Bazar Umanitar***59***
Raspunsuri - Pagina 23
dicirstea spune:
La multi ani Ducky!!!
Cris, esti simpatica rau cu sosetele tale "antiaderente"
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Leditia spune:
Ducky
La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
simonapro spune:
La multi ani Ducky, iti doresc din suflet, o viata senina si fericita
Imi cer scuze fetelor, ca nu am reusit sa pun la posta coletele, cel tarziu marti o sa ajung
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mikaeela spune:
La multi ani Ducky
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
luy spune:
La multi ani, Ducky !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
carminabulina spune:
LA MULTI ANI,DUCKY!!!! ssi din partea mea, varsatoare mica ce esti . Deci de aceea te simteam asa aproape, totul se explica acum.
Petrecere frumoasa alaturi de prieteni, familie si multi multi ani de acum incolo asa cum ti doresti tu!
Te pup!
Jasmin012 spune:
Dia, la multi ani, iti doresc sa ai parte numai de bucurii si impliniri.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
koko_1 spune:
Buna seara fete dragi!
Ducky la multi ani, multa sanatate si numai bucurii!!!
LoraG76 am ridicat coletul, superbe lucrusoarele, multumesc mult de tot, sar'na si de bonus
Dodo-pui, luni sper sa ajung la banca sa achit pentru produsele castigate de la tine, dar voiam sa te intreb daca mai ai prosopelele de baie de bebe (parca tu pusesei la bazar).
Un weekend frumos tuturor
.
----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 32+ cu
kid spune:
La multi ani, ducky multa sanatate, multe bucurii si tot ce iti doresti
Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ducky spune:
Buna fetelor
Intru si eu sa va multumesc pentru urari, mesaje etc.
De o luna de cand am inceput serviciul ajung noaptea acasa, abia apuc sa mai stau de vorba cu Glad, incerc sa fac fata la facut mancare, curatenie etc. In timp ce sunt la servici n-am net, nu pot vorbi la telefon si sunt rupta de tot si de toate. Iar cand vine weekendul abia astept sa am timp de dereticat prin casa si de dormit normal. Vineri trebuia sa-mi dau o parte din examenele pentru master si...surpriza, nu am putut pleca 2 ore de la servici pentru asta . Daca tot am stat la lucru, ca asa a fost sa fie, ma gandeam ca macar ajung la timp la petrecerea finutei mele (care ieri a implinit un anisor si am fost sa-i tai motul etc). Am ajuns pe fuga, direct de la servici, la 6 si ceva (fiindca m-am enervat si am lasat balta totul, altfel cine stie cand ieseam de la munci), ultimii dintre invitati .
Azi a fost liniste, prea liniste decat mi-as fi dorit. Am visat la un chef, ceva dar nu s-au potrivit lucrurile. Am fost tot pe drumuri. sa fac cumparaturi, sa imi vad fata (pe care am lasat-o la mama ca Glad e bocna din nou), sa ajut niste cunostinte cu bebe mic de tot etc. Singurul lucru fain pe ziua de azi au fost mesajele de la voi si somnul de dupa-masa pe care am apucat sa-l fac intre doua ture de rufe si curatenie.
Inca o data, multumesc pentru urari si mesaje si sa aveti o duminica superba !!!
Am reusit acum sa recuperez din urma. Am o sacosa imensa de lucruri gata de pus la bazar. Sper sa reusesc azi-maine sa le pozez, masor si urc. De asemenea vreau sa fac pachetele pe care le am restante, in asa fel incat sa fiu "la zi" cu tot.