Puiuti de Sept-Oct 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

olim probabil scurgerea este de la nidatie prinderea bb-ului de uter...daca vei merge la doctor probabil vei primi tratament de sustinere a sarcinii....cunosc multe fete care au avut asemenea scurgeri si acuma au copii sanatosi si voiosi...a si sa sti pana la 12 saptamani este totul sau nimic cel putin pe premisa asta merg doctorii
su zic sa te calmezi sa stai linistita in pat, sa nu ridici greutati, sa nu prestezi friki friki si sa ai incredere, oricum Dumnezeu are un plan pentru fiecare
sa nu plangi nu rezolvi nimic

multa sanatate

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008gugulanul si a zanei zorilor Antonia Stefania 01.12.2010
dulceata de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumesc de incurajari
friki, friki nu am cu cine, ca sotu a plecat iari inapoi in franta, is singurica la cluj
ma gandesc ca paote e d ela despartirea de ieri
asa e DD are un plan pentru toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

olim ma bag si eu cu o incurajare desi nu-s graviduta, dar am 2 copii. La ambele sarcini am avut sangerari in primul trimestru, la prima chiar am avut o falsa menstruatie de 3 zile cam cand trebuia sa-mi vina si apoi la ambele sarcini am avut sangerari maronii pe la 8 saptamani. Medicul nu mi-a dat niciun Utrogestan sau altceva de sustinere, a facut eco si a zis ca asteptam sa vedem ce se intampla, si la amandoua s-a intamplat bine pana la sfarsit :)
In primul trimestru mai lucreaza si selectia naturala, embrionii cu defecte se pierd, bineinteles uneori sunt si probleme de sanatate ale mamei din cauza carora se pierd sarcini dar normalul statistic e ca 25% din sarcini se pierd in primele 3 luni.
Bafta iti zic!

Va mai zic din experienta mea: secretia mai crescuta e de la progesteron, corpul produce mult mai mult progesteron in timpul sarcinii decat in mod normal si asta da secretia. Nu va alarmati. Daca e vreo problema (usturime, mancarime, miros) spuneti-i doctorului.

Racheel sarcina usoara si fii relaxata, bucura-te de perioada asta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Poftiti la CASUTZA NOUA

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput