**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 8
lavinia.p spune:
Vin si eu rapid la cafeluta, Cris multa,
Multumesc de incurajari fetelor, o sa vedem cum va fi cu sotul, problema este ca am lasat prea mult de la mine din aceasta cauza am ajuns aici...Mada nici nu stiu ce sa zic cred ca ne mai iubim
Cris 
gata punem in aplicare planul de facut bani, al meu e pregatit doar luat mararul de pe el trebuie
.Ai PM...moama dar chiar ca ati spart ceva lovele

Mady nu e graba cu invitatiile cand ai tu timp...
tare fiu tau cu cateslusa, mor de ras [pup
Getik
Mada Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Pup si restul fetelor 
Merg sa-mi pun comanda la Avon si apoi pe la banca la colege tre sa achit o rata si mergem la ele.
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
emanouela spune:
neata
picky, simina la prietenii de aici, romani ne ducem, deci e baietel....nasol e ca in familia nasului a avut loc un deces si nu mai pot veni acum asa ca ramne cu motz![]()

picky nr de fix n-am...ti-am zis eu cum e treaba dar o rez cu un nr de mobil, intre noi fie vb....aseara mi l-am aflat
, ca nu il stiam
, i-am zis sotului...zi-mi si mie ce nr de tel am ca ma mai intreaba lumea si eu nu-l stiu....la care el....Doamneeee, cum sa nu il stii??? iaca asa![]()

simina nu ma intreba pe mine ca eu am facut atipic, nu m-am conformat obiceiurilor...si pe tava a pus care si cum a avut
lei tata, euro sotul, aur eu, seringa nu mai stiu cine, nasa si ea ceva....![]()
cris n-o sa fie cuminte, ca doar stiu ce am in casa....macar tampenii majore sa nu faca![]()

ano blonda mama, blonda....in anii tineretii tot blonda eram si imi placea teribil sa o fac pe tuta pana cad un fost de-al meu mi-a zis....lasa ca stiu eu, lucrezi sub acoperire...
. sa te mai prind eu ca vb baiatul de rau....veziiiii, I love you zice....
getik nu esti iertata....asa ca treci la apel![]()

lavi cu fularulll, cam naspa....ca s-a ars blitz la aparat si pana nu cumparam altul nu e functional....o sa vad eu cum fac
ma bucur ca ti-e mai bine si ca incet incet toate intra in normalitate...eu le dau la spate, toate relele si le pastrez pe cele bune, am obosit sa ma afecteze orice, sa fiu suparata, sa vad ca lui uneori nu-i pasa convins ca are dreptate, toatea astea-s adunate de-a lungul anilor, nu e vb doar de casnicia noastra, pt ca asta e ok...asa ca eu mi-am impus normalitatea
caipso eu ii dau cam ce mancam noi...eu oricum gatesc cat de cat natural, in limitele posibilitatilor, fara grasimi si fara condimente atat naturale (astea isi pune fiecate in farfurie) cat si artificiale (astea nici nu exista in bucataria mea)...nu-i dau fasole boabe, varza si mazare simpla...cand gatesc, mai nou, am in calcul ca tre sa pape si copilul
gataaaa, is la zi, credddd![]()
lavinia.p spune:
Fetili am uitat sa va zic ca are o prietena de-a mea cereale de vanzare de la Nestle pac het mare de 450 gr (8 cereale) cu 10 ron punga, doar ca epira in februarie deaia le da asa ieftin. Eu m i-am luat o punguta la pretul asta, dc vreti careva sa-mi spuneti ca va pun pe posta
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Picky_toto spune:
Neata
Eu nu am chef de nimic, si ieri aveam planuri multe sa-i fac sotului tort ca ii ziua lui azi...da nu ma simt deloc in stare..nici sa stau la pc ..De aseara ma doare toata falca stanga, gingiile si stau cu vata in ureche...am respirat pe gura noaptea ca aveam nasul infundat si de aici se trage..iau paracetamol..dar nu prea ma ajuta..pe sot vad ca-l intoarce iar raceala, stefi e si ea moaca...toata noaptea mi-a tusit, de am stat mai mult sa o pazesc...acum e calare pe mine si ma chinui sa tastez cu o mana...asta e..trecem noi peste toate...
Asa ca va salut pe toate si sper ca ma iertati ca nu stau sa recuperez..dar sincer nu ma simt in stare...merg sa ma pun la tv....e nasol ca si ploua afara...urat, urat si iar urat.
V-am pupat
getik1 spune:
ema ca sa ma ierti uite las aici link sa clatiti ochii cat plimb ariciu
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/ cercei albastru- turcoaz vreau parerea sincera de la voi.

