Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Hai Roxana!! Hai Marie Lorelei!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Am bagat si eu un ochishor rapid, pup fetele si copilashii frumoshi, Doamne unu si unu

Aditza ..ce mumos ai tu acolo, sa va traiasca

Maimutzicaaaaaaa..

nastere usoara si bb sanatos, laptic la tzatzoci

MicaDaria super primire

poop tare fetele

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI MAIMUTICA!!!HAI BEBE MARIE LORELEI!!!
Grabita fetita nu gluma...are dpn dupa mine...incepe sa ma apuce panica.

Andreea 36+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

HAI MAIMUTZICA!!!

HAI BEBE MARIE LORELEI!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Eu sunt aici, va citesc, va sustin, ma bucur si ma intristez alaturi de voi, dar nu prea mai apuc sa scriu.

Catalina foarte bine ai facut ca ai luat nr. nostru de telefon, anuntam cu placere fericitul eveniment.

Cate poze cu bb scumpi am vazut... mama-mama, ce dragi imi sunt toti. Zici ca-s ai mei! NU si voi simtiti la fel?

Bb Patrick e putin mai bine cu colicii, cred (sper) ca ne merge bine cu Sab Simpex, doar azi noapte ne-a tinut trezi de la 12 la 5 ca era constipat micutul. Si tare rau s-a chinuit. Pana la urma i-am pus supozitor cu glicerina ca nu mai suportam sa-l vad atat suferind si s-a rezolvat.
Nu reusesc sa dorm deloc ziua chiar daca as avea timp si seara ma simt repusa de puteri.

HAI MAIMUTICA!

Pup dulce tot familionul nostru!!!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

si eu sunt pe aici si citesc tot ce scrieti, insa nu am dispozitia necesara sa si scriu.nu ma bateti, nu ma bateti !
sunt alaturi de voi oricum mereu.
noi tot in aceeasi formula 2 in 1 insa mai este putin.in schimb a inceput sa imi faca ceva probleme unicul si maretul hemoroid.ma duc joi la control sa vedem ce zice si doctorita daca sa imi dau cu ceva sau nu.
in rest am primit aprobarea oftalmologului pentru nasterea vaginala asa ca daca totul va fi bine mi sa va implini si dorinta de a naste pe jos.ma duc sa mai vad si eu pozici ca nu am mai vazut demult

................................................
34+ alexandru stefan
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nici o veste?

Eu am adaugat-o pe Adryi in titlu pentru ca e urmatoarea cu cezariana programata, pe luni. Apoi am mai adaugat si pe urmatoarele fete cu cezariene programate, pe prima pagina mai jos.

Asa e cand apar bebeii, mai ales la inceput, e greu sa mai intri ca inainte. Eu am unul mare si intru cu greu. Asa activa n-am fost nicicand pe forum, asta pentru ca am ajutor si copilul mai merge si la gradi. Acum de exemplu doarme. Ca altfel, nu pot intra nicicum.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HAI MAMICA CURAJOASA!HAI BEBITZA!!!..
.AJUT-O PE MAMI!!!!!!VA STEPTAM CU VESTI!

HAI MAIMUTICA!HAI MARIE LORELEI!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Irinukaaa, ! Imi pare bine sa aud ca nu va mai fac necazuri mari colicii!

Hai maimutzicaaaa! Hai Marie Lorelei! Sa aveti o intalnire frumoasa in seara asta!

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Asaaa...culcat pitica somnoroasa! Sper sa bage nani pana pe la 1.

CARMEN, multi pupici pt tine si piticul tau dulce! Sa fie cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Poate stii, dar ma bag si eu in seama: daca bebe face kk in timpul mesei sau imediat dupa, lasa-l un pic, nu il schimba imediat ca nu le place sa ii zguduim prea tare dupa masa!

CATALINA, e cazul s ava faceti de cap, tu si sotul tau - sa iesiti undeva impreuna sau sa leneviti la un film...sau ce va face voua placere! Viata voastra se va schimba...intr-un mod atat de frumos, dar nu foarte usor la inceput!

PPISIC, la multi ani! nastere usoara si un bebe sanaros si cuminte!
Si eu am avut dureri din astea in ultima parte a sarcinii...stai linistita, trecm nici n-i sa-ti mai amintesti ca au mai fost vreodata!

MONIKUTZ, chiar ma intrebam pe unde umbli...ma bucur ca esti bine azi

SHERBI, tinem pumnii sa ajungi cu bine la data stabilita

DARIA, m-ai indus in eroare cu semnatura..stateam si ma uitam ca prostu: ma, fata asta a nascut sau am innebunit eu??? Super pozicile! Bebelina e o dulce!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput