**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 13
calipso_zeus spune:
Neatza.Hop si eu repede cat dorm toti.Noroc ca am venit repede aseara si am apucat sa dorm cinci ore ca barbatu` a venit odata cu toti si s-a pus pe sforait,fiica-mea nu suporta sa doarma cu cineva in camera,ea vrea singura,si eu mi-am facut cafea si belesc ochii la stiri ca nu am unde decat in bucatarie sau la calculator deci..prefer aici.Mai,se vede ca am imbatranit nu mai am chef nu mai vreau balamuc....liniste un film bun sau ....ceva de genul.Va las ca incep sa se foiasca astia doi fiecare in legea lui.
cris_82 spune:
Dar va las 
calda,perfuzabila cu nes[pofta,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 
..nu de alta dar e al doilea postit kilometric pe care-l pierd si plang de ciuda

tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
madyrizi spune:
hello!
lavinia, la cat de ciufut e in dimineata asta... il dau eu fara sa-l ceara nimeni. sa ma anunti cand maresti garderoba, desi primesc si mesaj pe gmail ca esti la favorite
. imi pare tare rau de puiutii bolnavi
.
calipso, sa stii ca si eu sunt mai de casa. am devenit antisociala. nu-mi place sa merg in vizita, iar daca primesc vizite si dureaza prea mult incep sa devin agitata sau apatica
. bine, am anumite persoane care imi sunt extrem de dragi si apropiate, care ma cunosc foarte bine si stiu cat sa intinda plapuma...
cris, nu te mai oftica atata fata ca faci riduri. ce-ai de facut? mai scrii o data. si mai da cate un sent cand ajungi la juma de kilometru
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
iar eu.Fata cu elmo na..si eu pe aici da` vad ca aveti soamne domle` nu gluma.Numa barbatu` sforaie de sar geamurile..l-am mutat in camera copilului ca e mica si n-are decat sa stea pana deseara daca o vrea...noi avem treaba domle nu gluma,elmo,desenat cu creta pe podea si altele...
Azi alta belea....tre`sa akerg pe la cele institutii cu diverse,,,sper sa-l pot pacali pe barbat...de` asta e...tot nu are ce sa faca.
madyrizi spune:
mey, io iar sunt invitata la masa
. asta, asa, ca sa va oftic. sic, sic. cred ca i-au trecut bazdacii ca e ne... ras
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
neata
cat bea ary bibi cu lapte eu beau
si dupa fugim la mami, si eu la stomatolog, fara chef si frica

vapup si ne auzim pe seara
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la
!
Mady-nu mai zi.............Cred ca-l bag pe al meu in sedinta!Pai se poate......uite alti soti cum fac
A si eu sunt la fel cu musafirii si vizitele.
Cris-da de ce ai pierdut mesajul?Am vazut pozele si imi place tare mult cum ii sta Mirunei cu rochita de blugi......moama cate jucarii aveti,peste cea cu pizza am trecut cam greu ca m-a luat o foame....
Getik-bafta sa scapi repede si fara dureri!
Lavi-nasol cu baietelul Dragos-si mama lui ce a zis cand a vazut ca ti-a distrus prin casa?Ce mor eu cand parintii isi lasa copii de capul lor fara sa tina cont ca sunt in vizita si ar trebui sa aiba grija sa nu deranjeze.....in fine stiu si eu un specimen d-asta de mama....tin pumnii sa rezolvati repede cu masina si sa nu va mai suparati.
Picky-si mie imi place Anna Cristina!Cum ami sunteti?
La control cand mai mergi?Da,asa e mai e putin pana vine printesuca....v-ati apucat de pregatiri,de cumparaturi?
Gata,va las ma intorc la trebi!
Revin cand beau a doua cafea!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
neata
lavi mor de rassssssssssssssssssssss
, ce imbecila, fereasca sfantulllllllll...parca nu-mi vine sa cred ca e reala, ca exista asa monumente de prostie

revin eu, acu is prea distrata
anna-mama spune:
Buna,
Intru si eu pe fuga sa o intreb ceva
Lali, cum se numesc pastilutele homeopate pe care le-ai luat tu acum pentru starile de voma? am o prietena insarcinata careia ii e rau si vrea sa-si intrebe doctora de ele. Multumesc mult pentru raspuns 
Simina, la multi ani cu sanatate si bucurii mamei tale! 
Fug, incerc sa citesc si sa revin. Pup toate fetele!
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

ca e ziua mamei mele!