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna,
Vladut a inteles situatia si nu mai are probleme, dimineata ne conduce la usa si ne zice "Pa!" Astazi, ii spuneam ca venim cand se face seara si el ne arata ca a inteles spunandu-ne "seaa (seara): becu, nuna (luna), stee (stele)" m=am topit, cum stie puiul meu cand se face seara
Adevarul e ca si ieri, cum a vazut ca s-a inoptat cum a inceput sa intrebe de mine si sa nu mai aiva rabdare, si eu am avut treaba si am ajuns tarziu acasa 
Eu sunt f obosita, aseara am mancat o ciocolata inainte sa ma culc si se pare ca m-a dat peste cap, toata noaptea pe wc cu dureri de burta
acum sunt bine, dar rupta de oboseala 
Cris, pai asa inteleg, nu e mult daca ti-ai facut aprovizionarea pentru o luna cu papa. Aaa, inteleg, abia astept sa o vad si eu pe Ema, sunt sigura ca arata bine 
Lavi, Doamne ajuta sa fie bine finuta si fetiele verisoarelor! Si voi sa scapati sa nu luat virusul asta urat
La serviciu e f mult de munca, au fost foarte multe schimbari, acum pot sa zic ca ma simt ca la un nou serviciu..am de invatat o gramada de lucruri, dar treptat o sa ma acomodez cu toate. Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in ceea ce-l priveste pe Rares, o sa-si dea drumul la vorba. El nu zice nimic? Tu ai reusit sa pui pozele de Sarbatori, ca eu am ratat daca le-ai pus
Ma bucur ca lucrurile se aseaza intre tine si sot, asa si trebuie sa fie 
Mady, imi pare rau ca nu ai reusit sa te odihnesti nici azi-noapte, macar azi ai zi linistita, fara prea multe trebi in gospodarie 
Getik, chiar ma gandeam aseara ca nu am apucat sa va felicit pt mers, bravo Ary
F frumosi cerceii si martisoarele imi plac foarte mult
Mada, condoleante, iti inteleg tristetea
ce frumos ca inca aveti vreme buna, la noi e multa ceata, deci copilu nu prea are sanse de parc azi
Ii tin pumnii sotului tau sa-si gaseasca repede serviciu si tie sa te muti undeva unde este ok.
Ema, astept poza sa te vad bine
asa deci, lucrezi sub acoperiere, smechero! 
Picky, la multi ani cu sanatate si bucurii sotului tau!
Sper sa te simti mai bine si mai in putere, offf, te imbratisez cu drag
O
si pe noruta mea tusitoare, sper sa scape mai repede de chin.
Gata, am tras cam mult chiulul de la munca ![]()
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
calipso_zeus spune:
Gata am venit de afara..bestiala vreme si cica tine pana joi inclusiv.Dupa somn iar afara sa profitam cat mai mult.Daca ar ninge ar fi si mai bine ca ne dam cu sania...asa e bine ca e uscat si cald...sapte grade erau la umbra la soare cred ca vreo opt...
Anna lucrezi cumva la stat?
mai vin io ca asta mica cere lapte de stie tot blocul.Si elmo. Nu stiu care sunt prioritatile in mintea ei da`...

calipso_zeus spune:
LA MULTI ANI sotului tau Picky.....sa-ti traiasca si sa fie sanatos ca de-acu` vine greul.........
cris_82 spune:
finaly copilul doarme

eu trebuie sa-mi fac curaj si sa-mi trag un sut in fund sa ma misc la bucatarie ca trebuie sa pun de-o pizza,dar am o leneeeeee...greu de imaginat..
picky 
am uitat cu desavarsire de ziua lui nicu![]()
sa-ti traiasca sotul sanatos si fericit alaturi de fetele lui

.vrei o retata simpla de tort care o faci intr-o ora?
siina spor la treaba si te asteptam la o mica barfa cand te mai eliberezi de hartogaraie
mady am uitat sa precizez..aceasta tactica de a scoate bani e valabila la toate categoriile de mascul,pentru ca avem 3 categorii:
1).masculul aschie=numai piele si os,munca il epuizeaza..
2).masculul top model=aicea nu cred ca ne incadram nici una ...
3).masculul pufos=are carne dar si ceva mai mult ca e priza acuta si trebuie sa aiba resurse de unde se poate alimenta
asa ca avem pentru toata lumea varianta
.Offf cred ca luna care vine ma arunc la un impozit ca luna asta e cam trist cu banii
Fata,fi-tu e de belea 
dar e bine ca bunica are simtul umorului![]()
getik fetita,suna telefoanele de zici ca e centrala
stai oleacasa se linisteasca nebunia si te sun eu cand gasesc o portita libera
.Draga mea,priveste si partea buna..daca ea are placerea sa se imbolnaveasca stand ca mimoza in mijlocul curtii e alegerea ei,uite asa o trimiti mai repede la dr.![]()
capilso condoleante pritenei tale
.In principui m-am dat eu dupa maimutica cu gatitul si pe langa fomfleurile pe care la papa ea,mai baga si mancare gatita,exceptie:varza,fasole
lavi nu te rade fata,ca situatiile disperate,cer masuri de solutionare si mai disperate..si unde mai pui ca o sa fim primele pestoaice din romanica cu masculi pe varianta![]()
ema spune-i sotului tau,ca si cuscra-ta e idem..nici eu nu am stiu numarul meu pana de curand![]()
![]()
![]()
lavi multam de oferta,dar unde am lucrat eu,avem si divizia de la nestle..numai ca incerc o alimentatie ceva mai sanatoasa si evitam cerealele lor
getik cercelasii sunt super
,iar primul fluture de la martisoare e si mai si

ana ce scump e vladut cum asociaza el venirea lu' mami de la munca

fata,ce a mai trecut timpul asta
.Asa am zis si eu,ba chiar e relativ putin ca si valoare pentru 1 luna intreaga..ideea e urmatoarea:niciodata nu raman in pana de ceva si sa fiu nevoita sa dau fuga la magazin,ci am totul la indemana
calipso daca era strada asta cat de cat mai ok si nu noroaie pana in gat,as fi scos si eu mandra la plimbare..ce te invidiez..Profita de vreme ca e chiar pacat sa ratati 
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
calipso_zeus spune:
Am trimis soata sa ia ulei de palmier pentru gatit e foarte ok nu se descompune la prajit deloc.Are temperatura critica extrem de inalta.Si o sa-i fac azi ciorba de pui cu taietei de casa.Si un snitel mare cu ulei de palmier si inca ceva mai vad eu.Mi-a venit ....si iote ca iar stau pe tusa vreo saptamana...
...asta e..aveam chef de ceva dar ramane pe saptamana viitoare.
....oricum cu plodu` in camera cealalta e cam in pripa...tot timpul ma tem sa nu aud in timp ce...."mama,zos"adica mama jos din patutz...
cum striga eacand setrezeste.UF ca bat campii..de daca e soare...