda.....
Cred ca la voi este mai frustrant ca ati trecut si prin trauma fizica, dar trebuie sa mergem mai departe, trebuei sa luptam pentru ceea ce ne dorim, ca in final sa reusim. Si is ferm convinsa daca ma pierdut batalii mici caastigam al razboi.

pentru toate fetele
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
QiaoBing spune:
Neata fetele !
M-am trezit si eu azi cu o intrebare in neuron: de ce in cazul FIV se recomanda sa nu se foloseasca parfum ????
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
miki-miki spune:
Magduta
la primul esec durerea e mare dar dc il vedeai la eco cu cap-maini-picioare durerea era si mai mare. M-a ferit DD si nu am ajuns sa-l vad pe bb bine format niciodata, mai bine o oprire din ev la o varsta mica decat la o varsta mai inaintata sau sa-l nasc cu pb sau mort.
Balanta
nu stiu dc mi-as fi revenit vreodata dc pateam ce ai patit tu, te admir pt puterea ta de a merge mai departe
Antoema
felicitari pt nepotica. Nu stiam ca Daniela Ghirfi are trombofilie. O asteptam pe sora ta sa ne spuna povestea ei.
p@ulici spune:
Felicitari Antoemma sora ta, sa se refaca rapid si sa aiba un bebe care sa le aduca numai bucurii.
Legat de Daniela Gyorfi ma gandeam de cate ori auzeam de ea ca are trombofilie pentru ca stiu ca a avut 2 sau 3 pierderi de sarcina. Important este ca are 8 luni si mai e putin, zicea ca isi doreste enorm un bebe.
Tuturor 
Alla, Miki, Floricica sunteti in gandurile mele.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
sunshine4ever spune:
Miki
daca ma gandesc bine beta imi crestea incet la inceput , abia de cand am inceput Clexane a fost cu crestere buna, dar ma gandesc ca totusi daca nu a fost sa fie , m-a ferit DD de ceva mai rau. Si e bine si asa chiar daca a durut si doare.
Dar mergem mai depare si speranta moare ultima.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi
antoemma spune:
Da, Gyorfi merge si ea la dr Uscatescu inca dinainte sa se afle in presa ca e insarcinata, dar ea intra separat la d-na doctor nu impreuna cu celelalte gravidute. Oricum, nu se ferea prea mult pe acolo si d-na dr o incuraja inainte sa plece (din usa) ca de data asta va fi bine, pentru ca se vedea ca Daniela nu era prea optimista. Nu stim insa daca e prima sarcina in care face tratament sau nu, pentru ca ea a zis la TV ca a mai pierdut trei sarcini. Din fericire de data asta i-a mers bine.
Mami de
2004 si
2010
SARA_HS spune:
Seara buna, fetelor.
Intru si dau peste alta veste proasta?? Floricico, sper sa fie o eroare, o aiureala, iar bebita ta sa fie sanatoasa tun. Vino cu mai multe detalii, poate reusim sa te ajutam cumva...
Qiaobing, eu tot intru si va citesc, mai pe sarite, mai cu atentie, depinde cat timp am, dar mereu ma gandesc la voi. Iar de butoi nu prea scap, ca n-am atata putere.
Honeys, stai linistita. Cu tratament adecvat, vei avea sanse bune sa faci un bebel. Trebuie insa, sa incerci cu curaj si multa convingere ca totul va fi ok.
Va pup pe toate cu drag.
Acum tre' sa fug acasa.
denisa220972 spune:
miki-miki am rezolvat problema
QiaoBing sa-ti raspund sa nu cumva sa se strese neuronul , fiindca si pe mine ma stersat la inceput.
Embrioni rezultati in urma FIV-ului sunt mai sensibili la mirosuri, doctorita din ungaria face alergie la persoanele puternic parfumate,
nu iti spune in fata , dar te bonbane marunt in barba
. Din punctul ei de vedere este ok, fiindca aerul circula , personalul medical intra in sala de punctie care are legatura cu sala unde se afla incubatorul, ea nu-ti permite nici la microscop sa-i vezi ca, in alte laboratoare, ii vezi la eco( defapt locul unde ii aseaza).
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
alla76 spune:
antoemma, felicitari pentru nepotel!
miki, nici eu nu sangerez. e doar o urma minuscula de sange in secretie, cam atat...
stefy13 spune:
Fetelor pt ca e mare suparare la subiectul acesta dupa opririle din evolutie a sarcinilor lui miki si alla si dupa mesajul floareidemac, ma-am gandit sa aduc o mica nota de optimism cu vestea mea.
Dupa 2 fiv-uri nereusite, unul cu hiperstimulare severa si un ET nereusit, am ramas insarcinata natural.
Nu am sperat niciodata la asa ceva, sotul avand OATS si numai 2% forme normale..... dar uite ca cu credinta in cel de sus... am reusit si eu sa am in burtica un samburel care sper ca va sta cu mine inca 8 luni.
Va pup cu drag pe toate si nu va pierdeti speranta.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 5