Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mey, io poftesc la kestii simple, ex. fidea cu lapte. las' ca-mi fac si io.
acum ma asteapta 20 de clatite facute de soata mea .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mey, io poftesc la kestii simple, ex. fidea cu lapte. las' ca-mi fac si io.
acum ma asteapta 20 de clatite facute de soata mea .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

moaaaaaa ce soata competenta culinar ai!!!! eu n-am curaj sa-l las

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ioana, unul din noi trebuia neaparat sa stie sa faca. eu nu stiu. asa ca l-am trimis la socrela sa ia lectii. acum e expert .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Vreau si eu lapte cu fidea !! Acum am inghitit un iaurt cu fructe,sa speram ca ramane unde trebuie ...
Eu cand ii dau lapte de la magazin ii iau de 3.5 % grasime,sau din cel de la kaufland,integral,de la vacutele de la o ferma de aproape de constanta. Ii dau si cu fidea ,cu melcisori sau spirale, dar si simplu,in canita cu pai. El a refuzat laptele praf de cand i-am dat lapte de la vacuta la sora-mea.Culmea ca l-a refuzat cand i l-a indulcit sora-mea ( nu stia ca eu nici ceaiul nu il indulcesc ),dar l-a baut cu pofta cand l-a pus proaspat fiert in canita lui. Daca ii dau LP ,se joaca cu el,isi umple gurita si il lasa sa curga pe el,sau il lasa sa picure pe podea din gurita ..

Si Paul se invarte,uneori mai cade,alteori nu,dar se opreste daca ii spun sa se opreasca ...
Croco ,sper sa nu mai fie problemute de sanatate de acum incolo .
vreau si clatite

Sl eu sot e lamunci,ca daca era acasa imi facea el si fidea cu lapte si clatite,ca si eu am un expert acasa . sa vedeti ce ciorbite face,si ce peste la cuptor !!

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Ce faceti lume?Toate bune din cate observ.Tare mult ma bucur.

Acum sa ne laudam si noi.Ne-au dat caninii cu mare chin dar am scapat si de etapa asta.
Cat despre invartit luta e experta si orice as zice nici nu ma baga in seama.Si se mai pune cu fundu in sus in cap si se sustine doar cu o manuta ca e smechera sau se urca pe comoda, noptiera, scaun, masa si eu simt cum imi vine infartul iar ea rade de mama mama.

Acum ceva timp s-a inchis in sifonier si eu disperata o strigam si nu o gaseam.Nici ea nu zicea nimicut.Intr-o clipa am crezut ca a deschis usa de la intrare si s-a facut praf pe scari.Deja simteam cum imi curg lacrimi pe obraji.Pana la urma am gasit-o.

Eu nu stiu de unde ii debiteaza atatea lucruri in capusor ca m-a omorat.aaa si are o limbartita de mama mama toata ziua are ceva de zis de ripostat sau de comentat.Vorbeste albolut de toate, nu mai avem loc de ea sa zicem si noi ceva.Iar tas-o o invata numai prostioare.Dar este sanatoasa, papacioasa si doarme toata noaptea.Ce pretentii mai mai pot avea?

Lapte au ii dau de la o femeie care lucreaza cu mama si are vacuta.Pana acum nu am avut probleme, Doamne ajuta in continuare.

Laly, croco, monikus, ioana, dana, mi-e dor de voi si va imbratisez.Pupilez

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Vine iarna

"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

azi e ziua revenirilor iulia

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dragelor!

Pe fuga...ca plecam la baie
Croco, Iulia bine ati revenit!

Monikus eu ii fac dus in fiecare zi si baie adica in cadita o data pe saptamana.

MAdy o clatita vreau si eu!

Lali ce bine ca te-ai simtit mai bine!

Noapte buna!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ladies

, feels good to be back!

ioanna....ma bucur ca a invatat carol de la ama indienii! sa ma fi vazut pe mine in medicover cum executam cand a vazut ama pe pereti un poster cu tarzan....de acolo a invatat ea!

mady..da recunosc sunt o reptila rara , azi a dormit ama de 2 ori si m-am suprarasfatat pe forum...sper sa reintru in ritm candva in viata asta...

monikus...cariocile de baie de la alextoys sunt un mare fas...in sensul ca sunt intr-un suport de plastic si tot ies de acolo...dar ama e maxim de incantata, scrie in cada, pe fainta, rade cand cad picaturi de apa colorate ....ii plac mult..o sa i caut altele gen creta sau o sa i fac eu....ca am gasit pe net reteta...dar daca rares inca nu e tentat de scris nu-i lua inca,o sa urmeaze imediat faza asta. ama cum pune mana pe un pix, creion , orice...testeaza oriunde daca poate sa scrie...

va pup si sper sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetelor.Bine, dimineata la noi a insemnat la 8 fara 10 dar trecem peste asta.
Baita ii fac si eu la 3 zile in cada si daca este necesar dus seara.Sper ca este bine.Probabil vara o sa-i fac zilnic cat mai probabil.
Cat despre scris si Stefi este experta dar la scris pe ea:haine, maini, fata, si pereti.De caiete este incantata doar sa le rupa, atat.

Croco, Ioana, Laura va pupilez.

Mie nu-mi merg emoticonurile si sa scriu colorat sau subliniat, firarar sa fie.Emoticon care plange si se da cu capul.

Vad ca nu s-a servit cafeluta asa ca voi lasa eu pentru intarziate ce doresc.Sa le savurati cu placere.
Sunt prin preajma.

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Vine iarna

"Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster

"Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata si bine ati revenit doamnelor!

Astazi avem chef de leneveala maxima.
Lapte dorna ecologic UHT i-am dat si eu cu cereale Nestle acum vreo luna. L-a suportat dar numai cu cereale. Simplu ia o gura si scuipa, apoi ocoleste canuta ca pe ceva ff rau. Doamne fereste sa mai apropii canuta cu lapte de gurita ei :))

Mergi la inceput