Floricele de liliac mai-iun (47)
Raspunsuri - Pagina 16
aleesicoo spune:
buna fetele!
am avut o noapte de cosmar
aseara pe la ora 20.00 am vazut cand a avut iar scaun sangeam inebunit cand am vaz
am sunat imediat pediatra si mi-a zis ca este foarte iritat colonul si daca starea ei devine apatica asa sau foarte agitata si varsa sa merg la victor babaes...bun..
pe la ora 00.00 cand iar m am uitat in pampers pam pam: SANGE simplu
atunci am imbracat una bucata copil si m am dus la victor babes
acolo ne a controlat o dr. ff draguta care acelasi lucru ca si pediatra mi a zis referitor la colon, si mi a dat sa ii dau gentamicina la 12 ore oral, enterolactic, glucoza pt indulcit si continuam si cu debridat, plus sarurile de hidratare
marea mea problema este ca nu vrea sa pape nimic, nici sa bea.
tine gura atat de stransa de ii rupi maxilarul daca incerc sa i-o deschid
asta este , trecem noi si peste asta!
ancutzicab spune:
Vivela, de dentist/anestezie/muls mi-e si mie groaza. Plus ca nu stiu cand sa imi fac programare ca donsoara nu are program de masa. E nasol... dar va trebui sa ma mobilizez ca mi-e ca se va inrautati situatia.
Ale - multa, multa sanatate Karinei! Cu seringa ai incercat sa ii dai sa bea?
aleesicoo spune:
Anca, da am incercat iti dai seama cand am vazut ca nu accepta bibe
nimic fata nu o deskide si punct o fortez eu o apass pe falcute ca sa o fac sa planga si sa ii dau
multumesc pt urari!
lenabum spune:
aleesico imi pare rau ca sunteti asa de bolnavioare,suntem alaturi de voi,ne rugam sa va treaca repede,cuuuuuuuurajjjjjjjjjj
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
veronicach spune:
sanatate multa Karinutza
fetelor eu sunt mahnita....fiu-miu nu mai vrea sa suga
il pun la san si ma impinge, plange si apoiincepe sa se smuceasca
azi nu ii dau nimic preparat...va trebui sa pape laptic
vreau macar pana la un an sa pape lapte,de la mine, pt sanatate in principal
uff
nici in biberon nu-l vrea daca ii pun
nu refuza total, mai merge din cand in cand dar prea rar si putin
sugestii?!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
ancutzicab spune:
Vero, imi pare rau sa aud ca tanarul nu mai vrea sa suga. Cu Luca am patit ceva de genul asta, era vara si am pus-o pe seama caldurii. Cu greu il faceam sa suga un pic la 8-10 ore. Si nici nu era diversificat.
Pana la urma a mers cat de cat cu schimbatul pozitiei de supt. Ii dadeam in brate - am schimbat si i-am dat sa suga culcat pe pat. Partial a functionat. Multa bafta sa ii treaca repede.
maribell spune:
salutare prietene dragi.....
scuze ca v-am tinut cu sufletul la gura, dar ieri m-a tinut in priza TONY......inca nu ia trecut rosu din gatut.
asa.....
[WOW]OFICIAL SI CU ACTE IN REGULA....SUNT INSARCINATA IN 13 SAPTAMANI [WOW]
DECI, am fost la constanta la d-na dr tomescu....mi-a recomandat-o LENA....careia ii multumesc din suflet
un cabinet privat, curat, cu multe cliente....unde prin amabilitatea d-nei dr am intrat fara programare, pt ca i-am spus ca sangerez.
am sunat-o vineri, si luni ma chemat la cabinet.
am asteptat ceva, dar cand am intrat , a avut rabdare sa-mi explice totul pe indelete.mi-a facut control pe masa si a descoperit o rana sangeranda pe col care nu ia placut de loc, mi-a luat secretia si papanicolau, apoi mi-a facut eco unde a descoperit bebelusul meu scump de 13 saptamani .
sarcina decurge bine, dar sfatul ei a fost sa renunt la sarcina pt ca rana aia poate fi cancerigena si nu imi poate da nici-un tratament cat sunt gravi, iar dupa poate fi prea tarziu.
hmmmmmm, i-am spus ca nu renunt si pace, mi-a dat o tona de analize plus dublu testul si mi-a spus sa vb totusi si cu sotul, ca poate ma razgandesc si renunt la sarcina.
dar eu nu vreau sa renunt nici in ruptul capului la bebik, si sper din suflet ca papanicolaul sa fie ok....
azi am facut si analizele....si peste 3 saptamani o sa sun la cabinet pt rezultate.
revin cu
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
NicoletaB spune:
Maribell-Felicitari pt sarcina si tinem pumnii sa nu fie atat de negru sa trebuiasca sa renunti la sarcina1 Tinem pumnii sa iasa analizele ok!
Ale- insanatosire grabnica printesei!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
ancutzicab spune:
WOW, Maria, un brat de pentru asa veste! Las' sa fie 13 cu noroc. Va tin pumnii sa fiti bine, Doamne ajuta!