Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

LMA Rebeca

BF felicitari prietenei tale

tocmai ce i-am pregatit Dianei budinca de dovlecel ( Elefantica)...si tare i-a placut. din tot ce era acolo a mancat jumatate...cealalta jumatate pe diseara.

of...asa nu am nici un chef sa ies afara azi

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

ma bucur tare mult ca v-a placut budincuta ...eu sunt tare suparici ca n-am gasit dovlecel sa-i mai fac ...darrrrrr.....acum si eu ca cioara ...sa-mi laud puiul...mi-a papat azi singura cu lingurita...dar singura ...si fara sa bage degetele...ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred....ea manca si eu o scuipam sa nu o deochi ....aaa...si pe langa asta ...mi-a papat pentru prima data doua feluri de papa...bine nu foarte mult din fiecare, dar ...a papat piure de legume cu carnita si paste (singura cu lingurita ...ma repet, dar imi place cum suna )si apoi brocoli cu cascaval ras si smantana (pe ultimul mi-l facusem mie ca mi-a placut mult atunci cand am papat de la ea) si ca sa vezi ...a vrut si ea...si a si mancat

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

multumim frumos de urari.am citit din urma, incercand sa fac si eu o lista cu multumiri individualizate, ca fetele. m-am lasat pagubasa

jiji,yannis si mara sunt suparati pe ema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

rox_y...nu am inteles intrebarea.... ce sticluta? de ce de 100 musai? ia-i biberoane si apa si lapte, Yannis nu prea papa in avion dar eu mereu am avut cel putin 2 biberoane pline la mine si LP si suzete (desi Yannis nu foloseste, dar sunt bune la decolare si aterizare ptr bebeii care le accepta).

Tomaca se spune ca umiditatea optima ptr bebe e intre 40 si 60 , nu mai putin ca nu respira bine,e aeru uscat si face muci si crocobauri in gat, nu mai mult ca umiditatea excesiva produce bacterii si discomfort

de Yannis

Asa...sa am bag eu in seama ca asa-mi sta bine.
Probabil a crezut ca nu are voie cu o cantitate maii mare de 100 ml de lichid in avion. Parca bebeilor li se permite sa urce la bord cu lichide, nu?

Ayanna
Multumim pt timpul tau1

pai da, mie nu mi-au zis nicodata nimic...
Oricum nu treb sa te bazezi pe apa lor din avion
eu am avut un atac de panica odata in avion cand eram gravida si nu mi-au adus apa pana nu a decolat avionul....asa e politica...deci 15 min am stat fara...da-ti seama cu un copil urland de foame cum ar fi?

EDIT: si chiar daca s-ar fi referit la cantitatea de 100 de ml, tot nu se leaga... de ce sticla de 100? pui 100 de ml in orice bibe indiferent de capacitatea lui...de aia am zis ca nu inteleg intrebarea

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

rox_y...nu am inteles intrebarea.... ce sticluta? de ce de 100 musai? ia-i biberoane si apa si lapte, Yannis nu prea papa in avion dar eu mereu am avut cel putin 2 biberoane pline la mine si LP si suzete (desi Yannis nu foloseste, dar sunt bune la decolare si aterizare ptr bebeii care le accepta).

Tomaca se spune ca umiditatea optima ptr bebe e intre 40 si 60 , nu mai putin ca nu respira bine,e aeru uscat si face muci si crocobauri in gat, nu mai mult ca umiditatea excesiva produce bacterii si discomfort

de Yannis

multumesc frumos

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Cris.d nu ne povestesti si noua cum e noua casuta???...si cum v-ati distrat la mot????...si ce a ales Ema de pe tava????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

multumim frumos de urari.am citit din urma, incercand sa fac si eu o lista cu multumiri individualizate, ca fetele. m-am lasat pagubasa

jiji,yannis si mara sunt suparati pe ema?

NUUUUUUU!
De ce v-ati gandit la asta?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Ratusca_mica bine ati venit de prin tari calde (care tari calde?...daca ai spus sorry se pare ca am ratat eu postul) si multumim de cinste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Personal, am de gand sa alaptez pana la 1 an jumate si apoi sa incep intzarcarea treptata...asta deoarece ma confrunt cu problema alergiei la lactate (iar la mine alaptarea e si o solutie deocamdata, nu doar un avantaj), pentru ca daca nu ar fi fost aceasta problema probabil as fi inceput intzarcarea mai devreme. Oricum, clar sunt PRO intzarcarea treptata.

S-a trezit zgubi...a dormit extraordinar de mult....30 de minute.

_
Mami de strumfita zgubilitica

Multumim . Imi aduc aminte ca ne-ai mai povestit vizavi de dezbaterea cu pricina de la facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Cris.d nu ne povestesti si noua cum e noua casuta???...si cum v-ati distrat la mot????...si ce a ales Ema de pe tava????

Si eu sunt curioasa!!!
mai ales vreau sa stiu unde s-a mutat sa stiu daca reusim sa ne vedem mai des

de Yannis

Mergi la inceput

Ayanna mult pentru raspunsuri detaliate si bine informate !!!!!!!!!

Mergi la inceput