Pufi de ian-feb 2010(201) - LMA Petru Catalin!
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Ayanna nu ai de ce sa-ti ceri scuze, tu ai intrebat iar eu ti-am raspuns Realitatea e ca sunt nishte persoane in lumea asta cam in urma tare cu bibilicea si din pacate se mai si mandresc cu chestia asta ... Pentru mine alaptatul e o chestie intima, ceva ce e doar intre mama si copil, iar daca mama e o persoana sanatoasa la cap, educata, cu bun simt, va sti singura cand e bine de intarcat copilul ei, nici un savant cat ar fi el de geniu nu stie adevarul despre alaptat, daca nu e femeie si a avut vreo cativa copii sa simta intradevar acest lucru; Nu as fi vrut sa vad filmul pentru ca azi am o stare usor iritabila, azi noapte nu am dormit mai deloc, mocutza a stat toata noaptea la san ceva o deranjeaza si nu pot sa-mi dau seama ce, nu e febra, nu muci... nu stiu, poate dintii... si cand am mai vazut minunea respectiva... ma intelegi Si apoi nu vreau cand alaptez copilul meu de 1 an sa ma gandesc la filmul respectiv...cah Eu ma gandesc acum sa incep s-o obisnuiesc cu alt lapte V/P si incet sa renuntam la tt, oricum acum suge doar pt somn. pupici multi pui mic |
subscriu....gandesc exact ca tine la subiectul asta..si la noi e cam tot asa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
xela_07 spune:
ayanna - am vazut pozele cu zgubi, e cea mai cea clar. Ce mare s-a facut si ce smechereli face ea . Am vazut ca te-a ajutat la curatenie prin sertare , e titirez nu gluma.
Sunt foarte multe poze reusite, am ramas fara cuvinte la cat e de dragutza.
decenuela spune:
citat din mesajul lui danasor Ayanna nu ai de ce sa-ti ceri scuze, tu ai intrebat iar eu ti-am raspuns Realitatea e ca sunt nishte persoane in lumea asta cam in urma tare cu bibilicea si din pacate se mai si mandresc cu chestia asta ... Pentru mine alaptatul e o chestie intima, ceva ce e doar intre mama si copil, iar daca mama e o persoana sanatoasa la cap, educata, cu bun simt, va sti singura cand e bine de intarcat copilul ei, nici un savant cat ar fi el de geniu nu stie adevarul despre alaptat, daca nu e femeie si a avut vreo cativa copii sa simta intradevar acest lucru; Nu as fi vrut sa vad filmul pentru ca azi am o stare usor iritabila, azi noapte nu am dormit mai deloc, mocutza a stat toata noaptea la san ceva o deranjeaza si nu pot sa-mi dau seama ce, nu e febra, nu muci... nu stiu, poate dintii... si cand am mai vazut minunea respectiva... ma intelegi Si apoi nu vreau cand alaptez copilul meu de 1 an sa ma gandesc la filmul respectiv...cah Eu ma gandesc acum sa incep s-o obisnuiesc cu alt lapte V/P si incet sa renuntam la tt, oricum acum suge doar pt somn. pupici multi pui mic |
subscriu....gandesc exact ca tine la subiectul asta..si la noi e cam tot asa
JUCARII PENTRU PITICI...
xela_07 spune:
Nik0le - tu ai intarcat-o pe Isa dintr-o data? Imi aduc aminte ca spuneai ca a fost dificil daca nu incurc borcanele ...
Mire - nu a mai zis nimeni nimic de intalnire. Cum ramane pana la urma?
Mara a fost tot asa de activa si azi?
Nik0le spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nik0le - tu ai intarcat-o pe Isa dintr-o data? Imi aduc aminte ca spuneai ca a fost dificil daca nu incurc borcanele ... |
Nu, nu chiar dintr-o data. Intai nu i-am mai dat ziua deloc (nici seara si aici a fost tragedia) si dupa vreo doua saptamani, cand deja sanii se obisnuisera cu noua productie mult mai mica, nu i-am mai dat nici noaptea. N-am luat medicamente, lactatia s-a oprit fara probleme.
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Nu, nu chiar dintr-o data. Intai nu i-am mai dat ziua deloc (nici seara si aici a fost tragedia) si dupa vreo doua saptamani, cand deja sanii se obisnuisera cu noua productie mult mai mica, nu i-am mai dat nici noaptea. N-am luat medicamente, lactatia s-a oprit fara probleme. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Vroiam sa te intreb de mult si tot am uitat ... mai ai problema aia la san?
Felicitari pentru datul jos din pat! Irina am inteles ca trimite SMS-uri (f tare ), Isa ce mai face, e OK cu plamanii acum?
decenuela spune:
noi cam greu k forumeala azi
plus k am av si zi de..tras de fiare...azi cik mai cu pofta....sa nu ne putem da jos maine din pat....
JUCARII PENTRU PITICI...
psichoMom spune:
Imi cer scuze ca aplelez la metoda aceasta mai neortodoxa dar poate gasesc printre voi ceea ce caut. Am nevoie urgent pana luni de un bebe frumos si "cooperant", care sa poata se mearga de-a busilea (gemeni ar fi ideal dar nu musai) pentru o filmare.
Evident ca prestatia nu este gratuita. Pentru orice intrebare astept PM.
Va multumesc mult si sper sa nu va fi suparat dand buzna aici peste voi :)
lorex spune:
LA MULTI ANI, IVAN! BUCURIA LUI BEA!
Sa fii sanatos si s-o iubesti mereu pe mamica ta cea luptatoare!
miremia spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nik0le - tu ai intarcat-o pe Isa dintr-o data? Imi aduc aminte ca spuneai ca a fost dificil daca nu incurc borcanele ... Mire - nu a mai zis nimeni nimic de intalnire. Cum ramane pana la urma? Mara a fost tot asa de activa si azi? |
Am strigat pe aici dar nu m-a bagat nimeni in seama. Intrebam in ce zi va convine si unde.
Mara a fost mai cumintica azi, deja doarme, ceea ce pt noi este unusual. Si-a varsat spumant in cada sa se relaxeze mai bine, a baut apa de la robinet, a vrut sa se urce pe cada (in coltul cazii este loc de stat), deci...cuminte.
As mai avea o intrebare...Mara nu mai mananca cu lingurita de vreo 10 zile asa ca incerc sa-i dau fingerfood. Azi i-am dat budincuta din paste, a strivit-o in manute, si-a pus-o pe fata, in cap, pe perete, pe scaun, pe jos. Voi cum procedati?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)