Darius-are nevoie de noi!!!
Raspunsuri - Pagina 20
tomaca spune:
Buna,
La odiseea la care scriu eu, este o mamica ce a fost cu copilul la operatii in Germania folosind formularul E 112. De fapt acolo a nascut caci au descoperit malformatia la morfomogie dupa 30 saptamani. Are exprienta cu formalitatile acestea si stiu ca mai ajuta si alte mamici ce aveau nevoie de ajutor (caci e o intreaga birocratie cu aceste dosare, din cate am inteles).
Parca povestea ceva si despre un doctor roman la clinica aceea din germania. Daca te ajuta cu ceva, iti pot da contactele ei.
Multa bafta.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailioaie Buna ,tomaca da vreau sa imi dai datele ei ,multumesc mult ailioaie ana |
poti sa-ti activezi PM?
Povestea unui Dor
magdaz_ina spune:
Mami tomaca si noi vom merge in Germania pentru operatie pe 16 mai. Daca este de acord mamica de la odiseea voastra, da-mi si mie datele ei, te rog !
tomaca spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Mami tomaca si noi vom merge in Germania pentru operatie pe 16 mai. Daca este de acord mamica de la odiseea voastra, da-mi si mie datele ei, te rog ! |
ti-am trimis PM.
Povestea unui Dor
ailioaie spune:
chiar nu stiu cum se activeaza pm dar iti dau adresa de e-mail ailioaieliviu@yahoo.com
tomaca spune:
citat din mesajul lui ailioaie chiar nu stiu cum se activeaza pm dar iti dau adresa de e-mail ailioaieliviu@yahoo.com ailioaie ana |
Ti-am trimis email.
Se activeaza din Edit Profile si optiuni
Povestea unui Dor
diannaalex spune:
Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! Diana si Alex
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii