Floricele de liliac mai-iun (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LENA
NICOLETAB
ANCUTZICAB
BUBU
CORINA
ALINUTZAAA
ARTU
ALESICOO

MULTUMESC DIN SUFLET PRIETENELE MELE DRAGI....PUPICI DULCI

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

si eu te maribell
pt bebe 2

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Mariaaaaaaaa, felicitari pentru !!!! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina frumoasa si o nastere muuuult mai usoara ca prima! Si stai linistita, se spune ca sarcina regleaza organismul, poate daca intr-adevar sunt pb ele chiar se vor rezolva cu sarcina! Am o verisoara care avea fibrom mare cand a ramas insarcinata, si i-au zis tot asa, sa avorteze, ca e grav, ca trebuie operata bla bla, si a pastrat sarcina iar fibromul s-a retras. Asa ca Doamne Ajuta, sa iasa bine papanicolaul!
AAA, si daca esti in 13 sapt in curand veti putea vedea si ce ascunzi in burtica! Mie mi s-a spus la eco morfo de 12 sapt ca e fetita , ma rog, nu era medicul suta la suta sigur dar uite ca asa a fost. Ce-ti doresti?

Ale sanatate multa printesei. Lasa, n-are nimic daca mananca putin 2-3 zile, important e sa o hidratezi

Ioanact, ma bucur ca au si la HelpNet-ul din Ct remedii homeopate, dar e bine sa suni inainte sa intrebi daca au dilutia CH5 sau CH7, sa nu bati drumul degeaba.

Corina, Ancutzica , sa va treaca repede durerile de dinti, noroc ca-s diversificate fetele, puteti sa le dati si altceva cateva ore. Dn experienta mea cu mulsul si vreo 3 pompe va spun ca cel mai bine tot cu mulsul manual m-am descurcat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna seara,

maribell felicitari,sa ai o sarcina usoara insa cum zicea si artu ai grija si de sanatatea ta!

ale sanatate micutei!

pe noi ne-a lovit gripa(pe mine si sot),am fost sambata la un botez si nu stiu de la cine ca n-am vazut pe nimeni bolnav acolo,cert este ca am luat-o de undeva,am facut febra 39 cu frisoane,dureri de cap,corp si toate cele....ne gandeam sa nu fie gripa asta noua ca simptomele sunt exact la fel,Doamne Fereste!...azi ne e mai bine insa am o ameteala permanenta,de parca sunt beata.....frica cea mare e pt emma,daca pe noi ne-a doborat asa tare,nici nu vreau sa ma gandesc daca o ia emma cum o sa fie,sper sa nu fi luat de la noi desi cu toate mastile care ni le-am pus pe fata la cat am tusit,cred ca colcaie microbii in casa la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Maria felicitari !!!!
sa-ti iasa pap-ul bine
sarcina usoara si bebe sanatos

Ale - sa se faca bine Karinutza repede de tot!

Ade a salivat mult si a ros intr-o veselie tot ce-a apucat azi, de pe la cinci a inceput maraiala si temperatura (38.5 intrarectal - ea de obicei are intre 37 si 37.5). I-am dat 2.5 ml de Nurofen, insa in loc sa scada, i-a crescut febra, la 38.7; acuma i-am pus si un supozitor cu paracetamol... A mancat ca de obicei azi, nu vomita, nu are scaune diareice, nu tuseste, nu are muci deloc, urina e limpede si cu miros si culoare normala, insa pe gingii nu vad inflamatie deloc . Stau sa vad daca ii pot controla temperatura, daca nu, sa ne infiintam la urgenta. Ce temperatura au facut puii vostrii la eruptiile dentare?

la toata lumea

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
avem viata-n sange!
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Hello,

va pup cu drag si imi pare rau ca nu am mai fost activa de muuult timp dar nu am mai avut net acasa, insa acum am achizitionat stick din asta si vad ca am semnal relaitv ok, deci ma stradui sa intru cat mai des!

Maribell felicitari maxime ptr bebe din burtica, super surpriza!!! este singura veste pe care am putut sa o citesc din urma!

In rest noi am cam tras....sapta trecuta am fost internati in spital ptr Rotavirus! Am debutat cu diaree si varsaturi si ne-am internat cu febra mare, fara pofta de mancare etc....1 sapt am facut tratament cu antibiotice si perfuzii cateva si acum sunt ok insa am facut bronsita din spital! In fine ne tratam si de asta cu aerosoli.

Deci nu neglijati diareea si alte semne ca nu e de gluma, am vazut tot felul de situatii si probleme in spital.

asadar va doresc sanatate si nopate buna tuturor si am sa intru sa va citesc/ recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Cordelia, ce antibiotic a facut ?noi luam gentamicina pe gura!
dr. de la victor babes a zis k este ff bine k nu a varsat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am intrat sa va spun ca i-a scazut temperatura las normal, ramanem in standby...

Cordelia, si voua sa va facet bine!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
avem viata-n sange!
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Cordelia, ce antibiotic a facut ?noi luam gentamicina pe gura!
dr. de la victor babes a zis k este ff bine k nu a varsat!

ALEin mandra de KARINA(01.06.2010)

Ale, noi am avut branula in manutza si am facut intravenos anitbioticul, dar am avut si perfuzii ca era deshidratat; am facut gentamicina si ampicilina.
Sa stii ca in salon am avut 2 bebei cu acelsi diagnostric dar nici unul din ei nu avusesera varsatura ci doar diaree si febra; inteleg ca se poate manifesta diferit de le persoana la persoana si poate sa faca si o forma mai usoara.
La noi din pacate a fost o forma completa ca sa zic asa, dar bine ca am scapat. Sa-l ia dracu de virus si de orice bola care afecteaza
bebeii! Ca tu ca adult, intelegi te tratezi, e altceva, dar tine-l pe bebe 24h cu perfuzia in manutza.

Multumim Nana de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Cordelia, imi pare rau a trebuit sa il intepe pe micut, dar la ce spital ati fost internati ? si ce diagnostic ati avut ?

Mergi la inceput