Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Prezent Lali!

Din pacate Mihaita este f f f f f marait, nu prea reusesc sa-i intru in voie. Vrea numai in brate eu il mai pacalesc cu o jucarie ceva... asa ca am intrat pe fuga.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ce, fata, pe tine te-a luat careva la bataie cand ai umblat creanga ? si acuma unde esti, ha?

pentru ca mihaita al meu este intr-o continua fuga, alearga fara oprire, s-a mai captusit cu 2 cucuie asezonate cu vanatai. arata bun de poza.
alex a intrat in vacanta de azi, suntem chiulangii adica, asa ca de maine incepe razboiul adevarat: batai pe jucarii, plansete ca "mami... nu ma lasa..." din ambele parti, stai cuminte, nu pune mana... .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hai ma Mady ,ca eu doar va alerg pentru conditie fizica,eventual fac un masaj cu facaletul ala pe spate,pentru asezarea muschilor deplasati la caratul dovleceilor in brate, nu va si bat cu el . Eu eram pe facebook ma ,cand ati raspuns voi .
Laura o fi ceva in aer,ca am auzit multe mamici plangandu-se ca sunt copilasii razvratiti zilele astea. Bine ca nu mai sunt bolnaviori,in rest... ne adaptam noi din mers si la energia interminabila, si nevoia permanenta de a se tine agatati de noi.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Mady si Mihaita face la fel.Trebuie sa recunosc ca doar ce i-au trecut. Distractia lor preferata este sa alerge prin casa unul dupa altul, iar Ramona sa-l mai si impinga.
Si Ramaona intra in vacanta, dar la ine este un pic mai usor ma ajuta socrii!
Lali sa inteleg ca iti este mai bine? Doamne ajuta!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!

Mergi la inceput

Buna dimineatzaa!!!
Da Laura,imi este nitel mai bine,nu stiu exact care-i cauza,ma si sperie cate o dimi in care nu imi vine sa vars ,pentru ca eu alte simtome nu am,si mi se pare ca se tot intampla cate ceva . La Paul aveam mult mai multe simtome,si daca disparea unul ,nu era bai,ca ramaneau altele . Bine ca pot manca acum,si mai ales,ca pot bea ceva.

Va pup, ma straduiesc sa adun jucariile lui Paul,ca si le tot scoate din cutii,le imrastie si dupa aia mi le arata .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neataaaa

mai, eu ma apropii de 30

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

neataaaa

mai, eu ma apropii de 30

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Si ce te bucuri asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

bunaaaaa!!!

ioana, ai emotii? hai ca iti cantam imnul
pe 31. nu uitam .

lali, pe unde umbli? dai cafeaua si pleci? se sta la un covrigel, la o barfa mica, se savureaza cafa si apoi se apuca femeia de treaba .

laura, eu il duc pe alex diseara la socri si va sta acolo cateva zile. doar ca cel mic sufera teribil cand nu e fratele lui acasa. se plimba prin casa si n-are chef de joaca. imi e tare mila de el .

revin... e cearta...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Aici sunt . M-am intors ,am adunat jucariile de doua ori deja ,am reparat scaunul de la birou a imi cazuse un surub si imi era teama sa nu ma pravalesc , am si mancat impreuna cu Paul... Acum tot deschide sifonierul lui ,si se uita la mine cu coada ochiului,sa vada daca reactionez in vre-un fel .

Ioanna da mai,mai sunt doua zile ! Da' nu-i asa ca tu de fapt implinesti 20 ,si ne spui noua ca 30,ca sa te dai matura,sa iti ascultam povetele? Ca mie mi se pare ca ori minti,ori ai descoperit elixirul tineretii si nu vrei sa ni-l impartasesti si noua.

va pupic dulcic, sunt prin preajma,ma joc cu Paul cu mingea in casa . La noi ba ninge,ba sta ,cert e ca-i un ger afara de nu-ti vine sa crezi.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 8+

Mergi la inceput