Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Tina, sta miercuri, joi si vineri, de la 8 la 16. Ca luni si marti eu ma duc la munca, la Ludus si sta mama atunci cu el si in restul zilelor, lucrez de acasa. Practic sta 12 zile cu el, pe luna. Cati bani sa-i dau? Si Raul e cumintel, nu are prea multa treaba cu el. Aaa, i-am zis ca vreau sa-l invete si ungureste, dar mai tarziu si in casa se vb doar romaneste, si daca vb la telefon. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
Mi se pare f bun pretul pt 3 zile/sapt.
Bravo si sa fie cu noroc!
gabrielaene spune:
neatza si de la noi
tina,sanatate multa,off puiutul mic,sa-i treaca repede
fetelor,antibioticul o data inceput tb continuat minim 3 zile cu el.nu se intrerupe chiar daca e dat degeaba.ideal ar fi sa nu fie dat asa aiurea dar nu se intrerupe pentru ca organismul va deveni imun si cand chiar va fi nevoie nu-si va mai face treaba
imi pare rau pentru bebicii maraiti,
--------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/gabrielaene1/2Luni#
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
gabrielaene spune:
# Este foarte important#259; durata tratamentului cu antibiotice. Dac#259; se întrerupe prematur administrarea lor, infec#355;ia trece dintr-o form#259; acut#259; în una latent#259;, adic#259; mai atenuat#259;. Iar acest moment poate provoca afec#355;iuni ale inimii, rinichilor, etc. sau poate duce la apari#355;ia unor noi tipuri de bacterii rezistente la antibiotice. Pe de alt#259; parte, dac#259; antibioticul se administreaz#259; o perioad#259; nejustificat de lung#259;, cre#351;te riscul apari#355;iei alergiilor #351;i a disbacteriozei.
rodyka spune:
atat de veseli suntem dupa 5 zile de maraiala:
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
si asa se iubesc si se pupacesc surorile:
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
La multi ani:
- sot de sorina
- Iulia de Otilia
tina, ce stii despre Biotics? Eu numai din asta folosesc... Probioticele se dau in timpul tratamentului cu antibiotic + o saptamana dupa terminarea lui (asa scrie pe prospect la Biotics Baby). Pentru Elise dr. dermato mi-a recomandat Protectis 5 pic pe zi timp de 10 zile (repet 3 luni), DAR la ea e alta mancare de peste (incercam sa crestem imunitatea). Daca nu te-a atentionat farmacista: se tine numai in frigider, fie ca ai desfacut sau nu sticluta. Sanatate si refacere rapida!
btz, de ce nu i-ai mai dat Liv 52? Ca e din plante, e f bun pt ficat (curata si sustine functiile hepatice)
rodyka, ce frumos se pupacesc printesele tale. Vad ca Isa e rosioara in obrajori, asa arata si Beatrice (de la DA)
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka si asa se iubesc si se pupacesc surorile: Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ilinca79 spune:
Paula, ce m-am distrat ca ai scris ca e slaba bona...si va vb romaneste si daca o suna sotul de ex.? Asta cred ca va fi tare greu pt. ea Ma bucur ca ai gasit-o usor si pretul e super ok.
La multi ani cu sanatate sotului Sorinei Eu ca o nesimtita ceream tort de dimineata, da nu mi-am adus aminte sa felicit omul Tare prost stau cu memoria
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
paula e bun [pretul 3 mil!pai dc statea 5 zile..5 mil?e super asain cj se plateste 8 mil!5 lei pe ora se plateste atat daiu si eu fetei cd vine sa stea numa cu copiii plus transportul
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamicile mele dragi
O cupa de sampanie si prajiturica de iaurt de la Agapitos pentru ieri. Multumim de urari. Noi continuam si azi, ca ne vin nasii in vizita.
Ieri a fost mai bine cu papa, binenteles cu muuuuulta rabdare. Azi avem in meniu dovleac aburit. Sa vedem daca ne place.
LML IULIA de Otilia
Am mult de recuperat. Ma duc sa citesc. Sper sa gasesc vesti mai bune desprea delfinasii bolnaviori.
sper sa reusesc sa revin pana imi vin musafirii
PS am vazut-o pe zambareata si pupacioasa ISA
de Solnushka Natali - 13.07.2010