Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Ma alatur si eu cu un sfat, nu pe parte cardiaca (noi abia anul viitor vom face probabil operatia, avand o malformatie din cele mai simple) ci pentru intarcat.
Teoria spune ca intarci un copil sanatos; iar practicile cu plecatul de acasa sunt cam invechite. Cu mulllta hotarare si tarie se poate face si intre-un mod mai putin brutal. Iti vorbesc din postura unei mame care inca mai alapteaza (puiutul meu face in curand 2 anisori), am avut o tentativa de intarcare si ajunsesem doar la cateva mese pe zi, dar o mica problema de sanatate pasagera m-a facut sa revin...
Dupa mine ar fi bine sa incepi sa il intarci pana ajungeti la operatie. Va suferi putin, dar macar treptat se va aliana, mai multe traume de o data e prea mult pentru un copilas.
Sanatate multa va doresc si sper sa reusiti sa depuneti formularul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cap_2

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

as ruga modratorii, ca inainte sa inchida acest subiect, sa il modereze pe urmatorul...

multumesc mult!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Multumesc pt sfat narcisica28 ,asa o sa fac o sa incerc sa il intarc inainte de operatie ,sanatate multa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ma bag si eu desi nu am autorizare si nu am alaptat mai mult de un an si 10 saptamani (din motive de autointarcare); dar totusi imi spun parerea: eu nu l-as fi intarcat pe Rares din motive de operatie. Asta pentru ca nu as fi vrut nici sa ii induc un stres suplimentar preoperator iar apoi as fi sperat ca dupa operatie sa il pot alapta din nou, reducandu-i astfel din stresul postoperator si avand la dispozitie o varianta de alimentatie usor de acceptat.
E doar parerea mea, neavizata, bineinteles.

A.M.R. in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

Sincer nu stiu cum o sa fac ,desi as vrea tare mult sa il intarc ,pt ca ma gandesc si la el sa nu ii fie greu in Germania ,pt ca nu o sa il pot alapta ,si ma mai gandesc, ca e destul de mare pt a fi alaptat ,desi sunt constienta ca datorita faptului ca l-am alaptat atat de mult timp el are o imunitate asa de buna ,acum sincer chiar nu stiu cum o sa fac ,sper sa reusesc sa il intarc fara ca el sa sufere,va pup si va urez toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Magda, si eu am apelat la confortul si siguranta oferita de alaptat dupa operatia de HS si mai apoi la nenumaratele infectii si probleme pasagere care l-au chinuit pe pitic.
Eu facusem aceasta recomandare in ideea ca baietelul are 3 anisori si e maricel iar mamica se plange ca nici nu mananca bine.
Imi pare bine ca s-a vazut la imunitate alaptarea indelungata, la noi din pacate nu a fost cazul in totalitate, dar poate si mediul in care a crescut (capitala noastra super poluata) si factorii la care a fost expus...

Sper ca mamica sa ia cea mai buna decizie.

Mergi la inceput