Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
simonacip spune:
Mi-am adus si eu puii acasa.
Dorinutza, sa stapaneasca sanatos lucrusoarele. SUnt foarte frumoase, mai ales plapumioarele/lenjeriile!!!
Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
ce fac burticutele?
dorinut sunt foarte frumoase lucrusoarele de bebe sa le foloseasca sanatos
simona tu cat tifon ai cumparat? sau cum se face? cumpar 1 metru acolo si-l impart dupa aia? cred ca cel mai bine merg si-mi iau eu tampoane din alea speciale si gata.
S-a intamplat minunea mult asteptata33+
AMR 6 sapt!!!
dorinut@ spune:
Roxy, Simona si-a cumparat gata facute.
Eu mi-am luat 2 pachete de vata si doua fase de 15 cm dimensiune. Am citit la odiseea cealalta ca fetele au folosit un pachet si o fasa de tifon.
------------------------------------------------------------------------------------------
33 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s ce fac burticutele? dorinut sunt foarte frumoase lucrusoarele de bebe sa le foloseasca sanatos simona tu cat tifon ai cumparat? sau cum se face? cumpar 1 metru acolo si-l impart dupa aia? cred ca cel mai bine merg si-mi iau eu tampoane din alea speciale si gata. S-a intamplat minunea mult asteptata33+ AMR 6 sapt!!! |
Mama lucreaza in spital, mi le-a facut ea...sterile
speranta2008 spune:
buna
am aparut si eu, dipa plimbarea la dr si 1 ora de somn. Vestile de la eco sunt foarte bune: bebele are 2000 gr (astazi avem 32s+6 zile- dupa mentruatie; ia dupa eco : 32 zile+3 zile).
M-am linistit ca bebele ia in greutate. Am lichid la limita normala inferioara.. sper sa nu fie vreo problema...
Dorinut@ - felicitari pentru eco si pentru bb grasunel.
Viss- foarte frumoasa camera!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32
(Matei19:26)
simonacip spune:
citat din mesajul lui roxy_s am pus poze cu burtica de azi S-a intamplat minunea mult asteptata33+ AMR 6 sapt!!! |
Incredibil, parca pui aceeasi poza de 2 luni incoace...
simonacip spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Roxy, Simona si-a cumparat gata facute. Eu mi-am luat 2 pachete de vata si doua fase de 15 cm dimensiune. Am citit la odiseea cealalta ca fetele au folosit un pachet si o fasa de tifon. ------------------------------------------------------------------------------------------ 33 cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 6 saptamani! Ana-Maria |
si da , azi am cumparat si un pachet dintr-ala de la farmacie sa fie acolo..
lalely07 spune:
Dorinut ce hainute frumoase..si lenjeria..totul este super!!
Eu nu mai pot incarca poze in contul comun ,imi apare mesajul ca nu am picassa instalata si o am..Nu stiu cum sa procedez.
25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
citat din mesajul lui speranta2008 buna am aparut si eu, dipa plimbarea la dr si 1 ora de somn. Vestile de la eco sunt foarte bune: bebele are 2000 gr (astazi avem 32s+6 zile- dupa mentruatie; ia dupa eco : 32 zile+3 zile). M-am linistit ca bebele ia in greutate. Am lichid la limita normala inferioara.. sper sa nu fie vreo problema... Dorinut@ - felicitari pentru eco si pentru bb grasunel. Viss- foarte frumoasa camera! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32 (Matei19:26) |
Ma bucur ca a crescut si totul e ok, acum te-ai linistit si tu.