Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo ma uitam acum la poza si e clar ca tv ul trebuie sa vina pe peretele mare, ca acolo vad ca aveti si prizele si cred ca estetic acolo ar sta cel mai bine. eu o canapea as pune-o pe peretele cu caloriferul, si alta langa stalpul de rezistenta daca va permite spatiul. nu ar da aiurea din hol cand intrii in casa sa gasesti o masuta draguta sa o pui in spatele canapelei, pe care o puteti folosi in orice scop. deci ar iesi un L cu canapelele si tv ul in fata. pe urma daca vrei poti sa cumperi un fotoliu sau un cub ca sa inchizi un pic zona, si in partea cealalta a livingului sa amenajezi o zona de masa, cred ca ar atata ft dragut! ambele zone le poti delimita optic prin covoare diferite!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

MaryM85 esti in listuta, ai rotunjit numarul la gravidute la 80 . Legat de semnatura gasesti pe prima pagina un Help in care ti se explica ce si cum.

Dinora daca tie si lui tati va place numele este cel mai important. Asa noi putem sa ne dam cu parerea, dar dupa parerea mea nu are rost. Julius este un nume deosebit si mai rar. Eu ii pun doua nume exact in ideea in care daca cand o fi mare nu-i place unul sa aiba de unde sa aleaga .
Port-bebe-ul ala pare gros cred ca e super ok daca nu gasesti fas. Dar tot trebuie sa-l imbraci bine sa aiba caldurica langa corp.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

simo ma uitam acum la poza si e clar ca tv ul trebuie sa vina pe peretele mare, ca acolo vad ca aveti si prizele si cred ca estetic acolo ar sta cel mai bine. eu o canapea as pune-o pe peretele cu caloriferul, si alta langa stalpul de rezistenta daca va permite spatiul. nu ar da aiurea din hol cand intrii in casa sa gasesti o masuta draguta sa o pui in spatele canapelei, pe care o puteti folosi in orice scop. deci ar iesi un L cu canapelele si tv ul in fata. pe urma daca vrei poti sa cumperi un fotoliu sau un cub ca sa inchizi un pic zona, si in partea cealalta a livingului sa amenajezi o zona de masa, cred ca ar atata ft dragut! ambele zone le poti delimita optic prin covoare diferite!

intrarea din poza e de fapt de pe terasa, fata in fata este usa de la intrare iar imediat in stanga cum intri din terasa e bucataria si va fi acolo locul de luat masa. AM hotarat sa nu mai punem alte masa. Era misto ideea cu covoare de culori diferite...dar daca nu mai impartim spatiul pot ramane de aceeasi culoare, nu?
Deci....m-ai linistit cu TVul si cu canapeaua din dreptul stalpului de rezistenta!!!!Nici nu poate avea alt loc...m-am certat si cu barbate-miu din cauza asta...uneori barbatii n-au deloc simtul asta estetic

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

N-am apucat sa citesc din urma , dar am intrat sa va spun ca dodoloatza mea avea ieri 1654 g, ..si analizele sunt mai bune ca data trecuta colul e inchis... vroiam sa va impartasesc vestile bune..fug sa pap si sa iau fata de la scoala..
vb mai incolo

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
69/11

Felicitari pentru vestile bune de la eco

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

dorinut ai dreptate cu numele...daca ne place noua ar trebui sa conteze mai putin ce zic altii, dar un mic sondaj e bun intotdeauna zic eu...Numele e primul lucru ce te reprezinta in viata asta si trebuie ales corect. Daca ne placea Alexandru, stiam din start care e acceptanta numelui,etc., Julius n-am habar insa cum va fi acceptat fiind un nume mai rar.

Cit despre intrebarile mele vis-a-vis de fas....off, banuiam si eu cit de gros trebuie si de care, faza e ca pe forumurile nemtesti gasesc alte pareri...cum ca un fleece si o plapumioara ar fi pentru martie suficient shi ca femeile au tendinta de a-si infofoli prea tare copiii, etc. Cred ca ma intelegi :)...

ailed_dota felicitari pentru vestile bune!!!!!

Dino 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutare burticute frumoase!!! am aparut si eu!! ce faceti???sper ca sunteti cu toate bine si sanatoase..nu ca mine bonlava si mucoasa...am sa incerc sa citesc din urma,sper sa reusec.
eu am lipsit din cauza unei receli nenorocite care m-a doborat in adevaratul sens al cuvantului...nu cred ca am tras asa raceala de cand m-a adus pe mine barza..poate si din cauza sarcinii(organismul meu neavand destula putere),dar chiar m-a doborat..cu ameteli,lesin,lipsa de putere total,dureri de "TOT",febra...un cosmar.. acum am trecut la faza 2: sunt mucoasa si cu tuse magareasca..nu-mi ajunge ca abia respir din cauza burtoiului,mai sunt si mucoasa...si cel mai aiurea e ca nu am putut lua nimic...am supt la bomboane mentolate si am baut la ceaiuri cu miere de mi-au iesit pe undeva
acum ..ca m-am plans si la voi fug sa vad ce apuc sa citesc din urma...sper sa nu fi fost foarte "barfitoare" astea 3 zile cat am lipsit sa scap repede de citit
pupicuti dulci....de la distantaca sa nu va molipsesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

salutare burticute frumoase!!! am aparut si eu!! ce faceti???sper ca sunteti cu toate bine si sanatoase..nu ca mine bonlava si mucoasa...am sa incerc sa citesc din urma,sper sa reusec.
eu am lipsit din cauza unei receli nenorocite care m-a doborat in adevaratul sens al cuvantului...nu cred ca am tras asa raceala de cand m-a adus pe mine barza..poate si din cauza sarcinii(organismul meu neavand destula putere),dar chiar m-a doborat..cu ameteli,lesin,lipsa de putere total,dureri de "TOT",febra...un cosmar.. acum am trecut la faza 2: sunt mucoasa si cu tuse magareasca..nu-mi ajunge ca abia respir din cauza burtoiului,mai sunt si mucoasa...si cel mai aiurea e ca nu am putut lua nimic...am supt la bomboane mentolate si am baut la ceaiuri cu miere de mi-au iesit pe undeva
acum ..ca m-am plans si la voi fug sa vad ce apuc sa citesc din urma...sper sa nu fi fost foarte "barfitoare" astea 3 zile cat am lipsit sa scap repede de citit
pupicuti dulci....de la distantaca sa nu va molipsesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Stefy imi pare rau sa aud ca ai fost asa rau. Asa e in sarcina imunitatea e foarte scazuta si imediat se prind toate de noi. Ai grija de tine si alimenteaza-te cu fructe din plin, de lamai nu-ti mai zic ca stii deja. Te pup dulce

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo, am inteles, da, avem aceeasi viziune asupra spatiului sigur, daca nu pui masa in living covoarele pot sa aiba aceeasi culoare. dar totusi acolo ce vreti sa faceti? ca e pacat sa pierdeti spatiul, apre destul de mare! oricum, chiar daca acum nu faceti nimic, pe viitor poate iti vine o idee si atunci nimic nu te impiedica sa iei alt covor si sa delimitezi astfel spatiul! si nu te mai certa cu sotul, uneori nu au viziune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

eu am stat cu mami meu la o cafea apoi am iesit putin la plimbare.

ailed ma bucur tare mult ca totul este bine cu bebe si analizele tale sunt bune

dinora mie imi place foarte mult saculetul acela, este foarte frumos si cred ca tine la fel de cald ca o salopeta groasa de fas. eu am luat salopeta pentru ca, asa cum zic si fetele, o sa fie inca frig.

stefy cum ai reusit sa racesti. ai grija , sa te faci repede bine

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna fetelor!
Abia acum am terminat de citit si de consemnat ce si cum.
Zicea cineva ceva de centura post partum. Vreau si eu, dar ceva mai ieftin, ca data trecuta am dat pe ea 100 RON de la SENSIBLU.
Am inteles ca exista unele mai ieftine si la fel de bune.
Luni ma duc si eu la control la dl. dr si il vedem pe bebe. Sper sa imi arate si mie fata, ca nu prea sta cu fata la mine

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si in 27s cu Eduard Andrei

Mergi la inceput