Dure de cap la baietel de 5,8 ani

Dure de cap la baietel de 5,8 ani | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu de 5,8 ani dupa ce a dormit dupa-amiaza,cand s-a trezit tot casca si a spus ca il doare capul(in crestetul capului).Este prima oara cind are durere de cap!I-am dat nurofen. Vi s-a intamplat?

ghita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Da, ni s-a intamplat si noua de cateva ori cand a facut febra copilul.nu te speria, mai urmareste-l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poate sa fie o raceala/viroza crae sa dea si dureri de cap. Daca persista si se plange des, mergi la medic si ii va face investigatii (analize de sange, copro, oftalmologie) pentru adepista cauza.
Pustiul meu mai mic se plange des de dureri de cap (acum are 5 ani). Am facut analize, controale oftalmologice, ecografie abdominala (sa nu fie de la ficat) - n-are nimic pana acum. Ar mai fi tomografie sau rmn, dar cum vad ca nu se mai plange atat de des nu l-am dus inca. Ar mai ramane sa fie mostenirea migrenelor mele (si ale mamei mele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Aseara a facut febra 39.Azi a fost bine,iar acum pe seara a mai facut febra 38,dar nu are alte simptome(mucisori,durere in gat)PS si eu sufar de migrene.

ghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am inteles ca e o viroza care bantuie acum care asa se manifesta, cu febra si cam atat. A patit-o si baietelul meu saptamana asta. A facut 38+ in 2 seri, fara alte simptome

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Un vot pentru Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaalex spune:

Nu pot sa cred ca azi a dormit la pranz si apoi s-a trezit cu durere de cap,el spunea ca il doare fruntea si chiar se tinea de cap.Deci joi a fost durere de cap apoi seara febra mare,vineri febra dimineata si seara,sambata bine,duminica bine,apoi azi luni durere de cap.Nu au fost alte simptome!

ghita

Mergi la inceput