Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank simonacip pai vezi?sis ta are dreptate, ... dar sunt constienta ca si baietii sunt de neinlocuit... ![]() cit despre tampoane, ..cit de lata trebuie sa fie fasa din tifon, ....banuiesc ca nu e din aia invelita in hirtie...la tub, nu? Vata de care? sunt fel si fel...care o fi mai buna? Multam pentru raspuns si apreciere.![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+ |
catank, luni fac eu unul si pun poza sa vezi. vata oridecare si tifon la sul am cumparat.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
irinuca05 spune:
buna fetelor!
mi-am adus aminte ca am vazut niste cercelusi f interesanti. intrati pe cerceifetite.ro. nu stiu daca intr-adevar or fi buni. ce spuneti?
sunt fenomenala: am uitat tot ce voiam sa spun. Strumphy, tu cum faci de nu uiti pe nimeni? cred ca trebuie sa-mi notez pe masura ce citesc 

eu folosesc un deo roll-on de la Vichy. nu are aluminiu si nici parfum si se comporta f bine. dar e cam scump 45 ron.
si mai uit ceva: sa-mi iau vitaminele
oricum mie m-a spus doc sa nu iau chiar in fiecare zi. si de aunci m-am relaxat si cam uit de vitamine
pana in sapt 27 am pus 6kg. nu mi-a aparut linia nigra si nici vergeturi. cred ca de acum va incepe greul 
somn usor
27+
SSABrya spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Seara buna fetele... Incep si sa scriu legat de vestea trista de la cealalta odisee...Sunt terminata..Nu intekeg cum se pot intampla astfel de lucruri..Deja am intrat in panica,sincer.Cum putempreveni astfel de lucruri???? M-am hotarat sa-mi fac si eu analiza pt diabet gestational..si va rog pe cele care ati facut-o sa-mi dati mai multe detalii.Stiu ca se face intre saptamana 24 si saptamana 28 nu??Ma duc la clinica si cer chiar asa:analiza pt diabet gestational??Cam cat costa??? Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea..dar sunt chiar speriata..Tot la cealalta odisee scria de un bebe care este ingeras din cauza ca a facut diabet gestational si mama nu a descoperit... ![]() 25+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
nu sunt sigura, dar cred ca se numeste glicemie glucozilata. si din cate stiu eu intra la analizele obligatorii. eu cel putin am facut-o pt ca mi-a dat-o dr.
Si am facut-o la dr Luca, e vreo 20-30 lei.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui catank roxyceva de genu, dar mai finuti....1 gram juma... 145 ron http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bijuterii-din-aur-cercei-pentru-copii~p-6098645.html Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+ |
asa a avut si iasmi....nu a deranjat-o cu nimic. sunt frumosi si finuti. sa ii poarte ioana sanatoasa,
iasmina mea a schimbat vro 4 perechi de cercei pana acum.....tot timpul pierdea cate unul

si m-am "enervat" si ultima pereche (a 5-a 
) i-am cumparat de argint cu 40 ron 
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
cami felicitari pt vestile bune de la eco!! cam atat avea si bubu meu la 28 s+
ralukab, bine ai venit! sarcina usoara in continuare!
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
aaaa mai vroiam sa va scriu....azi in presa citeam de Daniela Gyorfy, ca mai are o luna si naste, deci are vreo 35 sapt si spunea ca ieri la eco bebelina ei avea 1800 gr si ca e perfect in grafic.....deci noi ne stresam degeaba....adik eu ![]()
![]()
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
nah ca sun singura pe aici....
pupici
noapte buna 

am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
giuliaa spune:
Buna seara mamici.
Ma numesc Otilia. Sunt fericita mamica a unei fetite extraordinare pe nume Giulia si acuma insarcinata in 26 saptamani.
giuliaa spune:
Daca ma acceptati si pe mine, datele mele sunt:
Data nasterii: 20.08.1976
UM: 17.07.2010
DPN: 23.04.2011
giuliaa spune:
Giulia a venit pe lume in data de 12.06.2009 dupa o sarcina usora, la 37 saptamani, cu o nastere la fel de usoara, naturala si fara epiziotomie, cu 3000 gr si 51 cm