cazare la Paris

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mari 78, petru mine, zona e buna, insa pretul pe noapte e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

delphin, mama imi zice de unul la manufacture, eu am pus ochiul pe niste best western mai centrale asa dar sunt scumpe :(te astept cu mult interes

Mergi la inceput

http://marcothegeek.free.fr/melocine/appartementok.html

http://www.homelidays.com/paris-07/appartement189303fr1.htm

Pe homelidays sunt pas mal. Tu cam ce buget ai prevazut?

Daca stateam la Paris sau macar mai aproape te chemam la mine, dar sunt la 900km.

Mergi la inceput

ce draguta esti tu
n-am buget, cu cat mai iesftin cu atat mai bine. hahaha, am sa ma uit si pe linkurile tale, mama mi-a gasit ala de care ziceam si unul des artes pe booking.com. n-am folosit niciodata siteuul, o fi european? tot ea draga mi-a gasit si bilete de avion low cost (yuhuhu), de parca nu-i ajunge ca vine sa ia copiii in primire. hehehehe.

Mergi la inceput

tot io
sotul vrea la hotel, eventual sa aiba si mic dejun inclus ca sa nu plec in plimbari cu ochii lipiti de somn (eu-s celiaca, mare lucru nu pot manca, dar macar o cafea tot as bea). la manufacture nu are md inclus si cica are camere extrem de mici, de altfel intr-o zona buna, cred, aproape de metrou.
pe ala cu artele nu-l gasesc. hm.
mai astept sugestii, deci hotel si mancare. lol.

Mergi la inceput

Andreea, trebuie sa stiti ca in Fr platiti la hotel micul dejun mai mult de cat face. Ce e mai frumos de cat sa iesiti in porumbei la o braseie cu terasa si sa mancati micul dejun? E minim 6€ la hotel, croisantes si cafea....
Booking e foarte bun ca site sa stii. eu l-am folosit cand organizam voiaje la Dubai. Profesionali.

Mergi la inceput

Mai vroiam sa-ti spun ca la Paris, hotelurile 3 stele in centru sunt mizerabile. Sa nu mai vb de 2 stele, de aceea ziceam ca un apart e o alternativa f. buna.

http://www.accorhotels.com/fr/hotel-7952-all-seasons-paris-cadet-lafayette/index.shtml

Un pret corect chiar in centru, nu departe de Opera de unde poti lua Big Bus, nu departe de galeriile Lafaiette unde poti face shoping. Micul dejun e inclus, iar hotelul din e curat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Eu am facut rezervare la H Helvetia in iunie, langa statia de metro si RER Gare de Lyon, m-am uitat cu google maps si zona pare ok. Hotelul l-am luat de pe booking, 78 e/cam dubla, cu mic dejun. Are 2 stele si reviews de 7.6 aprox la fel cu cel recomandat de delphin. Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Lydia, nu se compara nici pe departe. Deja locul unde e amplasat...Gare de Lyon, pe cand celalat ce l-am pus mai sus nu e departe de Opera, deci rien avoir! Iar eu din ce am citit in rew, eu una acolo nu as merge pt. o saptamana. O noapte ca sa iau trenul a doua zi, poate...

Andreea, oublie despre ALL SEAZON. Cautarile amanuntite au dat roade si mai bine nu! Raman tot la sfatul cu hotel-apart.

Mergi la inceput
Mergi la inceput