Care-i, dom'le, treaba cu pro wrestling-ul?
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
Din punct de vedere psihologic, credeti ca pro w poate fi ceva terapeutic? 
Adica, uite, domle, de fapt, baietii astia musculosi (de care mi-e frica) nu-s rai, is chiar simpatici :D (si, in felul acesta s-ar explica, poate, de ce publicul este in delir atunci cand musculosii fac pe maimutoii pe-acolo).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
a_alinta spune:
denizel, inainte de a fi deschis acest topic era mai bine bine sa dai un research pe google. nu de alta, doar sa intelegi ce inseamna acest sport.
iar dupa aia sa pui toate emotioanele folosite de tine la inceputul intrebarii.
edit: eu vorbesc de wrestling ca si sport , iar acest sport nu accepta violenta )si nu ca si divertisment ( la asa ceva nu ma voi uita ever_ si ca sa va zic totul, fie-miu practica acest sport la scoala si va garantez ca nu e un sport "extrem"
e un sport care, ca toate sporturile, care te invata sa fii sportiv".
de divertisment nu comentez, ca nici nu pot sa ma uit la asa ceva.
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui a_alinta denizel, inainte de a fi deschis acest topic era mai bine bine sa dai un research pe google. nu de alta, doar sa intelegi ce inseamna acest sport. iar dupa aia sa pui toate emotioanele folosite de tine la inceputul intrebarii. edit: eu vorbesc de wrestling ca si sport , iar acest sport nu accepta violenta )si nu ca si divertisment ( la asa ceva nu ma voi uita ever_ si ca sa va zic totul, fie-miu practica acest sport la scoala si va garantez ca nu e un sport "extrem" e un sport care, ca toate sporturile, care te invata sa fii sportiv". de divertisment nu comentez, ca nici nu pot sa ma uit la asa ceva. |
Si pe mine m-au amuzat cum de dupa evantaie si-au dat cu vai si of despre wrestling! Un search pe Google ar fi salvat atatea pagini de maculatura online. Poate n-ar fi rau sa se caute si activitatile caritabile in care acesti "muschiulosi plini de maimutareli" sunt implicati si nu pentru a da bine in fata camerei de filmat ci pentru ca ei chiar vor sa ajute! Mai ales cel de care Denizel amintea atat de indignata: Cena(favoritul meu numarul1), apoi Randy Orton si chiar Big Show.
Wrestlingul este un sport combinat cu actorie, un show dar un show sportiv si mi-as dori sa vad pe vre-una dintre voi ca poate sari de la macar 3 metri inaltime si sa execute figurile pe care unii dintre ei le executa, doar ca sa se maimutzareasca (a se urmari mai ales Kofi care e renumit pentru elasticitatea sa).
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
denizel spune:
| citat din mesajul lui LauraNicole si mi-as dori sa vad pe vre-una dintre voi ca poate sari de la macar 3 metri inaltime si sa execute figurile pe care unii dintre ei le executa, doar ca sa se maimutzareasca |
Eu o propun pe Capcaunul - cea mai impotrivitoare comentatoare a noastra :)) - pentru aceasta saritura :)).
| (a se urmari mai ales Kofi care e renumit pentru elasticitatea sa). |
Cine se sacrifica si se uita 5 minute la tzopaielile lui Kofi?
, asta:
sau chiar asta:
:)))))| Citat: |
| citat din mesajul lui a_alinta denizel, inainte de a fi deschis acest topic era mai bine bine sa dai un research pe google |
Ba sa dea google "research" pe DC si sa gaseasca acest topic interesant si simpatic
(Ii luai tu apararea lu' Irina Petrea, cum puteai sa nu i-o iei unui star ca Kofi?
a_alinta spune:
denizel, eu nu iau apararea nimanui, la tine asa se vede?
discut despre acest sport din punct de vedere al meu, de mama al carei baiat practica acest sport la liceu. ( nu se maimutareste iar la psihic face la fel de bine ca oricare alt sport. )
(capcaunul e o "ea" sau e un "el"?)
ina.click spune:
Sunt de acord intr-o privinta. Sau ma rog, in mai multe.
- este solicitant fizic, necesita antrenament foarte serios si ani de experienta. Daca am incerca noi cateva din trucuri, probabil trei sferturi din cati ne dam cu parerea aici am ramane cu niste chestii dislocate
- in general atat timp cat nu sunt in stare sa fac ce face Xulescu, n-am sa cataloghez ce flic flacuri face el acolo drept maimutareli. Dar asta e atitudinea mea proprie si nu as impune-o nimanui.
Din contra, un comportament de maimutica e mai mult cel de a sta cocotat si de a arunca coji de banane in capul trecatorilor.
Raman insa pe ideea mea, ca wrestlingul e un show de divertisment, din categoria "panem et circenem". Consider ca are utilitate in detensionarea maselor si a amuzamentului unui anumit segment de public; unii sunt devotati vizionarii acestui tip de divertisment, altii aterizeaza ocazional pe acolo.
32 + 
Mai avem 8 saptamani
denizel spune:
Alina, scuze, am citit in graba mesajul trecut, nu am vazut ca fiul tau practica w.