Care-i, dom'le, treaba cu pro wrestling-ul?
Raspunsuri - Pagina 6
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denizel A, Rall, inca ceva: ar fi de dorit sa nu-l mai aduci in discutie pe copilul Alinei, da? Copilul Alinei face wrestling la scoala, NU este vreun campion din professional wrestling. S-a stabilit de la inceput ca exista diferenta intre wrestling si professional wrestling si este cat se poate de clar si evident ca, noi vorbim aici despre professional wrestling si circul aferent (pentru detalii despre circ, vorba ta, consulta wiki :). Ar fi laudabil daca nu ai deturna discutia de la subiect! ![]() |
Denizel, ma confunzi (se pare ca de doua ori: nu am vorbit despre copilul nimanui si nu am trimis pe nimeni sa consulte wiki).
Asadar, da, ar fi laudabil daca nu am deturna discutia de la subiect.
PS: Insa, asa cum am precizat deja, nu am vazut nici un meci de wrestling iar MB nu are nici o legatura cu wrestlingul.
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui ina.click Naaah, uite, aici - premiera! - nu sunt de acord cu Ilinca. Uite, spre exemplu eu il detest sincer pe Stevel Seagal, cu toata panoplia lui de filme proaste si mutra aia care parca e croita in latex. Nu incep sa ma intreb retoric "ce-are frate unsurosul asta de se holbeaza jumate de planeta la el[ 32 + ![]() Mai avem 8 saptamani |
Pai ina, nu numai ca nu esti in dezacord cu mine dar postarea ta imi si canta-n struna:))). Pai pe "sensibili" nu i-ar deranja ca tie nu-ti place Steven Seagal, ci ca tu consideri ca el face filme proaste- caci ei considera ca sunt bune; i-ar deranja ca are mutra de latex, caci ei cred ca e chipesh tare; si trebuie sa recunosti ca-ti pui intrebarea aceea, atata ca ti-o pui in gand si nu faci un titlu de topic din ea
Deci pentru unii tu ar trebui sa taci si sa inghiti, adica sa-ti tii parerile strict pentru tine, caci acea parere poate jiugni- ceea ce mie nu mi se pare normal.
Cat despre paralela cu cainii...pai nu vad ceva iesit din comun. Adica desi 95% dintre copii adorau mecla si intreaga aparitie a cainelui meu si-si doreau si ei asa un caine, si-ar fi stat mereu in bot cu el...din cand in cand trecea cate un copil care exclama sincer oripilat:"ce uraaat e!" De ce m-as fi simtit ranita daca bietul copil asa-l considera, poate lui ii placeau caniche-ii si peckinezii si moaca lui Manole i se parea dezgustatoare, ar fi fost culmea sa simt vreo strangere de inima pentru asta. Iar aici, pe forum, au fost zeci de discutii pe tema cainilor, am intervenit unde am considerat de cuviintza. Daca unii ziceau ca nu-si doresc caini si pisici in casa, n-aveam nicio treaba, doar e casa lor:))). Ei, in clipa in care zicea careva:" locul cainilor nu e in casa!"- era alta poveste, nu?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui rall Ilinca, una e vorbesti informat, alta e sa iti dai cu pararea, vorba ta, cand nu stii cu ce se mananca subiectul |
Aici recunosc ca m-ai pierdut, nu vad absolut nicio legatura intre ce se discuta la topic si ce zici tu, chiar nu vad, oricat m-as stradui. Sa incerc sa compar situatiile:
1) cineva se uita la o emisiune cu un asa-zis sport; apoi vine si-si scrie impresiile pe baza a ceea ce a vazut;
2) cineva posteaza pe forum ceva de genul:"azi a fost cald si bine si am facut o ciorba de fasole". Si altcineva vine si-i raspunde:"da? Esti o mama denaturata, iti bati copiii si sotul tau era aseara la curve".
Numai mie mi se pare cel putin trasa de par comparatia intre situatii?...
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Gata, am gasit incheierea la topic, sa fie toata lumea multumita si sa fie urmate si sfaturile de a ne informa intai pe google:
ENJOY![]()
18 luni
19 luni
Manole forever
buli spune:
| citat din mesajul lui denizel va veni (mai devreme sau mai tarziu) si randul circului lui MB |
pot sa pun eu emoticoanele?

siiiiii, va rog frumos admini
[spagatulpedouascaune]
kariguld spune:
ce te faci daca fiul te roaga sa privesti un astfel de meci/show?
si in ciuda incapacitatii mele de intelegere, am fost nevoita sa privesc astfel de programe. recunosc, neuronul meu de mama nestiutoare a obosit dupa 8-10 minute.
nu inteleg ce se petrece acolo....cu toate astea i-am facut pe plac feciorului.
cred ca e problema de gusturi si preferinte. iar wrestling pur si simplu nu-si gaseste locul in preferintele mele.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!
simali spune:
Si totusi nu e nimeni care sa-miexplice si mie ca la un copil de 3 ani cum de se poate ca atunci cand un El il ia de par pe un alt El si-l da cu forta de 2-3 ori cu fata de podea, cum se face de aluia nu-i curge nici macar un firicel de sange din nas?
De o perna de puf daca ma dadeai aveam fata ca o tigaie pentru clatite...
Si apoi il ia si-l da cu fata de masa arbitrilor, MASA SE FACE PRAF, si ala n-are nimci la nas?
Si apoi se bat cu scari, mese si scaune (isi dau cu ele in cap) si nimeni n-are nici pe dracu'?
valentinag spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 asa cum wrestling-ul nu-l pot considera un sport, asa nu pot considera nici boxul.. ![]() |
Boxul sau pugilismul, este sport olimpic din 680 BC.Parerea ta, este a ta, dar e gresita!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Fania spune:
Si fi-miu a avut o perioada de fan wrestling osciland intre Triple H si Jeff HArdy, a inteles ulterior care e smecheria dar si acum mai exista meciuri pe care le urmareste si pe care de regula le urmarim impreuna,ma straduiesc, nu-l pot refuza, in schimb nu suporta sa vada meciuri de K1?
So?
Oricum pentru acceptul intre "in puii mei" si wrestling parca inclin spre wrestling.....![]()
[poze]
ina.click spune:
Eu ma uit cu mare interes la box, cand ma mai impiedic de vreun campionat ceva.
Dar nu pot spune ca as cauta in mod intentionat transmisiunile respective. Insa daca nimeresc pe un canal, raman acolo si ma uit.
Ce as urmari cu mare interes ar fi echitatie, dar tot ce pot face e sa scotocesc youtube. N-am mai vazut de ani de zile nimic legat de echitatie pe canalele de sport.
...si vai, iar ma apuca dorul comentariilor lui Topescu.
32 + 
Mai avem 8 saptamani