Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
simo mie mi se pare ca arata ca si tampoanele alea normale fara aripioare (de la bella parca). astea ce ti-am aratat eu sunt altfel parca, nu?? http://www.pervita.ro/produse/incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta-urinara-molimed-hartmann
pai desfacut nu o sa putem vedea niciunde :((
aaa si am mai vazut si in real, nu mai s=tiu de la ce firma, care fac si paturici absorbante....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
lalely ai reusit?? 
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
cami_antonia spune:
daaaaaaaaaaaa ... si mie mi se par cam subtirele pt macar primele 3 zile .... desi pe mine lohiile m-au tinut vreo 2-3 sapt .... multttttt
fetele am calcat
mai am cateva rochite de 6 luni .... mi-s atat de dragi .... de mor dupa ele .....
alina.n dar alexandru e nume de sfant .... se serbeaza pe 30 august ...
vaiiiiiiiiiiiiiii
eu mai am multe de pus in bagaj
dar maine verific ce si cummmmmmmm
yasmi
eu nu pot merge la spital de stat
din pacate
ma voi ruga sa stea bebe bine la mami in burticaaaaaaaaa
daca nu va trebui sa fug in bucurestiiiiiiii
aici e horror spitalullllll
eu am vb azi cu cei de la biogenis pentru celule stem
caci cu ei am facut si la antonia
ne dau 10% reducere ca e a doua stocare
si cred ca vom stoca in romania
de data aceasta
si vom plati cam 35 de mil minus 10%
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo mie mi se pare ca arata ca si tampoanele alea normale fara aripioare (de la bella parca). astea ce ti-am aratat eu sunt altfel parca, nu?? http://www.pervita.ro/produse/incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta/tampoane-pentru-incontinenta-urinara-molimed-hartmann pai desfacut nu o sa putem vedea niciunde :(( aaa si am mai vazut si in real, nu mai s=tiu de la ce firma, care fac si paturici absorbante.... mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
Da exact...nu sunt cum ma asteptam, ca niste tampoane simple...scrie pe ele ca sunt pentru lauze...
probabil pt lauzele care au trecut de lohii Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
cami, eu aleg spitalul de stat in caz de prematuritate pt ca, costa enorm demult sa tii un prematur in spital particular. la noi sunt conditii ff bune unde ma nascut eu la stat, dar atitudinea personalului lasa multt de dorit ..plus ca vreau si eu pt mine si bb tot ce e mai bun...si, sincer de cand am hotarat sa nasc la particular am asa un curaj, nu imi e frica deloc, stiu sigur ca voi fi pe cele mai bune maine si in cele mai bune conditii....de abia astept sa fiu tratata regeste ![]()
iar toate astea imi ridica moralul si imi face tare bineee la psihic. 
nu am nici o frica!!! 

am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
bb_yasmi spune:
simo, pai si la modelul asta scrie "ca tompon pt lauze"...
BULINA CAND INTRI SA MI SPUI DACA AI GASIT LA FARMACIE DACA NU SA COMANDAM IMPREUNA, OK???
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaaa
simona si la biogenis celulele se achita in 3 rate
prima la 1 luna jumate dupa
asa ca eu cred ca nu sunt toate cheltuielile odata
ca si noi stam prost la finante
mai ales ca voi naste la particular
iesim putin la plimbare
va pup si revin
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
28+ PETRA ADRIANA
roxy_s spune:
simona, bb_yasmi se vede diferenta cam la 3 saptamani, asa. pai ce sa se vada de la o saptamana la alta? diferenta nu prea se vede dar culmea ca nu mai pot incheia deloc fermoarul la pantaloni, nici cat puteam pana acum![]()
. 

eu nu stiu ce sa fac, sa-mi mai fac tampoane sterile sau sa cumpar direct?
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
roxy, sincer, eu cred ca mai comode sunt cele facute, sunt mai moi, nu fosnesc.....cat despre cat de sterile sunt,....am mai vb noi de asta :)) dar mie imi e cam lene sa le fac ![]()
eu aleg ambele variante. si fac si cumpar.
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
lalely07 spune:
Nu am reusit...
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!