Darius-are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailioaie spune:

ok Andreea ne auzim maine multumim pt urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pentru ca sa fie cazul lui Darius la bazar, trebuie sa cereti introducerea lui in site lui admin sau lui Laura25, nu stiu sigur.

Inteleg camy_pus ca vei fi responsabila, vei face confirmarile (ai un mail de ieri in care scrie cum). Cum le obtii de la mama lui Darius e o chestiune intre voi doua. Poate chiar sa-ti faca un cont de vizualizare doar a contului bancar sa salvati multe discutii, daca doreste.

Introduc eu datele in document, ce gasesc pe prima pagina, si daca lipseste ceva, le adaugi tu.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Rezolv eu

Cazul a fost introdus la bazar. Succes si la cat mai multi banutzi adunati, sa il ajute pe Darius sa se faca bine!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Va multumesc din inima tuturor

Mergi la inceput

Buna Alexandrina ,te rog sa imi explici mai detaliat ce anume trebuie sa fac pentru ca sa fiu sincera nu inteleg nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailioaie

Buna Alexandrina ,te rog sa imi explici mai detaliat ce anume trebuie sa fac pentru ca sa fiu sincera nu inteleg nimic

ailioaie ana

Cand se vor face plati pentru produse puse la bazar, in contul deschis pentru Darius, confirmarea platii va trebui sa ajunga intrun timp cat de mic de la tine la camy_pus si de la ea la donatori, care vor trimite produsele celor care au platit. Vorbeste cu camy cum veti proceda.

Daca citesti regulamentul, poate te clarifici in mai multe aspecte.
Donatorii n-au nicio problema cu rabdarea, tin produse in bazar multe saptamani, chiar luni, insa cumparatorii de multe ori isi doresc produsele cu viteza vantului, si conform regulilor, acestea nu pot fi trimise inaintea confirmarii platii.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, daca accesezi linkul de mai jos sunt cateva produse pt Darius...deocamdata e tot ce am. Sper sa se vanda.

link produse Darius

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput

multumesc pentru lamuriri Alexandrina ,doar ca mi se pare asa de complicat totul sper sa ma descurc

Mergi la inceput

Anca iti multumesc di inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Ana, dupa ce o sa faci prima confirmare ai sa iti dai seama de tot. E foarte usor, ai sa vezi. Iti dau un exemplu: una din fete cumpara unul din produsele puse de mine pt Darius. Dupa ce se incheie licitatia, merge la banca si pune in contul tau suma de pe factura care i-o fac eu.La depunere va spune "donatie de la x-ulescu". Tu o sa urmaresti cu internet banking ce sume iti intra in cont si tot acolo vei vedea si de la cine sunt banii si ai sa poti sa-i spui lui camy_pus vezi ca am primit de la x-ulescu suma de...Daca ea se ocupa de confirmari, treaba ta se termina aici.
Ca sa iti faci totusi o idee de cum merge mai departe, pasul urmator ii revine fetei care a depus banii in contul tau si care trebuie sa scaneze/fotografieze chitanta primita de la banca in urma depunerii si sa o trimita la adresa de mail a bazarului, cat si la persoana care se ocupa de confirmari (in cazul tau camy_pus), impreuna cu link catre produsul/produsele platite. Camy si fetele de la bazar ma anunta pe mine ca x-ulescu a achitat in contul cazului produsul/produsele castigate de la mine.

Hmm..sper ca am fost cat de cat coerenta si poate ai inteles mai bine.

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput