**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 6

Simina1980 spune:
 Salutare!
Nu prea am timp ca am de terminat niste declaratii 
 si in week-end am muncit....m-am saturat de atatea hartii.
Am citit tot insa revin cu raspunsurile!
Lavi-f bine faci ca te duci la bunici!
Va pup!
Intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

calipso_zeus spune:
 Buna fetele..
Noi am fost afara e o vreme superba si merita efortul de a fugi o ora dupa copil...cu carutul inainte sau dupa depinde cine-l impinge..
plus huta huta si tobogan..cat is de mare savezi ce ma dau eu pe tobogan..rad si curcile din zona dar de...
va pup mai vin io..

Simina1980 spune:
 Asa,am revenit!Mi-am luat o cafeluta si acum sa va raspund:
Anna-ce frumos ce l-a invatat mami a ta pe Vladut sa-ti zica;cred ca te-ai topit.Ma bucur ca a inteles ca trebuie sa pleci la servici-asta cred ca e tot meritul mamei tale.
Cum e la job?Te-ai obisnuit?
Picky-imi pare tare rau ca trageti atat cu raceala.Ai si tu grija de tine si menajeaza-te mai mult ca nu prea reiese ca faci asta-tu vrei sa fii mereu tare ptr ai tai dar trebuie sa te gandesti si la tine.Bebelina din burtica ce face?bate din picioruse?Doamne,ce mi-e dor sa simt miscarile acelea........dar nu mi-e dor de kg in plus si celelalte neplaceri....
Lali-cum mai esti?
Paul tot la soacra?
Ema-deci in week-end tai motul!Ce e baietel sau fetita?
Cateodata cand povestesti de Darius am senzatia ca zici de Andu al meu.
In februarie m-am hotarat sa ii luam si noi motul lui Andutu(la 1 an si jumatate).Va rog daca aveti timp sa-mi scrieti si mie ce trebuie pus pe tava si cine pregateste tava(eu sau nasa).
Cris-dar ati cheltuit ceva banuti!!!Pana la urma ce ai pregatit la felul 2?
Lavi-imi pare tare rau ca ai primit numai vesti proaste.Ai ajuns pana la urma la bunicul tau?Si imi pare rau sa citesc ca relatia cu sotul tau nu e tocmai buna-incercati totusi sa gasiti o cale de mijloc sa va fie bine la amandoi;cred ca aveti multe lucruri de invatat de la nasii vostri.
Getik-imi pare rau sa aud de job insa ai incredere ca vei gasi pana la terminarea cic-ului ceva mai bun.A iesit maseaua?Mai devreme nu puteam sa raspund la telefon ptr ca eram intr-o sedinta.
Elena-ti-am admirat din nou copiii frumosi.
Alexa-am vazut si pozele cu zuzele tale frumoase!Asa dur e tratamentul ptr anexita?
Alic-stiu cum e cu cei din spate care dau flash-uri sa te dai pe banda 1 si tu nu ai vrea ptr ca iti e teama ca pe acea banda sa nu fie vreo masina oprita si sa trebuiasca sa opresti si sa te incadrezi din nou pe banda 2............ei bine,crede-ma ca peste maxim 1 an vei ajunge tu sa dai flash-uri celor care merg mai incet pe banda 2 sa se mute pe 1.
Mady-ma uitam la pozele cu puii Elenei si ma gandeam la ai tai-ca ziceai tu ca seamana ca 2 picaturi 
.Da de ce te-ai dus la scoala la Alex?Sau asa faci mereu?te duci sa-l iei?Cum a fost azi "Gheaurul"?
Va las!
Ma intorc la trebi!
Intre timp timp am terminat si cafeaua nr 3.Cam multe cafele beau zic eu dar nu stiu ce am de ma simt tare obosita.....poate e si de la vremea asta ca zici ca e primavara...
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

alic spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anna-mama Neata, Am votat-o si eu pe Ary. Alic, parca am citit ca si voi sunteti in concurs, sa-mi dai link-ul sa va votez ![]() Am intrat sa va spun ca sunt fericita, fi-miu a inteles ca trebuie sa merg la serviciu si nu a mai plans de dimineata, din contra, m-a condus la usa si mi-a zis "Pa!"   si uitasem sa va zic ca vineri seara cand am ajuns acasa mi-a zis "I love you!"   il invatase mama ![]() Gata, daca mai am timp mai intru mai tarziu sa mai citesc ![]()   de steluta norocoasa (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR  | 
super, super Vladut!

sarumana pt intentie, dar nu suntem in concurs

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
 (2 mai 2009)

getik1 spune:
 pt toate fetela care ne au votat un mare 
si un iens buchet de 

acu vad ca pot sa deschid gura un pic mai mult dar doare afurisita, sincer imi vine sa ma duc in cutia cu mmedicamente sa iau un bisturiu si fac incizie vb emei ca am anestezic dar imi este frica, si la stomatolo ajung din parti
vesti de lali este la sora ei care o ingrijeste de minune a inceput sa isi mai revina putin, paulica este tot la soacra si este ff bine, si va trimite multi 

.
azi ariciu a mers pe jos enorm
 si sunt tare mandra de ea cat de cat corect cu piciorusu sper sa fie bine. 
a venit cez asa ca tre sa fug mai intru pe seara

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica  get  ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

madyrizi spune:
 am revenit dupa ce am facut 95 % din treaba: spalat, piata, gatit si teme cu alex.
ma bucur sa aud vesti despre lali 
.
getik, lasa ca trece si durerea asta de masele. eu, de obicei, iau aulin sau ketoprofen. ma ajuta foarte mult, la orice durere de masele.
simina, eu merg in fiecare zi sa-l iau pe alex de la scoala, la pranz. profit sa-l scot si pe mihaita afara, se mai joaca in curtea scolii si ii place sa alerge cu colegii lui alex.
gheaurul a dormit putin la pranz, numai 2 ore. nu stiu ce e cu el... zic eu ca de la masele. are umflaturi in ambele parti, pe locul unde vor iesi maselele... cred ca a avut aceeasi problema azi-noapte de a fost agitat si n-a dormit bine. in schimb papa bine, e foarte vioi, face dracii cat cuprinde... 
la mine, in schimb, se va cunoaste noaptea asta de agitatie pt. ca nici in noaptea asta nu voi dormi bine. cand e sotul meu in tura de noapte nu pot sa dorm. adorm aproape dimineata...
pe alex l-am potolit foarte bine. l-am invatat sa faca sudoku 
 si este atat de pasionat ca nu-i trebe nimik 
.
mai revin ca mihaita e plangacios ca nu-l lasa alex sa se catere pe fotoliu 
.
Mami 
de 
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
 pt. Alexandru Hapaleti si alti copii 

cris_82 spune:
 mai am putin si termin si eu cu mancarea:file hering la cuptor innecat intr-un demisec alb,si o garnitura din porumb dulce,brocoli fiert putin,oua si ulei masline
ana ce scump 

lavi e bine ca v-ati gandit sa mergeti la bunicul
ema asa reclama terorista faci tu lu' fecioru-tu?
ia sa vezi ca o sa fie cel mai cuminte de acolo
alic la cumptor nu cred ca sunt sanse sa iasa floricelele,dar la ceaun cred ca e ok
calipso refacere usoara prietenei tale si bebe sanatos
picky eu recunosc cu mana pe inima ca sunt faca shopping
fac crima pentru o tzoala mai cool si pe care au pus ochii inca alte 3 tipe

