Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

O sa studiez si eu treaba asta cu semintele de in si canepa ca asa simplu chiar nu stiu cum i-ar tine un iaurt de foame.
Imi poti spune ce aport aduc ele? Vitamine, minerale, etc? Pentru ce sunt recomandate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

O sa studiez si eu treaba asta cu semintele de in si canepa ca asa simplu chiar nu stiu cum i-ar tine un iaurt de foame.
Imi poti spune ce aport aduc ele? Vitamine, minerale, etc? Pentru ce sunt recomandate?

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

uite www.ecolife.ro/articole/alimentatie/canepa-medicament-natural-pentru-diverse-probleme-de-sanatate.html" target="_blank"> aici despre semintele decorticate de canepa. in partea a doua a articolului si aici despre semintele de in

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

editez ca sa-ti spun ca semintele de in trebuie macinate altfel nu sunt digerate (experienta proprie, erau intregi in kk lui Carol)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Foarte utile informatiile Ioana. Ma gandesc sa incep sa-i dau si eu semnite fetitei. Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cata, eu ti-as recomanda Milupa sau Aptamil ca lapte praf. Sunt un pic mai dulci, se dizolva foarte usor in apa si nu sunt foarte grase, adica sa nu le poata suge din biberon asa cum am patit cu nan-ul.

Uite ca mi-ati adus aminte de ce a zis Danagie referitor la cereale. Eu una ii pun doua masuri de cereale constant in lapte, dar sunt din ale bio de orez, sau de orez, porumb si tapioca parca. Sunt 2 tipuri bio de la milupa.

Eu cred ca cerealele alea care arata ca grisul cu lapte pot da eneregie copiilor dar tinand cont ca le mananca la 5-6 dupa-amiaza dupa care iesim macar jum de ora afara, ma gandesc ca ar trebui sa se consume cumva energia aia in plus data de ele.

Acum nu stiu. O sa incerc sa cumpar si eu mei si canepa de la plafar sa vad poate i le bag in iaurt. O sa mai incerc si quinoa dar nu am gasit de cate ori am intrebat. Stiu ca am mai auzit de ea de la scutece inca. O sa mai incerc.

Oricum, eu am intentia ca de la 1 an jumate sa il trec pe Rares pe lapte de vaca. Sper sa pot. Cred ca pana atunci e suficient laptele praf pt ca el oricum mananca de toate. Inca e o problema pasatul dar sper sa o rezolvam treptat. Azi un pic maine un pic si asta e.

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Mama mia Ioana dar stiu ca te-ai interesat nu gluma. O sa mai studiez si eu problema.

Multumesc pt raspunsuri referitor la baita. Noi avem par destul pe cap si e mai complicat cu baita. Pana acum i-am facut baie in cada mare in fiecare seara si de doua ori pe sapt spalam si parul. Acum tind sa ii fac baie o data la 2 zile pt ca mi se pare prea frig. Si mie imi e frig in baie cand fac baie (scuzati repetitia dar nu stiu cum altfel sa formulez). Acum ramane de vazut pt ca Rares e o mare broasca si deja plange la usa de la baie seara ca sa il lasi sa se balaceasca cu pritenele lui ratustele si broscutele dar mai ales cu sticlutele.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Foarte utile informatiile Ioana. Ma gandesc sa incep sa-i dau si eu semnite fetitei. Multumim

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

hai mai ca sunt buna si eu la ceva si, cand te gandesti ca am fost acuzata ca-i dau copilului meu numai lucruri rele de mancare!!! vezi? daca eu nu strig in gura mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Mama mia Ioana dar stiu ca te-ai interesat nu gluma. O sa mai studiez si eu problema.

sa vezi cum fac intru la plafar si ma uit ce minunatii au pe acolo. apoi vin repede acasa si-l intreb pe dr. gugal daca raspunsul e bun ma intorc si cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ma gandeam mai devrme...cum ar fi viata noastra fara calculator, internet si google... Va puteti inchipui? :))

Eu una consider ca cele 3 creatii amintite mai sus sunt in primele 10 mai creatii din ultimul secol.

Mergi la inceput

Ioana ai si tu dreptate. Unii care e cu gura mai mare e mai bine. Intelegi? Altii ramane fraieri cateodata asa ca mine. Imi dau singura o pt ce am scris ca sa nu imi dea altii.

Acum revenind la lucruri serioase, si eu am observat ca imi e greu fara calculator. Daca am terminat mancarea si Rares se joaca un pic cumintel, am si sarit pe calculator la un forum, un fb, un joc, bine poate doua , dar cred ca odata intoarsa la munca nu voi mai avea timp de asa ceva. Acum ramane de vazut. Eu sunt totusi multumita de aparitia lui dr goagal pt ca uite asa afli multe in timp scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna, fetelor!

eu ii fac baie la 2 zile lui mihaita. la noi e cald, de obicei facem toti baie inaintea lui mihaita, deci se face cald in baie.

praslea are mesele cam asa: lapte dimineata la 8- 8 si ceva, masa de fructe (mar cu banana, banana simpla, para...), lapte la pranz (ca adoarme cu bibe), mancare la trezire (legume, carnita, ou...), o gustare (pufuleti sau biscuiti, gris cu lapte sau budinca), cereale cu lapte seara la culcare. nu stiu daca asa ar trebui sa manance, dar asa cere el si se cunoaste cand ii este foame .

noi n-am continuat cu lapte praf. l-am alaptat exclusiv la san pana la 1 an si un pic... apoi am trecut, progresiv, pe lapte zuzu. a trebuit sa trecem de alaptat pentru ca nu se mai satura de cateva saptamani. si, uite asa, mihaita nu mai papa tzitzi de vreo 2 luni pt. ca a vrut din ce in ce mai mult lapte zuzu.

am si io o intrebare acum: ai vostri copii se invart? mihaita m-a disperat: se invarte pana ameteste si,evident, cade cu cracii in sus. si-a facut o vanataie pe obraz, ca semn de buna purtare, dar mai are si altele nevazute.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput