constipatia la baietel 2 ani

constipatia la baietel 2 ani | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Cum putem trece de problema constipatiei? Cred ca baietelului meu i se trage de la olita. Pur si simplu nu vrea sa faca si atunci se abtine cat poate. Iar a doua zi plange de durere cand face. Ce pot face sa-l ajut? multumesc

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Pe Luca il ajuta ffff mult mierea de albine.Luata oricand, imediat cu o gura de apa dupa..face minuni in cazul lui.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La noi a functionat Duphalac, la un moment dat.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si pe noi ne ajuta miere, dar luata dimineata pe stomacul gol, o lingurita,
urmata de un pahar de apa.
De asemenea, mult succes au avut si curmalele.
Multa sanatate.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Si baietelul meu a avut o perioada, mari probleme cu constipatia. De la ea a facut si o fisura anala. Am folosit miere, prune uscate, ceai de musetel, lichide in general, mai multe. Dar parca nici asa nu a mers. Am folosit si Duphalac, care a fost ok, pana la urma.
Mai exista si asa numitele miniclisme pentru copii, sunt foarte practice, nu te gandi la clisma clasica, nu arata asa. Se folosesc cu succes, fara efecte adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ai incercat olita in forma de scaunel ? nici la aceea nu vrea sa faca ?

pentru ca si fetita mea asa a facut la un moment dat, tot pe la 2 anisori, refuza sa mai faca kk la olita simpla pentru ca ramasese prea joasa/mica, si statea aiurea, cu genunchii mai sus de fund, si o durea funduletul, ii amorteau toate cele pana reusea sa faca ceva.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaraus

Cum putem trece de problema constipatiei? Cred ca baietelului meu i se trage de la olita. Pur si simplu nu vrea sa faca si atunci se abtine cat poate. Iar a doua zi plange de durere cand face. Ce pot face sa-l ajut? multumesc

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

experienta noastra:
a decis mami ca trebuie sa renuntam la pampers pt. kk. fara sa ceara parerea copilului.
no, al meu, pe acest fond, nu a mai facut kk (el care face zilnic in pampers). pur si simplu. se tinea. cand nu mai putea sa se tina mergea pe varfuri. cand si asa era greu facea in chiloti cate un dop, dupa care plangea ca s-a murdarit.
no, la un moment dat, dar destul de greu , mami si-a dat seama ca a luat-o razna. si a lasat copilul sa faca unde vrea, cand vrea. dupa vreo 2 saptamani de lasat copilul in pace, ne-a spus mandru ca el se duce sa faca kk la WC. si de atunci nici o problema nu am mai avut.
la noi a fost clar o problema de "locatie". pentru ca Dani nu a fost niciodata constipat si pana la minunata mea ideea nu a avut nici un fel de problema.
so, parerea mea, daca e din cauza olitei, lasa copilul sa faca in ce se simte el confortabil, fara sa pomenesti macar de olita/wc. promit ca nu va ajunge la maturitate cu pampersul dupa el.
daca e chiar constipatie datorata altor factori atunci: prune, pere, portocala, miere pe stomacul gol si multe lichide.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput