Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 7
Leditia spune:
ursuleata,te-am confirmat,am trimis confirmarile la celelalte produse care nu erau de la mine.Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Am platit si eu azi in contul Emei 55 de lei pentru: aparatul de fotografiat - 50 + 5 lei expeditia. Mari Dar incarcatorul de acumulatori al lui il mai ai? I-am listat azi si user manual-ul, abia astept sa il punem in functiune , pana acum domnisoarele educatoare le facaeu poze la cupii cu telefoanele lor... Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
incarcator am cumparat separat...il folosesc pt noul aparat
mikaeela spune:
Buna fetelor.
Maine dimineata voi pune si eu colete ptr:
LGabil
Boticelina
DiCristea
si Alexandrina,iar pana vineri voi pune colete ptr toata lumea care au castigat produse de la mine,chiar daca sunt platite sau nu,ca eu voi pleca ptr aproximativ o luna cu Ionela la tratament.
Va pup si o seara placuta va doresc
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
simonapro spune:
Buna!
Azi am trimis colete pentru:
- anca16 si
- linioara
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mikaeela spune:
Am adaugat si eu acum la bazar o bluza dama-este marimea S ,dar merge si mai mult,este f frumoasa ,am primit-o de la verisoara mea din Franta dar mie imi e mica .
am mai adaugat si o sapca baieti Adidas
-o camasa baieti ptr 5-6 ani
-si o camasa baieti C&A marimea 86
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
danyalo spune:
Madi-am primit pantalonasii mutumesc!Sper maine sa achit tot ce am de achitat pt. David dar inca nu mi-au intrat banii de indemnizatie!Sper maine!
ana_micu83 spune:
Salutare, vrem sa aducem aici un premiu si el sa faca fericit pe cineva. Mai avem cateva ore de comcurs, si..daca va place de noi, va rugam sa ne dati cate puncte considerati ca meritam!
Va multumim!
Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
EllaX spune:
Buna dimineata!
Dau eu cafeaua - calda si aromata, numai buna de baut!
Spor la ce faceti astazi!
Dodo-pui spune:
O zi superba va doresc...revin mai tarziu
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Viovio spune:
Eu am venit dupa mirosul de cafea...Buna Dimineata!
Am si eu o intrebare la fetele cu mai multe experienta la bazar.
Am cumparat ,ca si voi,mai multe lucrusoare de la bazar...umanitar sau nu.
Unele din ele au fost micute,altele le-am imbracat odata/de doua ori si ne-au ramas mici (Bogdan creste in ritm ametitor si a luat cam 1,5kg /luna)...le pot pune din nou la bazar?
Crede-ti ca cea de la care le-am cumparat se va supara?Daca ele au fost donate initial pentru un copilas si eu acum le pun pentru altul (nu mai retin nici eu exact care de la cine le-am luat)...sa nu supar pe cineva si sa fac mai mult rau decat bine.
Voi ce credeti?
De ceva timp ma chinuii sa pun intrebarea asta dar m-am tot gandit si razgandit.Sunt hainute bune si parca mi-e necaz sa le pun la gunoi.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si MIHAI BOGDAN