Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

votat strumfita dulce!

mami de boboci Marcu (febr. 2006) si Madalina (ian. 2010) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

neata,fetele.cam rar mai am timp sa intru si pe la voi.vam citi un pic dimineata.si ma bucur ca sinteti bine.bun venit celor noi si sarcina usoara.
eu ma simt bine,iau duphaston,ieri mi-am facut analizele si miercurea viitoare merg iar la dr.sa speram ca totul va fi bine.fetele va pup dulce si cind mai am timp mai trec pe aici.copiii nu-mi dau 5 minute libere.

6+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor. Nu prea suntem vorbarete in odisee. La voi a inceput sa se vada burtica. Eu ieri am fost la cumparaturi ca sunt reduceri si nu mi-am luat nimic ptr.ca burta n-am, dar o sa am..........si tot asa m-am foit pana nu mi-am luat nimic .

6+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata fetelor

imi pare atit de rau ca nu avem activitate la noi la odiseie toate stati ascunse, cum va simiti astazi.

camady nu se vede la mine burtica eu inca am slabit 2 kg si nu imi dau seama de ce ca parca ma alimentez cum trebuie chiar daca bag cu dea sila in mine.

dar sa stii ca am nevoie de pantalonasi deja ca cei care ii am simt ca ms tring la mijlok si imi provoaca durere de burtika, voi ati patit asa ceva?

la toate fetele.

Maria

7+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetelor,

Ink nu se vede nimic ... dar parca se ingroasa talia ...
Sa mergem la cumparaturi de pe acum...pentru burtici...este cam devreme ...o sa avem timp!!!
SA AVETI GRIJA DE VOI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Eu m-am balonat inca de cand am ramas insarcinata si suport mai greu pantalonii. Burtica nu se vede de pe-acum, aveti rabdare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Neatza fetelor,

Ink nu se vede nimic ... dar parca se ingroasa talia ...
Sa mergem la cumparaturi de pe acum...pentru burtici...este cam devreme ...o sa avem timp!!!
SA AVETI GRIJA DE VOI!!!!

De asta nu mi-am luat eu nimic ieri. Ma gandeam: daca imi iau pe masurile actuale le mai port cateva saptamani ca vb voastra parca in talie si pe mine incep sa ma stranga lucrurile si uite asa am obosit prin magazine. Pacat de reduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata si de la mine. athosik, ai dreptate chiar se ingroasa talia .Fetelor eu inca nu-mi iau haine, am astept.Oricum sunt in concediu si rar ies pe undeva.Dar, am o pereche de blugi cu 2 numere mai mari si acum sunt tocmai buni.

Care dintre voi aveti greturi?Aveti?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 7+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetelor, eu sunt zombi, am aproape 2 sapt de cand ma chinui cu greturile, nu pot sa mananc nimic, nu vomit dar ma omoara greata; oare este ceva sa ne poate combate greata? camady voiam sa te intreb, tu ce ceaiuri ai consumat acum cat ai fost racita? eu am intrebat la farmacie si mi-a zis sa ma feresc cat pot de mult de a consuma ceaiuri ceea ce m-a derutat enorm in rest, sanii nu ma dor mereu, burtica la fel, dar greata ma omoara!!! va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

buna fetelor, eu sunt zombi, am aproape 2 sapt de cand ma chinui cu greturile, nu pot sa mananc nimic, nu vomit dar ma omoara greata; oare este ceva sa ne poate combate greata? camady voiam sa te intreb, tu ce ceaiuri ai consumat acum cat ai fost racita? eu am intrebat la farmacie si mi-a zis sa ma feresc cat pot de mult de a consuma ceaiuri ceea ce m-a derutat enorm in rest, sanii nu ma dor mereu, burtica la fel, dar greata ma omoara!!! va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Ei uite sa intreb la farmacie ce ceaiuri pot bea nu m-a dus capul. Am baut ce-am avut in casa: galbenele, fructe de padure, macese cu multa miere de albine si lamaie. Si ceaiurile sunt contraindicate in sarcina? In rest, asa cum ma mai laudam n-am nicio simptoma de sarcina. Doar somnolenta seara..............doamne ajuta sa fie asa si de acum inainte .
Imi pare rau ca te chinuiesc greturile..........dar trec ele.

Mergi la inceput