Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

buna, fetelor!

eu ii fac baie la 2 zile lui mihaita. la noi e cald, de obicei facem toti baie inaintea lui mihaita, deci se face cald in baie.

praslea are mesele cam asa: lapte dimineata la 8- 8 si ceva, masa de fructe (mar cu banana, banana simpla, para...), lapte la pranz (ca adoarme cu bibe), mancare la trezire (legume, carnita, ou...), o gustare (pufuleti sau biscuiti, gris cu lapte sau budinca), cereale cu lapte seara la culcare. nu stiu daca asa ar trebui sa manance, dar asa cere el si se cunoaste cand ii este foame .

noi n-am continuat cu lapte praf. l-am alaptat exclusiv la san pana la 1 an si un pic... apoi am trecut, progresiv, pe lapte zuzu. a trebuit sa trecem de alaptat pentru ca nu se mai satura de cateva saptamani. si, uite asa, mihaita nu mai papa tzitzi de vreo 2 luni pt. ca a vrut din ce in ce mai mult lapte zuzu.

am si io o intrebare acum: ai vostri copii se invart? mihaita m-a disperat: se invarte pana ameteste si,evident, cade cu cracii in sus. si-a facut o vanataie pe obraz, ca semn de buna purtare, dar mai are si altele nevazute.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Lapte Zuzu la cutie (UHT) sau la punga? Cu cata grasime?

Se invarteste pana nu mai poate. Uneori si cu mainile in sus si uitandu-se spre bec. Noi o certam cu "rusine" - asta e cuvantul magic pt. cearta - si cateodata se mai opreste. Alteori incercam sa-i distragem atentia si sa faca altceva. Tot asa face si a mea, daca o lasi se invarteste pana cade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Si al meu se invarte pana ameteste si cade. De obicei cade cu capul de ceva daca nu suntem in zona.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

hahaha, al meu nu se invarte! INCA... dar nu e timpul pierdut.

Dana eu ii dau lui Carol lapte normal cu 3.5% grasime de la Gusturi romanesti (produc exclusiv ptr mega image). Zuzu nu i-a placut

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Aha, lapte la punga. O sa ii cumpar si eu sa vad daca vrea, dar asta cand ajung la un mega image.
Si tu ii mai dai sa suga. Lapte de vaca cand il serbveste si sub ce forma si cu ce?
Cum faci cu laptele dupa ce ilo cumperi? Il fierbi pe tot si ii dai cand vrea, ii fierbi numai cat iti trebuie sai il papa nefiert? Habar n-am.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Aha, lapte la punga. O sa ii cumpar si eu sa vad daca vrea, dar asta cand ajung la un mega image.
Si tu ii mai dai sa suga. Lapte de vaca cand il serbveste si sub ce forma si cu ce?
Cum faci cu laptele dupa ce ilo cumperi? Il fierbi pe tot si ii dai cand vrea, ii fierbi numai cat iti trebuie sai il papa nefiert? Habar n-am.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

e la sticla de plastic. il fierb pe tot o data. il mananca seara cu cereale, cam pe la 8 jumate. suge cand e gata de somn adica pe la 9 jumate - 10 fara ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna ladies,

inteleg ca va gasesc bine? cu dovlecei sanatosi, cuminti si papaciosi?! ceea ce nu e cazul nostru..la cuminti ne incadram dar la papaciosi...neam.....daca nu ar fi tzitzi nu stiu cum ar supravietui...

am trecut prin roseola, lucru intuit de mine si confirmat de medic, al treilea dinte (finally)..si uite asa nu mai papam nimic....
eu nu am habar cum o sa procedez cu renuntatul la tzitzi....o las sa vina de la sine...insa de cate ori i-am dat lapte praf sa guste macar a fost iac iac...cus cus cu lapte mai papa dar doar asa....cateva lingurite...as fi vrut macar sa stiu ca exista o solutie de backup daca patesc ceva..

danangie tinem agitatele in stand by si le lansam imediat!

lali imi pare rau sa aud ca nu te simti in forma! sper sa iti revii!

ioanna thirty...ce frumos! cand am facut eu, eram inca deprimata la fiecare aniversare ca ma gandeam cum am mai imbatranit cu un an!cu atat mai mult la 30; si sotul mi-a facut un cadou ca sa uit repede ca schimb prefixul...de cand exista ama...abia astept aniversarile sa ma bucur ca suntem bine, creste si a mai trecut un an cu bine!

monikus..si ama se trezeste noapte si nu mai are chef de somn! e fresh fresh! de obicei o plimba tati prin casa in carca, ii canta si pica....dar dureaza....sper la vremuri mai bune in ceea ce priveste somnul! eu nu mai retin daca ti am raspuns sau nu la pm, cert e ca raspunsul l-am formulat dar nu stiu daca l-am si redat!te pup cu drag!
la gradi ne orientam si noi..sunt avantaje si dezavantaje ca la orice lucru. insa cred ca s-ar dezvolta frumos in colectivitate si invata sa se adapteze...ramane de vazut ce gasim...nu imi vine sa cred ca vb despre asta...parca mai ieri vb de eco, dpn teste...etc..

Mergi la inceput

crocomam daaaa... 30! sunt asa de maandra de ei doar sunt ai mei, nu?

cred ca de roseola asta nu scapa nimeni cu toate ca mama nu-si aminteste sa fi facut si eu. o fi vreo chestiune moderna

sa stii ca Ama l-a invatat pe Carol sa faca precum indienii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu ii dau zuzu la cutie pentru ca papa mult lapte si imi trebuie sa fie la coltul strazii . deocamdata de 1,5 % grasime, dar intotdeauna imbogatit cu cereale sau faina de biscuiti (adica facuta de mine). din pacate au fost vreo 2 zile in care n-am gasit zuzu (adica in zilele alea de sarbatori, ca am avut mai mult lapte dar l-am folosit si la alex la cereale) si donu' a servit si dorna. n-a facut fitze. la el orice fel de lapte sa fie...dar sa fie.

croco, esti pasare rara, mami!!!

ioana, eu sunt nascuta in toamna, asa ca la mine niciodata nu au fost bani sa-mi fac o zi extra. intotdeauna am avut de cumparat pt. gradi/scoala de mii de lei, intotdeauna eram in criza ca cheltuiam la mare peste bujet si trebuia sa strangem cureaua ca sa acoperim. asa ca, ziua mea de 30 de ani nici nu mi-o amintesc. stiu ca murise mama cu o jumatate de luna inainte si nu mi-a mai ars de nimic. aaa... si in luna mea sunt nascute si socrela, nasa lui alex si nasul lui alex. asa ca pentru mine... un buchet de flori, o felicitare, un parfumel...si daca permite anturajul .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Eu vreau sa ii dau lapte UHT dorna bio. Asta va fi primul lapte pe care il voi incerca. Daca nu va vrea, voi incerca un alt lapte bio pe care l-am vazut in magazinele Real. Daca nu va vrea nici asa as incerca sa ii pun o lingurita de miere si abia apoi as trece la un alt lapte care ar fi Milli. Eu despre astea am citit ca sunt mai ok. Ca grasime voi lua 1,5 pt ca dr mi-a zis ca 3,5 e prea gras ca sa i-l dau din prima. Acum ramane de vazut.

Croco tare rau imi pare ca ati avut probleme. Am avut si noi niste bubite multe dar ni s-a spus ca de fapt a fost vorba de o dermatita de contact. In fine. Sper ca acum sunteti mai bine si ca nu mai dati de belele prea curand. Cat despre somn... nici nu mai indraznesc sa zic nimic. Zic mersi ca daca nu doarme de la 3 la 6 dimineata, mai doarme de la 6 pana pe la 8.30 dimineata cel mult 9.30 dar cel putin mai prind cam 2 ore de somn. Asta daca nu tre sa fac mancare pt pranz pt ca in cazul asta tre sa ma apuc de treaba din timp pt ca iesim si afara pe la 11 dimineata. Uof grele treburi. Dar vor creste.

Uite acum ca ai zis tu, realizez si eu ca deja ne preocupa chestii de copii mari. Nu mai sunt bebelusi copilasii nostri. Imediat nici nu vor mai vrea sa ii pupam ca ii facem de ras in fata prietenilor. Nu mai stiu daca mi-ai raspuns la PM. Dar poti sa imi zici daca sunt ok cariocile alea pt apa? Eu inca nu am comandat. Inca nu stiu daca Rares le-ar folosi pt ca el nici nu a pus vreodata un pix in mana.
Cat despre cresa/gradinita, eu am inteles de la Mady ca e ok cea de la str. Lavandei undeva in spate pe la Gorjului. Aia e de stat. Acum nu stiu sigur, inca nu am studiat prea bine problema. Tot imi spun ca mai e timp. In vara voi face o proba sa vedem cum se comporta Rares si apoi decidem daca v merge la cresa sau va sta partial cu bunicii patial cu noi. Va pup tare tare pe amandoua.

O seara minunata tuturor.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

AAAAAA am uitat sa va zic ca azi a mancat Rares pt prima data lapte cu fidea si cu putina miere. A fost cam dezamagitor momentul. Initial, la primele doua linguri am zis ca o sa vomite si ce mancase la pranz. Atat de urat s-a strambat. Apoi, mai cu o melodie la TV, mai cu o cheita, o masinuta a mancat cam 150-200ml dar nu a fost incantat deloc asta e clar. Concluzia restul de 1 kg de lapte cu fidea il mananca mamica lui .

LE. A trebuit sa modific nitel ca deja cu gandul la laptele cu fidea, am mancat cateva litere si semne de ortografie.

Mergi la inceput