Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu ca m-ar deranja...dar cred ca Ana poate face confirmarile, oricum trebuie sa fie cu ochii in 4 la bazar..nu inteleg de ce ea imi transmite mie..si eu mai departe..cnd o poate face direct ea???????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Camy, sunt de acord cu tine,nu vad de ce nu ar face Ana confirmarile.Eu insa asa am vazut ca esti trecuta tu la adresa pt confirmari in cazul lui Darius si am explicat in consecinta. Probabil e o neintelegere. Sper sa fi explicat bine mersul bazarului.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

ok Anca acum am inteles ,daca nu deranjez prea tare as vrea sa imi spui cum sa si confirm si cui .....sper ca nu sunt prea enervanta si stresanta ,va cer scuze ca nu prea am inteles eu,acum atat mai vreau sa stiu cui sa ii confirm

Mergi la inceput

Nu, stai linistita ca nu esti enervanta.E nevoie de o adresa de-a ta de email de pe care vei face confirmari, asta in primul rand. Deocamdata nu ai ce sa confirmi pt ca nu s-a vandut nimic la bazar. Azi fetele au licitat cateva din produsele puse de mine pt Darius, deci va mai dura cateva zile (termenul de plata al unui produs castigat e de 30 de zile).Eu ti-am scris toti pasii care-i vei avea de parcurs cand va fi cazul, nu stiu ce sa-ti zic mai mult.

poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

ok Anca multumesc din suflet

Mergi la inceput

Ana, sa lasi adresa ta de email aici, pentru ca fetele sa poata sa modifice in documentul cu confirmarile (inital a fost trecuta adresa de email a cameliei).
Am impresia ca esti cam descurajata si nu e cazul.Cand ai sa faci practic,ai sa vezi ca e simplu.

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

nu ca m-ar deranja...dar cred ca Ana poate face confirmarile, oricum trebuie sa fie cu ochii in 4 la bazar..nu inteleg de ce ea imi transmite mie..si eu mai departe..cnd o poate face direct ea???????

Pentru ca eu asa am inteles ca tu ti-ai asumat functia de responsabil, intr-o discutie cu Mihaela77O, cand imi zicea ca se doreste introducerea cazului la bazar.

Schimbam responsabilul, ca nu-i greu in document, dar secondeaz-o pe Ana pana-si intra in mana, te rog. Trimite-i mail-ul de responsabil pe care l-ai primit tu in locul ei.
Si, cat de repede, modificati in documentul cu cazurile adresa de confirmare, cu aceeasi parola de bazargeneral. Asta ca sa vedeti cum se procedeaza.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

i-am trimis deja mail-ul
o sa incerc sa o ajut, numai sa ma descurc si eu

vorbim noi la telefon

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Camy,unde stiu va ma pot ajuta si eu, daca o sa vreti.

poti ajuta si tu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Camy,unde stiu va ma pot ajuta si eu, daca o sa vreti.

poti ajuta si tu

cu mare placere
orice ajutor, sfat, e binevenit!

Mergi la inceput