Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 3
alina.n spune:
ce faci cami, esti tare harnicuta, char si eu trebuie sa fac bagajul dar ,mai am de luat cate ceva pt bb
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
AMR 3 saptamani!!!
cami_antonia spune:
mandreeac un si pt tine ... scuze ca te-am sarit
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
alina.n nici eu nu am cumparat tot
dar tre sa ma pun sa le pun in genti
macar cate am
sa ma mai linistesc
eu sunt mai panicoasa de fel
desi de data asta stau calma
la antonia era deja facut
ahahahaha
si totul cumparat
de data asta chiar fugggggggg
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
cami dar tu ce bagaj faci daca nasti la privat???? eu chiar stateam si ma gandeam ca daca ar fi sa nasc prematur acum nu as avea nimic pregatit.....ca daca e sa nasc pana la 36-37 s merg la stat daca e la termen merg la privat.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
Happiness_4_us spune:
Madutza, eu raman cu,Cord mai ales ca am vazut ca au un pachet nou si asigura transp celulelor stem si in strainatate plus spitalizare, transp ptr insotitor, in val de pana la 185 ooo euro.
Scrish, credeam ca cei de la stem sure le depoziteaza in strainatate si asta sa fie diferenta, pe langa dif mica de bani.
Marti ma intalnesc si eu cu dr, am programare. Sunt bine deocamdata si ramane sa nasc natural. Mi- am facut toate analizele la ea, mai putin glicemia serica si urocultura, ca mancasem, pe astea le- am facut la med de fam, glicemia a iesit 58 iar la urocultura imi iesise posibila infectie cu enterococ, dar am vb cu d- na dr si a zis ca e normala glicemia mica in sarcina si sa repet urocultura, ca sigur a iesit asa ca nu consum lichide multe. Cateva zile am baut lichide ca sa spal vezica iar acum rezultatul a iesit negativ. Cam asta.
toate burticile!
Mamica fluturasului Andrei si 34+ Maria
bb_yasmi spune:
cat va costa prelevarea si depozitarea lor??
happy tu cum mai esti?? andrei cum se simte?? burtica?? esti suparata pe noi??
AMR 5 s !!!
scrish spune:
happiness mai vb si cu ea dar sunt convinsa ca ambele variante sunt ok...si apoi, doamne ajuta sa nu avem nevoie sa le folosim! si te asteptam mai des pe aici!!
yasmi 850 de euro cu totul!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
simonacip spune:
Lavi...crezi tu ca nasti inainte de termen?Fata cum ai nascut-o? SIncer, eu as vrea...dar nu cred. Pe amandoi i-am nascut la 40 s fara 3 zile..si la al doilea am luat si ricinul ala...culmea ironiei dupa 8 sapt de stat in pat
Eu am fost la cumparaturi, mi-am mai luat o camasa de spital cu nasturi in fata, dar cred ca o voi purta cu colanti (mi-e ca-i prea scurta altfel), am luat si eu un pachet de tampoane pt lauze...dar nu mai aveau Natracare ci alta firma...mi-am luat niste papuci din piata (ca eu am sa-i arunc dupa ce termin cu spitalul), servetele umede pentru pui...si am cam terminat cu bagajul...mai am doar pieptan, periuta de dinti, cosmetice si mobil, acte, apa plata...cam atat, le rezolv si pe acestea in weekend...Si sunt pregatita, in 4-5 sapt poate sa vina bb, il astept
Roxy, noi nu mai recoltam. Parca imi pare rau ca pierd sansa asta, dar cum al meu sot nu prea crede in treaba asta...si cum toti banii merg acum catre casa sa terminam si noi odata si sa ne mutam...e clar ca nu vom mai face nimic in sensul asta...
Lavi, am papat si eu 2 kiwi dulci, si paste cu branza
Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo, la 39 s am nascut. dar acumd e la 36-37 ma apuc de "sporturi" sa it fie de bine papa...eu am papat ciorbica acra, fripturica cu cartofi la cuptor si muraturi si o budinca...
AMR 5 s !!!
alina.n spune:
Simo tu esti gata pregatita:)
cand va mutati in casuta noua? cred ca abia astepti
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 35+
AMR 3 saptamani!!!