..eeeee,ba o iau si pe miru cu mine,si ca sa ajung la sursa tip "Mama cu copil la bordddddddddddd..Dati-mi voie sa trec !!" 
simina eu am luat motzul acum 2 sapatamani si am fost insarcinata sa pregatesc tava
:chei masina,seringa,pieptane,papiota,carti joc,zaruri,pix,surubelnita,ruleta,verigheta,mouse,bani,carnetel de notite mic..etc
getik ce fain ca aricica merge bine

multam de vestile despre lali
mady moama ce harnica asti azi..;asa si eu,cand e soat aplecata la vreo lucrare noaptea,nici eu nupot sa inchid in ochi
si binenteles ca a doua zi sunt cheauna..ce e aia "sudoku"?
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR

madyrizi spune:
 cris, eu am facut ciorbica de costita afumata + varza calita cu un pic de slaninuta (tocata gata de socrela 
) + pulpe cu cartofi la cuptor. sudoku e cam www.roportal.ro/articole/cum-se-joaca-sudoku-1894.htm" target="_blank">asa . alex e foarte pasionat, dar el poate sa le faca pe cele mai usurele. e inca la inceput. 
Mami 
de 
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
 pt. Alexandru Hapaleti si alti copii 

anna-mama spune:
 cat Vladut canta la orga am reusit sa vad si eu poze cu Darius si minunile Elenei, superbi toti 3
 si Ema blonda 
, astept sa repare aparatul sa o vad si tunsa.
Simina, eu stiu ca pusesem pe mail comun listuta cu ce am pus pe tavita, sa te uiti acolo daca mai e 
 cat despre faptul ca vladut a inteles  cum e treaba cu serv e mult meritul tatei 
Alice, atunci despre ce poze vorbeati? vreau sa o vad si eu pe Naty 
off, nu ma mai lasa tzatzomanul ![]()
 de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

anna-mama spune:
 Cris, eu ma refeream la o tricicleta din aia fara pedale, ca si masinuta, ca sa se alerge cu copiii prin parc, ca e o moda cu vehicolele astea de le imping copiii cu picioarele...dar sa vina primavara si vad ce-i iau atunci. Ooo, dar ai facut ceva cumparaturi, 9 mil numai pe mancare? 
 Mama, e papa bun ai facut 
 ma apuca foamea acum in miez de noapte cand citesc 
Picky, cum te mai simti? stiu cum e sa fii bolnava si sa nu ai prea multe variante de pastile, doar de 3 ani sunt in sarcina si alaptare 
 acum cand am fost racita am mers la farmacie si am cerut ceva de tuse pt sot si apoi si pt mine care alaptez, si mi-a zis farmacista ca pt mine nu exista 
 multa sanatate si sa te pui repede pe picioare 
 Stefi cum mai e? Masinutele alea fara pedale nu-s pt copii care nu merg in picioare, sunt ca si tricicletele si bicicletele fara pedale, stiu ca e o moda si pe la voi cu ele, si la noi e plin parcul de copii care fac intrecere pe masinute de-astea (dar mai zdravene decat ce avea Vladut in poza) si eu ziceam initial ca sunt aiurea, dar am vazut ca pana invata sa dea la pedale sunt f buna, pentru ca isi folosesc muschii picioruselor, invata sa carmeasca si in plus pe biciclete e primul pas in a invata sa-si tina echilibrul.
getik, sanatate multa, sa iasa maseaua si sa nu te mai doara 
Lavi, sanatate multa micutelor, sa se faca bine si sa scape de spital. ai grija mare cu plimbatul prin spitale sa nu-i aduci ceva lui Rareselul 
Tin pumnii si finei tale sa fie bine cu sarcina. Ai fost in vizita la bunici?
Mada, ce wkd agitat ai avut 
 tu ai inceput sa muncesti, ca nu am fost pe faza cand ai zis? si cum merge si munca si staul cu fata acasa? pup Eva dulce 
Mady, sigur maselutele va dau de furca, sper sa iasa repede. dar ma bufneste rasul cand citesc ca a dormit putintel, doua ore la pranz, al meu daca doarme 2 ore dau petrecere 
 ce baiat destept ai, face sudoku 
 e bine ca l-ai invatat si ca-i place, chiar ii pune mintea la contributie 
 de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR